Prinsesse Tea Party

Kiddies ‘te parter er en af ??de underholdende del af barndommen? Selv voksne har te parter, men de er ikke så meget sjovt som børnenes te parter. Voksne ‘te parter er mere om teselskab etikette end sjovt! Men børnene nyder hvert øjeblik og den rigtige etikette. Selvom normalt et tema, ikke er nødvendig for en temafest, fest temaer gør enhver part mere interessant. For eksempel, en prinsesse teselskab tema vil dette tema tilføje lidt kongelig touch til te part, som helt sikkert vil gøre det mere underholdende! Det er ganske nemt at arrangere en tema fest, hvis du planlægger alting pænt. Det følgende er en prinsesse teselskab tema, naturligvis et af de mest populære emner!
Prinsesse Tea Party Idéer
Prinsesse Tea Party Invitationer: At gøre nogen part perfekt, skal først indbydelsen til apt og fængslende. Invitationer bør ikke være et problem i tilfælde af en prinsesse teselskab, som du kan lade din kreativitet flyde. Før udsmykning invitationen, tilføje alle nødvendige detaljer som dato, tid, dress code osv. Brug ikke jargon eller blomstersprog for disse detaljer, som de kan forvirre dine inviterede. Du kan gøre brug af dette sprog at annoncere temaet i invitationen! Forvirret? Nå, ideen er at sende invitationen i form af en rulle i stedet for de normale. Gør brug af den klassiske engelske sprog for at gøre invitationen fx “Prinsesse Catherine finder fornøjelsen af ??at invitere dig til hende prinsesse teselskab, bedes du tilmelde dig festen. Prinsesse dragter velkommen. Så lad Queen vide, om du kan deltage! Du kan også gøre invitationerne på lærred, tilføje et billede af krone til hver og sende dem i duftende kuverter! Læs mere på teselskab invitationer.
Prinsesse Tea Party Dekorationer: Dekorationerne faktisk vil afhænge af, hvor prinsessen tema Deres parti er baseret på. For eksempel, hvis du vælger en Alice i Eventyrland tema, lave en lille pap indgang til dit hus, dekorere den part, værelse med forkerte te kopper og underkopper, små stole og bord osv. Men hvis du ikke holder nogen tema, kan du blot dekorere den part hallen med masser af lyserøde ting som konfetti, balloner, streamers osv. At give en kongelig kig til den part, hallen, dekorere bordene med falske fisk skål centerpieces omgivet med falske perler. Man kunne også holde en lille skattekiste i det ene hjørne af rummet eller endda vise den dyrebare falsk perler og glitter sten på små stande i hele rummet. Prinsessen kan tage gæster på en rund vise hende rigdom! Også pynte trapperne med friske blomsterbuketter og silke gardiner. Kjolen af ??prinsessen er også meget vigtig, bør kjole af den lille prinsesse be grand, noget i retning af en lyserød satin kjole. Også gøre eller købe en tiara for værten, kan du gøre partiet mere spændende ved at gøre prinsessen ind, når alle gæster er ankommet! Læs mere om prinsesse fest idé.
Prinsesse Tea Party Mad og underholdning: For princess teselskab mad, kan du have normale teselskab fødevarer med nogle flere delikatesser. Te, sandwich og fløde er et must, men foruden disse fødevarer, kan du også har lyserøde frosted cookies, crown formet cookies, cheeseballs, krabbe udstoppet svampe, chips og dips, tun salat, kylling salat osv. Serveres chokoladedyppede jordbær som dessert. Stedet for normale te, kan du tjene urtete eller citron iste tea som smager god og er også sundt. Så vidt prinsessen teselskab spil er bekymret, arrangere spil som prinsesse trivia spørgsmål, ett mini modeopvisning, skattejagt osv. Du kan også have ett ballroom dans part ved udspredning balloner hele part hallen og spille prinsesse sange i baggrunden , hvis børnene er lidt ældre. Læs mere om prinsesse tema fest.
Disse var nogle af de bedste prinsessen teselskab ideer. Kan du distribuere små chokoladeæsker dekoreret med glitter og pink bændler eller fotografier af partiet som favoriserer. Disse var nogle grundlæggende ideer, nu føje dine kreativitet til dem og få klar til kaste største teselskab i byen!

Desert Planter til Landskabspleje
Baby Gaver til Make
Samoansk Tatoveringer
Vand Lily Tatoveringer
Bryllup Bruser Kager
Summer Cocktail Kjoler
God Fødselsdagsgave
Social Etiquette
Først Dato Samtale startere
Cactus stueplanter
Anthurium Care