Pool Liner Installation

Har en swimming pool i dit hus er sikkert en luksus, men det tager en vis indsats for at bevare puljen. I en over-the-jorden pool, er poolen foringen funktion for at sikre, at vandet forbliver i puljen og der er ingen unødvendig udsivning. Vinyl pool liners er de mest populære valg blandt mennesker, der har en swimmingpool derhjemme. At sikre, at puljen liner varer længe, ??der skal sørges for at opretholde optimale kemiske niveauer i swimmingpoolen, så der ikke snavs ophobes langs liner. Men når puljen foring river hinanden eller er passeret sin effektiv bedste, så er det tid til at erstatte puljen liner med en ny.
Du kan kalde for professionel hjælp til at installere poolen liner, men det er en meget dyr løsning, da puljen liner i sig selv er temmelig dyrt. Snarere du kan følge puljen liner installationsvejledningen nedenfor og gøre arbejdet selv, spare nogle værdifulde penge.
Sådan installeres Pool Liner
Forbehandling; Ved hjælp af en slange, en filtrering system eller en pumpe, helt fjerne alt vand. ; Hvis der er nogen forhindring langs liner området, rydde ud. , Alle pakninger og ansigt plader inde i puljen, skal fjernes. Kontrollere, om der er nogen revner eller tegn på slitage på pakningerne og ansigt plader. Udskift dem, hvis det er nødvendigt. ; Skil hele øverste ende af bassinet ved at tegne sædet klemmer, jernbane, top plader og pool afsatser. ; Ved hjælp af en kniv, skar gamle pulje liner i små stykker, så du nemt kan fjerne det. , Sikre, at overfladen af ??puljen basen er jævn. Hvis ikke, selvom det ud med nogle murværk sand. ; Tag den gamle gaffatape fast på væggen bolten søm og tape den tilbage med nye gaffatape. , Og endelig fejer over pool-området for skidt, sten eller småsten, inden du starter med puljen liner installationen. ; Pool Liner Installationsvejledning
Trin 1: Omkring bunden af ??poolen, placere en jord bunke, som vil forhindre puljen foringen i at komme i kontakt med metallet pool rammen. Udjævne jorden højen og også fjerne småsten eller små sten partikler, hvis du bemærker nogen.
Trin 2, Bred puljen liner på overfladen. Læg det ud på en sådan måde, at det er rørende jorden højen, pool vægge og jorden så godt. Undgå om det ned for stram, som det kunne resultere i dannelse af luftrummet mellem højen og pool liner. Dette øger også chancerne for puljen liner rive fra hinanden, når de anvendes.
Trin 3; Når du har lagt liner, er der bundet til at være vis ekstra liner tilbage. Alle overskydende liner skal draperet over kanterne på siderne af bassinet.
Trin 4; Hvis du bemærker nogen rynker i puljen liner, så lad dem som de er. Du kan gøre disse ud, selv efter at puljen er fyldt med vand. Nogle af dem endda på deres egen, når puljen begynder at fylde op med vand. Også holde rynker, som det er, vil tillade en vis mængde ekstra plads, hvis liner skrumper med tiden.
Trin 5; begynde at fylde vand i bassinet. Der henvises til vejledningen leveres til dig af din swimmingpool fabrikanterne at bestemme den korrekte udfylde linje i puljen. Mens vand bliver fyldt i poolen, holde øje med liner, da det ikke bør være strakt meget langt. Once 12 inches af vand er fyldt i bassinet, er du i en god position at forstå, hvorvidt liner er fastgjort rigtigt eller ej.
Trin 6, Fikser liner til den indre kanter af puljen med klemmer. Efter puljen helt er fyldt med vand, sikre liner til siderne af bassinet med hjælp af klemmerne, som kom sammen med din pool.
Pool Liner Installation Omkostninger
Hvis du køber en ny pulje liner online, kan det koste dig et sted mellem US $ 800 til US $ 1300. Dette er normalt mere, når du køber den fra eventuelle lokale forhandler. Hvis du gør installationen selv, bør dette være din eneste udgift, medmindre du nødt til at købe nødvendige materialer til at gøre arbejdet. Men hvis du får installationen udført fra en professionel, kan du let ende med at bruge omkring US $ 2000 til US $, 2500 inklusive omkostningerne ved en ny liner og arbejdskraft omkostninger.
Læs mere på:; Swimmingpool Liner erstatning; swimmingpool problemer; Swimming Pool Vedligeholdelse Guide, Selv om det er bedre at få arbejdet gjort af et professionelt, kan du følge den nemme puljen liner installation instruktionerne i artiklen og gøre arbejdet selv.

Fladskærms-TV Ophæng
Termostat Ledningsføring
Forår Jakker til kvinder
Enzymatiske Cleaner
Vittig Bemærkninger
Petite Cocktail Kjoler
Binde en Windsor Knude
Wing Tatoveringer
Loft Bed Planer
Tag Genanskaffelsesomkostningerne
Bil Vedligeholdelsesskema