Pool Landskabspleje Idéer

Et hus med en swimmingpool, er et hus, som mange ville dræbe for. Så hvis du har fået det, har du fået at skilte med det. Og hvordan gør du flagre det? Landskabspleje er fantastisk måde at gøre din poolområde look malerisk. Det er ikke kun forbedrer sted, men øger skønheden i dit ydre indretning. Der er utallige måder, hvorpå du kan dekorere din pool område. Din fantasi er den eneste grænse! Planter, mosaikker, øje iørefaldende farvekombinationer, opstalter, vandfald og listen bliver ved og ved. Der er dog et par overvejelser du skal gøre, mens du gør din pool område. Lad os se, hvad er nogle af puljen landskabsarkitektoniske idéer, som du kan gøre ved dig selv. Læs mere om landskab design.
Pool Landskabspleje Idéer
Pool Planter, Du skal sætte nogle tanker og overvejelser, mens plantning planter ved din pool side. Vigtigst du nødt til at tænke på lang sigt indretning, mens landskabspleje din pool område. Selvom du ønsker området for at se udsøgte, det skal være nemt at vedligeholde også. Undgå at plante planter, der kaste en masse blade. Dette vil gøre din pool beskidte. Hvis du er på udkig efter farve, så prøv potteplanter som Zinnia, palmer og andre flowering små stueplanter. Dette vil styrke den æstetik og gøre det til at se farverige også.
Pool Møbler; Da du placerer møbler i nærheden af ??vand, skal det være vand venlige. Det er en klar indikator for, at du skal styre væk fra træmøbler rundt om poolen. Plast, bambus eller spanskrør inventar, der er rimelig (penge klog) og nemme at vedligeholde er perfekte til bassinet møbler. Mens du eksperimenterer med baghave pool landskabsarkitektoniske idéer, er du nødt til at overveje placeringen af ??møbler. Det kan synes ligegyldig, men det temmelig meget regnskab for skønhed i området. Puderne, stearinlys, lysestager og sengetøj skal kompliment omgivelserne. Stark kontraster er prangende and skrigende, så skal du ikke. Placer inventar, som giver dine gæster til at deltage i samtaler og nyde synet af en ren blå pool.
Pool Canopy; Hvis din pool er i et åbent område, du helt sikkert nødt til at dække det. Omkostningerne og indsats til rengøring puljen er for meget at lade det være åbent. Gå efter en mørkere baldakin, såsom grøn eller mørk blå, bare det øger kølighed omkring vandet. En baldakin vil sikre, at alle dine udendørs planter er sikre fra irriterethed af sollyset også. Desuden vil en simpel telt baldakin redde dit smagfuldt gjort op indretning fra dårlige vejrforhold.
Pool Fægtning; Pool hegn er meget vigtig del af swimmingpool landskabsarkitektoniske design ideer. Under pool parterne er genial sjovt, men et hegn vil gøre dem mere sikre for. En pool gate eller et hegn vil forhindre gæster i højt humør og hyperaktive børn fra farlige uheld. Der findes forskellige typer af pool hegn. Vælg en fancy hegn, der passer til din pool indretning.
Pool belysning En af de over jorden pool landskabsarkitektoniske ideer er, belysningen fik blive dim. Lav spænding lys eller dæmpet lys, skal du oprette en beroligende virkning på øjet. Fod lamper i vejen og i slutningen af ??bassinet vil skabe en spektakulær effekt til pool-området. Læs mere om landskab belysning.
Bortset fra planter, buske og andre dekorative elementer, kan du bruge dekorative sten. Det øge den naturlige skønhed og tilføjer en kant til æstetik. En indendørs vandfald, med sin storslåede klukkende lyd af vand vil give et stærkt tiltrængt afslapning, mens du sidder ved poolen side efter en lang hård dags arbejde. Mens du arbejder på pool landskabsarkitektoniske ideer, skal du sørge inkluderer vand sikkerhed og hygiejne på de prioriterede.

Wing Tatoveringer
Affaldsskakt Installation
Svømning Quotes
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer
Tag Genanskaffelsesomkostningerne
Yard Art Idéer
Creosot Fjernelse
Snake Tattoo Design
Egyptiske Tattoo Design
Etikette Regler
Hollandsk Braid