Pretty Eye Makeup for Brown Eyes

De fleste kvinder vil knalde på nogle mascara og eyeliner før de forlader huset, selv om de ikke har tid til at sætte på fundament og læbestift. Eye makeup er noget at en kvinde kan simpelthen ikke undvære, og den rigtige form for øjenmakeup kan forbedre det overordnede udseende af dit ansigt.
Øjenmakeup bør altid vælges med omhu som lav kvalitet øjet makeup produkter kan ødelægge dine øjne og føre til øjenlidelser. En anden meget vigtig ting at huske er, at farven på øjet makeup bør supplere farven på dine øjne og ikke i dit tøj. Hvis du vælger den rigtige øjenmakeup det vil forbedre udseendet af dine øjne og gøre dem attraktive. Pretty øje makeup til brune øjne er dem, skygger eller farver, som vil gøre øjnene pop og bringe det hassel eller honning farve i øjnene. Her vil vi guide dig på, hvordan du anvender smuk øjenmakeup til brune øjne.
Makeup farver for Brown Eyes
At forbedre udseendet af dine brune øjne, har du brug for den rigtige øjenskygge farver til brune øjne. Hvis du har brune øjne du er rigtig heldig, fordi de fleste af farverne ser godt ud på brune øjne. Du bør også huske på hudfarve du besidder, før du vælger øjenskygge farver. Fair flået kvinder kan bære med sig de fleste farver, men de ser bedre ud med bløde pastelfarver cremet øjenskygge. Personer med olivenfarvet hud kan vælge rig og levende nuancer, men styre fri af eventuelle frosted og blege farver som de vil gøre dine øjne ser mindre ud end de er. Med den rigtige øjenskygge farve og anvendelse teknik, du kan gøre dine øjne ser forførende og ulmende. Mere om øjenskygge til brune øjne.
Lad os tale om eyeliner først. De er de mest basale produkt temmelig øjenmakeup til brune øjne. Der er nogle kvinder, der ikke kan tænke ud over sort og brun eyeliner. Men disse to farver, der anvendes af de fleste kvinder, ser ikke det store med brune øjne. For at gøre brune øjne virkelig pop ud, du har brug for en byge af farve. Nogle af de bedste øjet foring til brune øjne er navy, midnatsblå, krikand, indigo, mos grøn, lilla og aqua blå. Disse smukke øjenmakeup for brune øjne bør anvendes langs den øvre og nedre piskesnert linje med en blid men fast bevægelse. Disse intense men dybe farver gå smukt med brune øjne. Sort eyeliner til brune øjne ikke at skabe denne effekt og gør man ser træt og jaded. Nogle store eyeliner til at skabe smukke øjenmakeup for brune øjne er MAC Pearlglide Intense Eyeliner i Benzin Blå, Smashbox Grænseløs Eyeliner i Peacock, Maybelline Contour Kohl i Inky Violet, Max Factor Color Perfekt Eyeliner i Icy Blue og Burjois Metallic Eyeliner i Vert Peptite. Læs mere om eyeliner for brune øjne.
Det næste skridt i at gøre temmelig øjenmakeup for brune øjne, er at vælge den rigtige nuance øjenskygge. Du kan også vælge en øjenskygge formulering fra pulver, creme, gel til flydende dem. Hvis du har tør hud er det bedst at anvende en creme øjenskygge, da dette vil vare i længere tid, og du vil også kunne blande det godt. Dem med fedtet hud, bør vælge enten pulver eller gel øjenskygge. Mennesker med brune øjne bør vælge øjenskygge i taupe, kobber, grå, tågede greens, lavendel og ametyst. En meget god øjenskygge nuance, der er afgørende for komponent i smukke øjenmakeup for brune øjne er en dyb smaragd. Denne jungle inspireret farve ser flot ud med et strejf af guld øjenskygge. At ansøge øjenskygge til brune øjne først forberede dine øjenlåg ved hjælp af en smule primer og udtværing det hele øjenlåget. Dette hjælper øjenskygge til at holde længere. Nu bruge en øjenskygge pensel til forsigtigt at anvende Cover Girl’s smaragd øjenskygge omkring øjenlåget, og sørg for, at du blander det hele krølle. Nu anvende en guld farvet øjenskygge langs den indre hjørner af øjnene. Udfør det ud ved at anvende en turkis eyeliner og ved at aflæse dine vipper med to lag volumizing mascara. Læs mere om, Makeup for Brown Eyes; Eye Makeup Tips til brune øjne, Makeup Teknikker til Brown Eyes; Eye Makeup for Brown Eyes; Så det handlede om temmelig øjenmakeup til brune øjne. Eksperimentere med forskellige øjenskygge farver og forskellige typer af eyeliner som metalliske og perleagtige finish skaber nye udseende. Den vigtigste ting at huske, mens anvendelsen temmelig øjenmakeup for brune øjne, er at blande øjenskygge så meget som muligt, så ingen skarpe kanter er synlige. Glem ikke at anvende mascara, da det gør dine øjne åbne op og se uimodståelig.

Mus udryddelseslejre
Gardenia Betydning
Fake Belly Ringe
Billig Makeup
Hvorfor er jeg deprimeret
Faux Hawk til krøllet hår
Lemon Juice Detox
Remodellering et lille køkken
Pool Liner Installation
Dripping Faucet Reparation
Squeaky Gulve