Polynesiske Tribal Tattoos

Samoa, Cook-øerne, Påskeøen, Tonga, Fransk Polynesien, Tahiti, Hawaii, osv. udgør den polynesiske øer. Disse øer blev opdaget i 1500 og er nu blevet en favorit turist udflugt. En masse mennesker vælger at få polynesisk tribal tatoveringer, efter at de har besøgt disse øer. Denne praksis med tatovering, hvorved der blev brugt til at betegne hierarki i samfundet, seksuel modenhed, og blod linje. Body art var en universel skik fulgte i disse øer, hvor både mænd og kvinder fik tatoveringer foretaget på deres balder, ryg af deres lår, arme, osv. værktøjer, der anvendes til at foretage disse tatoveringer blev lavet af fisk og dyreknogler, skildpaddeskjold , fugle næb, kløer, osv. Nogle af de tatoveringer også havde religiøse aspekter til dem. Læs om polynesiske tatovering.
Polynesian Tribal Tattoo betydninger; polynesisk tribal tatoveringer blev set som et symbol på mod, som processen med tatovering, hvorved var meget smertefuldt. Den person skulle have en masse udholdenhed til at udholde den lange proces med tatovering gøre. Den første tatovering blev lavet omkring en alder af tolv for at markere passagen mellem barndom og voksenliv. Tatoveringer blev også set som et tegn på magt og prestige. Derfor høvdinge og krigere var de mennesker, der havde den mest omfattende tatoveringer, for at markere deres status og magt i samfundet. Pigerne blev også tatoveret omkring en alder af tolv, men deres tatoveringer var ikke så omfattende og var sædvanligvis foretaget på hænder, arme, fødder, læber og ører. Det blev anset for meget prestigefyldt for en kvinde at få en tatovering lavet på benene. Denne proces med at få den tatovering gjort i en alder af tolv blev også betragtet som frynsegode. Det blev anset for at tatoveringer føjet til seksuel tiltrækning af en kvinde og mand. De blev også set som en talisman, der syntes at tilbyde beskyttelse mod onde ånder. Nogle af de tatoveringer blev også lavet som et symbol på sorg for en elsket. Klik for at læse om polynesiske tatovering mening.
Polynesian Tribal Tattoo Design; Der er to mest populære tatovering design blandt polynesiske tatovering designs. De første er de Enata design, som er naturlige design, der symboliserer en persons livshistorie, ø eller oprindelse, status i samfundet, type arbejde, osv. Hvis personen var en fisker, ville han få en lavet tatovering, der ville beskytte ham mod farlige hajer eller beskytte sit fartøj, da han gik dybt i havet, for fiskeri. Den anden type af design var Etua design. Disse designs var meget mere stærkere, spirituel, magisk eller religiøs betydning er knyttet til dem. De blev brugt til at skildre den ære på den person i stammen, og også til at yde beskyttelse af guderne. Lad os nu se de mest almindeligt anvendte designs.
Tiki: Tiki er en Gud, som altid er afbildet med lukkede øjne, da man mente, at Tiki kunne lugte ballade før han kunne se den ulejlighed kommer. Læs om polynesiske tatovering idéer.
Skaller: Skaller blev brugt som valuta i den polynesiske øer. De symboliserede rigdom, og derfor blev brugt af mennesker til at gøre tatoveringer.
Hajer og Shark Tænder: De blev betragtet som hellige dyr, som var stærk og mægtig. Tænderne af hajerne blev brugt til beskyttelse mod fjender.
Turtles: Skildpadder var meget populære i polynesiske tribal tatovering kunst, som de afbildes frugtbarhed og lang levetid. Du ønsker måske at læse om polynesisk tatovering designs og betydninger.
Gecko: Geckos sagdes at have overnaturlige kræfter og blev betragtet som polynesiere med ærefrygt og frygt. Det blev også sagt, at hvis en gekko ‘griner’, en forfærdelig varsel af sygdom og dårlig formue vil overgå den person og hans familie.
Det øvrige design, der anvendes i den polynesiske tribal tatoveringer var delfiner, tropiske blomster, havskildpadder, pile osv. Ben, arme, ansigt, torso blev de områder, hvor mændene ville få deres tatoveringer lavet. Kvinder på den anden side, fik dem lavet på hænder, håndled, tunge, læber, osv. Selv om processen var smertefuldt, ville folk få dem lavet alligevel.

Container Havearbejde Tips
Kombination Skin fugtighedscreme
Mother Teresa Citater On Life
Fjernelse Urin Lugt fra Carpet
Sukker Scrub Fordele
Kruset hår
Wiper Arm erstatning
Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne
Solsikke Bryllup Buketter
Fire Pit Planer
Scar Removal Behandling