Pimpsten Stone

En pimpsten er en type vulkansk bjergarter, som faktisk skummende lava solidificeret at danne ett porøse rock. Den samtidige aktioner hurtig nedkøling og overtryk af lava resulterer i dannelsen af ??bobler, der fryser i matricen give en porøs karakter til pimpsten. The pimpsten har vifte af anvendelser, hovedsagelig grund af dens porøsitet og lette vægt. Lad os se, hvordan du bruger en pimpsten.
Pimpsten Bruger
Pimpsten har en bred vifte af skønhed anvendelsesformål. Det er hovedsageligt benyttes som en udjævning værktøj. Pimpsten fås i forskellige former og størrelser. Undertiden det kommer med ett håndtag, hvilket gør det nemmere til brug. Lad os få et kig på nogle af de pimpsten bruger.
Pimpsten Stone for Exfoliation; Pimpsten bruges almindeligvis i skønhedssaloner, at eksfoliere huden. Den hårde og ru overflade stenen bidrager til skrabe væk døde hud laget der er ansvarlig for breakouts og kedelig teint. Hullerne i pimpsten indsamle debris og give huden ett glat tekstur. Når du bruger pimpsten for hud exfoliation, sørg du gå efter glatte pimpsten sten tilgængeligt skønhed eller kosmetiske sektion. Nogle sten kan være for takkede og barsk for brug på huden. Pimpsten sten kan bruges på ethvert område af huden som kræver tung eksfolierende. Mange cremer eller rensemidler indeholde bimsbeton sten, der fungerer som ett blid eksfolierende agent om følsomme hud.
Pimpsten Stone for pedicure og manicure, Pimpsten er et must for manicure og pedicure. Det hjælper at løsne neglebånd og fjerner døde hud. Bruge pimpsten effektivt kan glatte dine hænder og forynge dine fødder. Det hjælper i fjerne de uslebne områder som ligtorne og hård hud dannet på fødderne. Pimpsten virker underværker på tørre, sprukne og ru fødder. Når stenen er gnides på disse områder, plastrene af uslebne døde huden fjernes skyldes friktion dermed afslører glatte indvendige hudlag.
Pimpsten til fjernelse af hår, brug af pimpsten til hårfjerning startede helt tilbage i løbet af oldgræsk og romertiden. Gnubbe pimpsten rask i cirkelformede bevægelser bidrager til at fjerne hår på huden. Denne metode tager lang tid for hårfjerning og kan beskadige din hud bestryger du stenen for hårdt på huden. Imidlertid det effektivt fjerner håret og døde celler, giver ett glat føler til din hud.
Pimpsten Stone for Toilets; En regelmæssig pimpsten kan hjælpe du fjerne ubehagelige rust pletter, give en ubehagelig se til dit toilet. Den rest, som er bygget op i toilettet, kan skrabes væk nemt at bruge en pimpsten. Den stædige toilet ringen forsvinder inden ingen tid og efterlader din toiletkumme mousserende som ny. Hvis du finder dette hårde at tro, prøve at bruge pumice sten til toiletter og se resultaterne selv!
Andre Pumice Stone Anvendelsesmuligheder
Pimpsten sten er porøse og kan holde sæbe og vand. Desuden er de letvægts og har en slibende overflade der tillader dem at blive anvendes til husholdnings rengøring. En anden brug af pimpsten er sten vask jeans. Stykker af pimpsten indsættes i en stor vaskemaskine sammen med jeans. Stenene årsag slitage af jeans under processen og dermed kommer en slidt se til jeans. Fint formalede pimpsten benyttes i nogle tand pastaer som en mild slibemiddel. Det også bruges i pudsemidler, blyant viskelædere, tunge håndrens og scrubs. Men den pimpsten anvendes i rengøringsassistenter er sværere og er ikke samme bruges til hudpleje. Så sørg du køber pimpsten specifik for det formål du ønsker det for!
Pimpsten Stone Rengøring
The pimpsten har utallige huller i det, og resterne eller reststoffer sidder fast i dem, hver gang du bruger stenen. Tilstopning af porerne med restproduktet kan gøre pimpsten mindre effektiv. Derfor er det vigtigt at rense pimpsten efter hver brug. Bare hvislen det i sæbevand og skyl godt med masser af rent vand for at skylle debris. Man kunne også krat det let med en børste for at fjerne genstridige rester. Hvis du stadig finde det urent, du kunne koge det med en lille smule af blegemiddel og din pimpsten vil være klar til brug igen!
Det var alt om pimpsten og dens anvendelser. Så nu hvor du kender de forskellige anvendelser af pimpsten, få en omgående og se resultaterne selv! Håber du finde denne artikel informative!

Sommerfugl Bush Plantning
Pimpsten Stone
Honey Face Mask
Snefnug Dekorationer
Fix Squeaky Gulve
Fødselsdagskort Beskeder
Special Occasion Kjoler
Azalea Care
Crazy Tattoo Idéer
Healing Citater
Tøj pletfjerning