Plastic Bag Holder

Vi kan ikke negligere det brændende spørgsmål om miljøforurening. Det er meget vigtigt for os at reducere brugen af ??de ikke genanvendelige materialer og produkter, som kan forværre forurening af moder jord. En væsentlig stof, der forårsager forureningen er plasticpose. Vi modtager plastposer overalt vi går fra købmandsforretninger til tøj butikker og med næsten noget, vi køber. Langt, vi er godt klar over problemet med plastoparbejdningsoperationen. Derfor kan man ikke bare smide dem væk for at øge forureningen yderligere. Her kommer problemet med lagring dem bulks af plastikposer. Tja, der er en attraktiv mulighed til rådighed for dig i form af en plasticpose holder!
En plasticpose indehaveren er en stor hjælp for at reducere rodet på grund af plastikposer. Det kan hænges i enhver praktisk sted. Sække gemmes i disse plasticpose indehavere kan bruges til diverse husholdning kutymer, som foring skrald boksen og lagring flere ting, som ikke er i brug. At placere din plastikpose indehaveren i en meget synlig del af dit hus, vil du ønsker en attraktiv plastikpose indehaver mønster. Vil du ikke? Nå, overraskende, kan du lave dine egne lækre plastik pose holder på dit eget og det er også ved hjælp af mindst antallet af ressourcer.
Hvordan man laver en plasticpose Holder
Man kan gøre plastikpose indehaveren mønstre med forskellige materialer. Pointen er at gøre indehaveren attraktive og nyttige til lagring af tasker. Man kan gøre forskellige ting for at gøre plastikposer indehaveren attraktiv. For eksempel, hvis du ved broderi så kan du dekorere din plain plasticpose holder med et par af sine kunstneriske designs. Kan man også gøre en let plastikpose indehaver hæklet mønster, forudsat at han / hun er godt klar over, om hækling mønstre og teknikker. Tja, her er nogle tips til dig at lære “hvordan man laver en plasticpose indehaver«.
Plastic Bag Holder Mønster: # 1
Du kan blive overrasket, men du kan faktisk gøre en plastikpose indehaver ved hjælp af en tom gallon mælkekande? Alt hvad du skal gøre er at skære et hul (ca. 2 cm i diameter) på toppen af ??kanden og en smule større hul i bunden. Tag den genanvendelige plastikposer og rul dem omkring din finger, efter folde dem på langs. Nu bare drop dem inde i tomme mælkekande. Kan du let få den ønskede antal poser ud fra den anden side af kanden. Hvis du vil, kan du dekorere denne plasticpose holder med indpakningspapir, bånd, tegneserie klistermærker eller nogle stoffer så godt! Så var det ikke let at gøre plastikposen indehaveren bruger mælkekande?
Plastic Bag Holder Mønster: # 2
Materiale, der kræves
Køkkenrulle, 1, Matching tråd; ¼ tommer bånd, 1 yard, Elastisk, 2 fødder, Stikken og synåle, symaskine, saks, blyant og lineal; Procedure
Skære et stykke af den elastiske på en sådan måde, at den måler bare lidt mere end halvdelen af ??bredden af ??bindet. Du kan teste for at sikre, at det strækker sig langs bredden af ??bindet, før skæring. Hvis du finder det svært at strække så du kan bruge en pilsner stykke elastik. , Nu, lægge håndklæde på en bordplade på en sådan måde, at dens udenfor skal vende bordet. Tegn lige streger på tværs ene ende af håndklæde. Du bliver nødt til gentage samme med den anden side af håndklæde såvel. ; Opret et punkt i midten af ??det stykke elastik, som du klippe tidligere. Bagefter, PIN elastisk, naar det håndklæde, hvor du har trukket linjen. Sørg for, at ½ tomme elastiske er tilbage udenfor kanten af ??håndklæde. Nu pin den markante midten punkt på elastiske til midten punkt på linjen, som du har trukket på håndklæde. ; Pin resterende slutningen af ??elastiske til den anden kant af bindet. Sørg for, at omkring ½ tomme stykke af elastiske er tilbage uden kant af bindet, ligesom du gjorde tidligere. Nu, stretch hver besejrede punkt af elastisk og baste den til håndklæde, så den bliver siddende, mens du syr. Du kan bruge en lys farvet tråd, så det er klart synligt. , Nu er det tid at bruge symaskine sømme, elastisk i forhold til håndklædet i ringen. Stræk den elastiske fra kanten og tilføjer zigzag sting fra kanten mod midten af ??bindet og færdiggøre resten af ??sagen (til den anden kant). Glem ikke for at starte og afslutte den med forsting. , Nu fold håndklædet i længderetningen, på en sådan måde, at både redder kommer sammen og pin dem til at holde på plads. Stitch en ½ tomme linje tråd fra en ende af håndklæde til den anden. Glem ikke stikkesting i starten samt i slutningen. ; Når du er færdig med at sy, jern den nyoprettede linje og vend indersiden ud, så at den oprindelige “udenfor” er nu synlig. Nu skæres en 8 tommer stykke af bånd og danne sin løkke, ved at folde den til halvdelen. Tightly søm løkken i centrum af tasken. ; Denne måde, din hjemmelavede plastpose indehaveren er klar! Du kan binde en sløjfe med den øvrige del af farvebånd til dekoration dit plastikpose indehaver. Nu hænge denne indehaveren en handy sted og starte oplagring af plasticposer i det. Du kan trække ud en plasticpose fra bunden, når du har brug for!
Nå, det var alt om, hvordan laver en plasticpose holder. Jeg er sikker på at du kommer til at gøre nogle på din egen snart! Har jeg ret?

Lowlights med lys hår
Udekøkken Idéer
Tilstoppede Kloak Line
Største Visdom Citater
Samtale Emner
40 års fødselsdag Gag gaver
Bedste Dato Idéer
Funny Pet Navne
Affaldsskakt Installation
Affidavit arveret
Eye Lift Cream