Pool Liner Reparation

Hvad med en hurtig dykke ned i en swimmingpool efter en lang dag på arbejde! Tanken i sig selv er så forfriskende! Slapper af i din egen swimmingpool, i dit hjem eller i din baghave, kan være sådan en luksus! Men det er ikke så let at vedligeholde en personlig pulje! Der er en masse arbejde for at sikre sikkerhed og renhed af puljen. Pools med vinyl liners er et populært valg blandt boligejere, da de er billige og udgifter til vedligeholdelse er ikke alle, der tungt på lommer. Dog kan udsving i temperaturerne få liner til at strække og pop på bestemte steder. Foringen er også tilbøjelig til at lække. Lad os læse mere om puljen liner problemer og om pool liner reparation.
Hvordan man kan reparere Pool Liners
Puljen liner reparation valgmuligheder afhænger af den præcise problem med puljen liner. Foringen kan have krakket på nogle sted, kan det have sprunget læk eller foring perle kan være der kommer ud af sporet. Her er nogle almindelige problemer forbundet med pool liner og nogle nemme måder at løse dem selv. Læs om pool liner installation.
Utætte Liner; Selvom foringer er forholdsvis tykke og kan modstå punkteringer, en utæthed i liner er en af ??de fælles problemer ved poolen ejere. Behovet for at tilføje vand hele tiden at puljen er en indikator for, at din pool har en lækage. Den gode nyhed er, at de små utætheder kan let ordnes ved at anvende et plaster med hjælp af lineren reparationssæt. Dette er, hvordan man griber det an. Se efter kilden til lækagen. Du skal muligvis til at anvende en våd plet hvis den udsivning er placeret under vand. Mark mulige lækage steder. For at bekræfte den nøjagtige placering af lækagen, drej filtret ud og sprøjte nogle farvestof eller farvestof i fødevarer i nærheden af ??mærket steder. Hvis den farvede vandet er trukket i retning af det, du er god til at lokalisere lækagen.
Når du har fundet kilden til lækagen, dække lække straks med en patch materiale, et stykke slange eller tunge plastic. Presset af vandet vil holde det sikret på plads. Nu skæres en patch fra det stykke af farvede liner, der er indeholdt i foringen reparationssæt. Ved hjælp af en sand papir, ru op bagsiden af ??plasteret. Coat plasteret med plastik cement grundigt og erstatte den midlertidige plaster på hullet. Udjævne overfladen for at fjerne eventuelle luftbobler og overlade cement til at oprette. Læs mere om puljen lækage reparation.
Off Track Liner perle; Puljen liner er meningen at passe nøjagtigt i poolen. Men nogle gange, er puljen konstrueret ved hjælp af en forkert størrelse liner, eller hvis foringen er installeret off-center, der er chancer for at lineren perlen affyret ud fra siden. Dette kan være fast nemt ved hjælp af en varm pistol eller føntørrer. Du kan også behandle dette problem ved at anvende kogende vand i stedet for at bruge føntørrer. Puljen skal tømmes helt, før du begynder med pool liner reparation. Når puljen er tom, tør det godt med et håndklæde. Nu ved hjælp af en varm pistol eller føntørrer, varme vinyl liner. Det trick er at opvarme vinyl liner, så det kan strækkes tilbage og låst fast i sporet. Må ikke fokusere varmen i et bestemt område eller foringen i den del kan smelte helt at skabe et hul igennem. Bare varme vinyl, så det bliver bøjelig nok til at blive strakt. Når den liner strækkes, sæt det tilbage på sporet og bruge en foring lås, for at forhindre det i at gå sporet igen.
Misfarvet Liner; Selv om det ikke er noget, der kan skade din pool, kan det give din pool et dateret og forvitret look. Misfarvning af liner opstår på grund af sin konstante eksponering for solen. Der er ingen mulig måde at løse dette problem andet end at gå til en pulje liner udskiftning. Du kan dog tage visse forebyggende foranstaltninger for at undgå denne type af misfarvning. Den bedste måde at gøre det på er ved at begrænse brugen af ??kemikalier i vandet. Du kan også få en pulje dække, der beskytter din pool mod virkningerne af solen, når den ikke er i brug.
Læs mere på:; Swimming Pool Vedligeholdelse, Swimming Pool problemer; Swimming Pool Vedligeholdelse Guide, Så det handlede om ‘pool liner reparation’. Hvis du ikke er DIY typer, kan du altid få din pool liner fastsat ved beskydning nogle penge som puljen liner reparationsomkostninger er ikke meget høje. Håber denne artikel var hjælpsom!

Fornærmelser og comebacks
Lavere Mave Tatoveringer
Sommerhus Style rhus
Home Bar Idéer
Tankevækkende Citater
Bølget Haircuts
Home Fødselsdagsfest Idéer
Enkelt håndtag Faucet Reparation
Sentimental Gaver til mænd
Udvendigt Home Farver
Scene Hairstyles for Medium Hair