Pygmy Dato Palm Care

The Pygmy daddelpalme (Phoenix roebelenii) er en meget populær plante i landskabet designe i USA. Hjemmehørende i det sydøstlige Asien fra det sydvestlige Kina (Yunnan) til det nordlige Laos og det nordlige Vietnam, er det også kaldes miniature daddelpalme. Anses for at være blandt de bedste af de dværg palmer, det gror godt i containere og normalt når op på 6 til 12 fod i højden. Den opretstående eller svungne kufferter bærer kroner tætte fjer som tre meter lange blade. Ubetydelige blomster gøre en udseende regelmæssigt hele året, hvilket giver små, dybe røde datoer. Dette anlæg anvendes til sit prydværdi og er ofte set udover swimming pools. Her er nogle pygmæ daddelpalme pleje anvisninger, som kan hjælpe planten blomstre. Læs om andre palme typer.
Hvordan man passer en Pygmy Dato Palm
Jord: Den rigtige slags jord til en pygmæ daddelpalme er ler, ler og sand. Jorden skal være lidt alkaliske eller sure og skal være veldrænet. Dog vil en god generelt formål pottejorden tilstrækkeligt. At skabe den rette konsistens, tilsættes sand eller perlit og tørv mos til jorden for at gøre det godt iltet. En kombination af 1 del havejord, 1 del grov sand eller perlite, 1 del fugtige tørv eller humus (bladmuld) og et let drys kalk fungerer godt.
Plantning: Den ideelle sted for dine pygmæ daddelpalme er én, der får fuld sol til delvis skygge. Du kan holde planten indendørs også, læg den foran et vindue, så det kan modtage maksimal sollys. Mens plante et pygmæ daddelpalme, grave hullet, der er mindst 4”til 6”større end beholderen bredde. Line hullet med 2”til 4”af sand, og efterfylde med en 50/50 blanding af sand og originale jord. Du kan også tilføje nogle benmel eller super fosfat (0-45-0) i jordblanding til at fremme rodvækst. Tap ned jorden omkring rodklumpen, så der ikke luft lommer forblive og derefter bygge en 2-3 tommer Berm med de resterende jord, der vil holde omkring 3 til 5 inches vand. Bioklip anbefales også, at holde rødderne kølig og fugtig. Noget mere om pasning af palme.
Goedningsvaerdi: Det er vigtigt at holde jorden jævnt fugtig hele tiden. Et stykke råd er at bruge varmt vand. Når en væskeophobning bækkenet er skabt omkring planten, hvis vandet stagnerer i mere end 15 til 20 minutter, det betyder jordens dræning er utilstrækkelig, og du bør overveje at flytte anlægget. En ugentlig tilførsel af en vandopløselig gødning i løbet af foråret og sommeren er gavnligt. Palmetræer er tunge kabler og normalt brug anvendelser af gødning seks gange om året. Læs om hjemmelavet palme gødning.
Formering: Formering af pygmæ dato plante sker gennem frø og suckers i foråret. Frø drage størst fordel af en blanding af fugtige tørv og perlite. Da fugt er et andet krav af planten, er en rådes til at dække potten og plante med en plastfolie og sikre den med en elastik. Karret i indirekte sollys, og efter et stykke tid med voksende, fjernes rodskud med påsatte rødder og plante dem i en potning mix, der anvendes til håndfladen. Her er mere information om Palm plantepleje.
Tips: Pygmy daddelpalme pleje instruktioner tyder på, at lejlighedsvis dug med varmt vand til gavn for planten. En anden god idé er at holde småsten eller grus i dræning parabol, der vil holde vand og øge luftfugtigheden. Vid, at pygmæ dadelpalmer ikke reagerer godt på udkast eller sidder i vand. Hvis du har behov for at fjerne formaldehyd og xylen fra den omgivende atmosfære, kan du bruge en luftrenser til at gøre det.
Læse om:; Yucca Palm Sorgen, Sago Palm Sorgen, Queen Palm Tree Care, Selvom hårdføre, er pygmæ daddelpalme tilbøjelige til spindemider. Før du tilføjer dette anlæg til dit hjem eller drivhus, grundigt kontrollere den for skadedyr. Pygmy daddelpalme pleje og beskyttelse mod skadedyr kan gøres ved at sprøjte bladene med vand en gang om ugen.

April Fools Jokes
Pingvin Tatoveringer
Tea Tree Oil Shampoo
Alice i Eventyrland Tatoveringer
Decal Fjernelse
Native American Tattoo Design
Brudekjoler med ærmer
Frisurer til tyndt hår
Etikette Spørgsmål
Bad Brændstof Pumpe Relæ Symptomer
Trust Citater og ordsprog