Plastic Canvas sømme

Plastic lærred er en sjov håndværk materiale, der anvendes og nydes af folk i alle aldre. Det er dybest set en letvægts plastik, der har lige stor indbyrdes afstand huller, der ligner en broderi lærred. Også kendt som vinyl vævning, er det bruges til at lære sting, at filial ud og sy med materialer, bortset fra den typiske floss eller garn. Det er en simpel teknik, som skænker sig selv fuldstændigt til at indføre begyndere og uerfarne Crafters til glæden ved at skabe noget med deres hænder og fantasi.
Plastic lærred kommer i varierende farver og forskellige størrelser huller til varierende tykkelse af garn, hvoraf de 7 tæller plast er mest udbredt. Greven dybest set, refererer til antallet af pladser / huller i lærredet per inch, hvorfor 7 tælle betyder 7 firkanter per tomme. Ligeledes er der andre lærred også, der har 10 tælle, 14 tælle og 5 tælle. På grund af sin stivhed og stivheder, plast lærred er for at skabe 3-dimensionelle objekter som servietboks dækker, små smykker kasser, tasker og andre pyntegenstande. Dette var bare et kort indblik omkring plast lærred, lad os nu lære om nogle grundlæggende plastik lærred søm mønstre og hvordan man gør plast lærred sting.
Sådan gør du Plastic Canvas sting?
Mens du gør plast lærred syninger, husk ikke at sætte en knude for enden af ??strengen, som det gør designet eller mønster en meget klumpet og uinteressant, især hvis det er dobbeltsidet. Derfor anbefales det at begynde syning med en lille “hale” og ender under den del du vil være syning først. Dette vil give dig en rimelig idé om, hvor meget af garn du skal bruge, så du kan starte med at bruge et langt stykke garn, holder kun en lille rod på bagsiden af ??designet.
De første par sting bør gøres over dette hale på den modsatte side for at låse garnet, så det kommer ikke afbundet i midten af ??syning. Et andet punkt er, at fastholde syning pres og spændingen konstant, således at konstruktionen ikke ser uregelmæssig eller ufærdige. Nedenfor er enkle trin om, hvordan nogle grundlæggende plastik lærred sting på en ordentlig måde.
Continental Stitch: Dette er en af ??de mest grundlæggende søm, også kendt som telt søm, der anvendes på de fleste mønstre. Start sting ved at efterlade omkring en 1 tomme / 2,5 cm hale garn på bagsiden og tage nålen op igennem hullet. Gå nu tilbage til bagsiden af ??hullet diagonal til den forrige hul. Selvom alle sømme er gjort i en venstre mod højre måde, flere varianter er mulige, der kan gøres lodret eller vandret.
Skrå Gobelin Stitch: Denne maske er blot en variation af det normale kontinentale sting, men kan gøres ved hjælp af over 2 eller flere tråde lærredet, samtidigt. Den første sting i rækken svarer til den kontinentale søm, mens den anden søm kommer op på den tilstødende hul og derefter ned på hullet diagonal til den første. Fortsætte søm over til venstre side, og derefter vende og starte forfra som før.
Overskyet Stitch: Også kendt som whipstitch, er dette søm bruges til at afslutte fra unstitched kanter. Det er bedre at lave en maske i hvert hul langs kanten og inde hjørne, og to eller tre sting uden hjørnerne. Denne maske er generelt ansat til at slutte sig til to stykker af mønstre sammen, ligesom siderne af et væv boks.
Læs mere på:; Tips om Embroidery Stitches, Typer af broderier sømme, Foruden disse, er der mange andre variationer af plast lærred sting som skotsk, kors, lange, osv. For at afslutte sting i en række, vend over til bagsiden af lærredets, skal du køre nålen under 4 eller 5 sting, og derefter skære garnet. Med denne metode kan du starte igen, hvis det i tilfælde af at du løber ud af garn i midten af ??rækken. Jeg håber, at ovenstående oplysninger, der gives på plastik lærred masker viser sig at være gavnlig for alle kunst og kunsthåndværk elskere.

Bølget Haircuts
Vinyl plankegulve
Attic Idéer
Sweet 16 Gave Idéer
Attic Ladder Installation
Eye of Horus Tattoo
Teamwork Spil
Bedste syntetisk motorolie
Fjernelse Adhesive Rest
Skovle sne Tips
Hip Hop Dance Kostumer