Pool Aftapning Tips

Fastholdelse af en swimming pool indebærer en lille smule hårdt arbejde og tactfulness, eftersom en ren pulje ikke blot forbedrer udseendet af huset, men også gearet til hygiejne kvotienten af ??vandes hulrum. En beskidt pool påvirker kun de smukke omkringliggende område, men beskidt vand kan give dig mange hudproblemer, som jeg er sikker på ingen ønsker at udnytte. Så for at rense din swimmingpool og skifte vand regelmæssigt, her er nogle effektive pulje dræne tips til at hjælpe dig ud.
God Pool Dræning Tips og nu, til at begynde med, skal du kigge efter to ting, som er klare indikatorer for, at vandet i din pool behov ændrer straks. For det første, så tjek for calcium hårdhedsgrad. Hvis niveauet ligger på eller over 350 dele per million, så er det tid til at dræne bassinvandet. For det andet, hvis det samlede opløste faste stoffer (TDS) omfang er hævet over 4.000 ppm, som også peger på behovet for dræning en swimming pool. Helt ærligt, jeg føler, at hvis bassinvandet skal ændres, så det bliver helt synligt klart, da vandet begynder at se sløret og fedtet. I sådanne tilfælde, dræning og opfyldning af puljen er den bedste ting at vælge.
Så, hvad er de ting, du skal holde øje under puljen tømning procedure? Læs følgende puljen dræne tips til at vide mere. ; Start med at bruge blade redskaber til at øse ud enhver blade og synlige rester, der kan fjernes manuelt. ; Lad ikke vand fra din pool på gaden eller lokale kloak eller storm kloakker. Dette kunne få dig ind i en klæbrig situation, som visse byer har regler om vandafledning og din pool dræning måske kun henhører under vand spild. Gør det til en regel derfor altid mulighed for bassinvandet løbe ud i de sanitære kloaksystem, der gør det muligt for vand oparbejdning og genanvendelse. ; Begynd med at slukke for filtrering system på afbryderen for at holde minutur at skifte tilbage, før du er færdig, samt den automatiserede vandet genopfyldning ventil af svømmebassinet. , Derefter til en ordentlig dykkede vandpumpe, med en lille bund hul holde recirkulere den endelige centimeter af vand, således at forseglingen ikke bliver ætses, skal vaere solidt fastgjort med en slange rør til det rene ud lysningen af kloak og sænkes ned i dybeste del af puljen. Nu bare kontrollere, at der ikke er nogen opbakning af vand finder sted, og puljen vandet dræne ud i de sanitære spildevand. ; Se for, at der ikke mere end 15 gallon flyder ud i et minut, da det er den sikreste bassinvandet afløb hastighed. Hvis denne hastighed er afløst af en chance, end sørge for en pålidelig pulje ekspert er ved hånden til at tackle eventuelle problemer, der måtte bageste sit hoved. ; Når puljen er tom, skal du bruge en god børste og sæbe til hurtigt at rense alle de pletter og mulige algevækst på din pool fliser. En opløsning af flydende sæbe og saltsyre i forholdet 5:01 kan hjælpe dig med at slippe af med grimme olie varemærker. Husk ikke at bruge en meget hård børste eller ikke at gnide for aggressivt. Du må heller ikke bruge en pimpsten, for stenen udhuler mens du krat og efterlader kornet partikler. Brug en slange til vaske væk alle de beskidte vand. ; Sørg for at du ved, hvordan man rent en swimming pool filter som næste, du skal rense vandfilteret ved at tillade nogle rent vand løbe igennem det, da dette vil vaske væk alle skidt og snavs fra kredsløbet. Dette vil forhindre forurening af vand, når man refill puljen. Endelig refill din pool så hurtigt som muligt. Jeg råder dig til at vælge en dag, der ikke er yderst solrig at løbe ud din pool, som solen kan beskadige gips af dit vand-funktionen, som skulle ellers sidste du op til 12-15 år i det mindste. Ellers fylde bassinet ret hurtigt til at holde solens barske stråler i skak og vente indtil det naturlige kemiske niveau din pool er genoprettet inden for et par dage. ; Hvis du sidder fast i nogen af ??disse trin, især hvis din pumpe begynder at funktionsfejl og vandet begynder at sikkerhedskopiere i stedet for at flyde ud, skal du straks ringe til en blikkenslager uden at prøve nogen tricks selv.
For andre oplysninger swimming pool vedligeholdelse, skal du læse:; Pool Leak Reparation; Swimming Pool Vedligeholdelse Vejledning; Swimming Pool Vedligeholdelse Tips, Swimming Pool Rengøring Tips og jeg håber, at disse pool dræne tips på tilfredsstillende måde har forenklet processen for dig. Hvis du er stadig meget usikker på hele proceduren, så er det bedre at få professionel hjælp med det samme. Brug swimmingpool sikkerhed dækker at holde faktorer som regn vand, snavs og omstrejfende blade fra svinet din pool. Sørg for at du igen-coat din pool hvert 5-7 år, hvis du har en vinyl foring eller lakeret beton og vakuum med jævne mellemrum (hver 7 dage) for at holde din pool ordentligt preened!

Strawberry Blonde Hair
Populære maling farver
Christian Dating Regler
Celtic ærme tatoveringer
Tree Trimning Omkostninger
Bathtub Rengøring
Etikette Spørgsmål
Grout Stain
Gæst Etiquette
Alder Spot Fjernelse
Badeværelse Cabinet Planer