Pin Up Tattoo Design

En tegnestift op pige er en kvinde, hvis skønhed og fysiske tiltrækning lokke folk til at placere et billede af hende op på en væg. Udtrykket kom først til engelsk i 1941, men det har været i praksis siden 1890′s. Udtrykket står for en pige, som er så smuk, at man ønsker at pin op eller post hendes billede på væggen. Pin up pige tatoveringer har lang historie i tatoveringer, der går tilbage til det forrige århundrede. Pin up pige tatovering designs er blevet set som udtryk for skønhed, sanselighed, undertiden også kvindelige empowerment. Den klassiske pin up tatovering designs var ofte forbundet med “ideal” feminin skønhed. Disse designs er altid perfekt sat sammen og aldrig er de afbildet uden sexappeal.
Old School Pin Up Tattoo Design
Historisk, pin up pige tatoveringer var tatoveringer af super hot piger. Men hvad var så op som varm, kan ikke være »hot«, som det er set på i dag. Traditionelle pin up piger ikke var piger iført badesandaler og lav stigning jeans med spand hætte, eller noget på den moderne linjer. Meget typisk, en gammel skole pin up tatovering design ville være en meget smuk pige indarbejdes i en tatovering design. Normalt hele kroppen af ??kvinderne ville blive vist i tatoveringen, og de blev afbildet liggende, bøjet over eller endda kunne også blive vist i en vin glas. Uanset hvilken stillingen, de blev vist i, udgør blev en sexet kommet hid type positur, hvor kvindens ansigt var at se direkte på beskueren.
Pin-Up Tattoo Design
Talrige pin up pige tatovering designs har en realistisk skildring af nogle af de kendte modeller. Afhængig af personlige valg, nogle mennesker også gå væk tilbage til 1920′s æra at vælge pin up tatovering designs for sig selv. Disse designs er udført i sort / hvid eller sepia-toner. Pigerne blev vist med bølgede hår i en række stillinger, ofte beklædt med blonder eller eksotiske kostumer eller nogle også helt nøgen. Der er rekvisitter, der også kan bruges til pin up tatoveringer. De mest almindelige rekvisitter omfatter bobler, parasoller, fjerboaer, osv. Hvis du ønsker at have en farverig tatovering, så bliver du nødt til at jage for design siden 1950 og senere. Den mest kendte af pin up modeller er uden tvivl Bettie Page. Normalt fed dyreprint, var mørkt læder osv., der anvendes på hende og scenerne, der blev brugt var lounging på en strand, poserer på en temapark, osv. For mere erotisk design, den mest anvendte var en kvindelig model bundet op af en anden letpåklædte model.
Det er vigtigt at forstå, at opladet eller gratis pin up tatovering designs er faktisk illustrationer. De er ofte rekreation arbejdet i nogle af de bedre kendte pin up artister eller kan også overdrives tegnefilm. Et af de mest genkendelige eksempel er Varga Girl. Pin up tatovør Alberto Vargas dedikeret sig til opgaven med at forherlige en sensuel billede af kvindelighed. Hvis du støder på en pin up pige tatovering design, som har en lang sværlemmet, stærkt bredhoftede og bosomed kvinde i en lang række flouncy lingeri eller kostumer, etc., er det en typisk Varga Girl.
Den anden ofte brugt design omfatter kvinder simpelthen poserer med en hånd på en bøjet knæ med den anden hånd rakte, eller lounging med armene bag hovedet, eller ligger ned på hendes side med en ulmende blik i hendes øjne med hænderne indramning hende ansigt. Cartoon pin up tatovering designs tendens til at være med mere oprørende kropslig proportioner og det kan dokumenteres med et væld af stilarter. De øvrige kan være engle og djævle pin up tatovering design, robot design, feer og revolvermand tatovering design eller sygeplejerske pin up tatovering designs, osv. Pin up tatoveringer også kan kombineres med blomst tatoveringer, koi fisk tatoveringer, osv.
For mere information, læs videre, at Pin up tatoveringer til stor nederste del af ryggen tatoveringer, ærme tatoveringer, ankel tatoveringer, osv. Pin up tatovering designs ofte har flere gange karakter; Feminin Tatoveringer, Crazy Tattoo Design. De kan være søde og fordringsløs, frække, smarte, osv., men de vil altid være en varig symbol på skønhed, lustiness, og alligevel nåde.

Hydrangea Bryllup centerpieces
Bedste Dato Idéer
Tør Shampoo
Irsk Tattoo Design
Indiansk stammefolk Tatoveringer
Romantisk Sætninger
Corsager for Wedding
Majestæt Palm Care
Opvaskemaskine Installation
Navn Tattoo Idéer
Kælder Bar Designs