Poppy blomst

Poppy og opium, altid i nyheder, generelt for de forkerte grunde. Men en gartner ved hvordan man kan tage den rigdom af denne farvestrålende blomst og vende den til sin fordel. Betragtes som en “fælles kornmark ukrudt«, og valmue blomst, i dag er det mest populære haven blomst, der dyrkes i bedene eller i mange foret potter.
Poppy blomst
Native til Asien, kan valmue blomster være enkelt eller dobbelt petaled. Den enkelte farvede valmue er fire eller fem petaled. Poppy blomster kommer i en bred farve gane, hvid, pink, laks, lilla, gul, orange, rød, lilla og blå med sorte i midten aftegninger. Hver blomst indeholder både, Støvvej og stigmatisering, kvindelige dele og klynger af lange, tynde støvdragere, den mandlige del. Med over 120 arter af både etårige og flerårige sorter, kan valmue blomster dyrkes helt i en længere periode.
Poppy blomst Betydning: Rig på symbolik, har valmue blomster længe været anvendt som et symbol på søvn og død, og trøst og evigt liv. De er blevet brugt som emblemer på gravstene for at symbolisere evig søvn i mange år nu. Denne myte er blevet skildret i den fiktive film The Wonderful Wizard of Oz, hvor den magiske valmuemarker årsag dem, der passerer gennem dem at sove evigt.
Kornet valmue er metaforisk nævnt i John McCrae’s digt, I Flandern Fields, som et symbol for faldne soldater siden Anden Verdenskrig I. valmue blomster bruges til at ære de døde i både England og Australien. Den gyldne gule farver Californien valmue, Eschscholzia californica blev staten blomst Californien i 1903. Læs mere på Amapola – den valmue blomst.
Poppy blomst Frø: Den birkes er høstet fra tørrede frø bælg findes på visne blomster «stilke. Hver pod indeholder over hundrede nyre-haped lille sort-grå frø. Frøene har mange anvendelsesmuligheder, udover at være et middel til spredning. Seed tilgængelighed er egentlig ikke et problem for de fleste arter inden for valmue blomst familien.
Poppy blomster dyrkes både ulovlig og lovlig handel formål. Områderne Afghanistan bruges til våben finansiering gennem valmue opium handel, mens frøene har medicinsk værdi til støtte sove og behandle søvnløshed. Gamle civilisationer har brugt birkes til at fremme frugtbarhed. Ikke alle valmue blomsterfrø bruges til medicinske formål, nogle har kulinarisk bruger for. De er vant til at lave en pasta til saucer, bagning eller ristede som garniture til salater og desserter. Birkes bruges også som fuglefoder, og til udvinding af olie. Brug valmuefrø til at gøre nogle virkelig lækker mad: birkes kylling opskrift og birkes salat dressing.
Dyrkning Poppy Blomster: Den valmue blomsten er nemt dyrkes og ser fremragende til masse sengetøj. De er vokset gennem bittesmå frø, der skal blandes med sand for en mere jævn fordeling. Drys på fugtig jord, let rive jorden og dække jorden med avisen holde senge fugtige indtil spiring sker, vil det være inden for en uge eller deromkring. Akklimatisere kimplanter for sollys og transplantation, når de når en fire blade. Som valmue planter vokser vokse omkring to meter, plads dem om 5-8 inches fra hinanden. Befrugte gang i en måned under sin sommerperioden blomstre periode. Hold klipning visne blomster, men holde sig til et par for frøene pod. Hold sengen ukrudt gratis. Og nyd de blomstrer!
En masse sengetøj af valmuestrå blomster i forskellige farver eller en fælles pulje hver vil udstråle charme og skønhed og føje til essensen af ??din have.

Irske Tatoveringer for Mænd
Lille soveværelse rhus
Demi permanent hårfarve
Fjern Hund urin fra Carpet
Pæon Blomster
Exotic Flower Tatoveringer
Forvirret Citater
Kumquat Frugt
Wiccan Symboler
Moderne brudekjoler
Frøgræs Typer