Ranunkel Blomster Sæson

Ranunculus kommer i mange forskellige farver. Nuancer af orange, gul, fersken, lyserød, hot pink, rød og hvid Ranunculus blomster kan ses. Ordet Ranunculus er afledt af det latinske ord “Rana”, som betyder frø, det er så fordi disse blomster vokser i våde områder. Andre navne for Ranunculus, er ranunkel og persiske smørblomst. Buketter af Ranunkel ser blomsterne meget smukt, og dermed disse blomster er meget populære som bryllup blomster. Nedenstående er nogle flere fakta om Ranunculus blomster, og pasningsvejledning til at besvare jeres tvivl relateret til hvordan Ranunculus blomster vokse.
Ranunkel Blomster
Fakta Om Ranunculus Blomster; Ranunculus blomster symboliserer strålende charme, og derfor en buket Ranunculus blomster betydning bruges til at formidle et budskab ‘, som du er charmerende eller attraktive «. Denne blomst er antaget for sine alkymistiske egenskaber, og bruges til at vise fantastisk skønhed i nærheden af ??en indbydende gled statue på en indgang af en gammel by. Ranunkel planter behov for en meget vand, og man er nødt til altid at holde dem så meget hydreret som muligt. Stammen af ??denne plante er tynd, og man må tage sig godt af stænglerne også, sammen med blomsterne. Disse blomster er en omkostningseffektiv løsning, i forhold til andre multi-petaled blomster som haven og kål roser, en stilk af Ranunculus koster omkring USD 2,5.
Ranunculus Voks & Omsorg Tips; man kan købe en pose på 20 knolde for en pris af én dollar. Ranunculus pærer er billigere, end andre pærer, og er nemme at plante. De skal plantes kun 1-2 inches dybt under jorden, og dermed deres plantage er ikke en masse hårdt arbejde. Ranunculus er hårde og kan tåle let frost, klare sol, og mild tørke. Mens plantning dem ved at vælge en seng, der har veldrænet jord. Bland sphagnum, kompost og jorden bark for at forbedre jordens kvalitet. På en solrig site, der peger plante løg 2 inches dyb med deres banan formede spids op. Vand planten bed godt ved opblødning på området, vil rødderne og spirer vises i løbet af efteråret. Vinter vil bringe højere vækst, og i sidste ende blomster bliver vist i forår.
I løbet af foråret tid, er du velkommen til at skære blomsterne til at gøre buketter. Beskæringen vil tilskynde flere blooms at vokse, så røverkøb blomsterne ud anlægget, når du har lyst til. Efter den Ranunculus blomster sæsonen er væk, ikke skære blade. Bladene får næring fra sollys, og give dem vand regelmæssigt. Efter sommerferien vil bladene blive gule og falde, og anlægget vil flytte ind i vækstdvale undgå vanding i løbet af denne fase. Planterne vil igen blomstre i foråret sæson.
Tips til Forlæng Blooming Sæson; Hold vanding these blomsterplanter forsigtigt for at undgå rod sygdomme bør jorden holdes fugtig alle de gange, men ikke våd. Trim ud deadheads fra stilken. Dette fører til mere frisk blomstrer, da de døde overskrift brugt blomster giver en meddelelse til knold til at producere endnu mere blomstrer. Giv en nuance dækning i eftermiddagssolen og varme, som vil afkorte blomstre tid. Du kan overveje plantning dem i et område, der har god luftcirkulation, for at opretholde kølende effekt. Giver et let fertilizer hver uge, som har en høj fosfor beløb. Fortyndes en flydende gødning med koldt vand og anvende den i nærheden af ??rødder plan. Bioklip kan også gøres ved hjælp af revet bark og bønne skrog.
Det var alt om Ranunculus blomster, de forhold, den voksende og omsorgsfuld vejledning, og yderligere havearbejde tips til at udvide blomstrende sæson af Ranunkel blomster. Så skal du huske ovenstående tips og nyde den dejlige opblomstringer af Ranunkel!

Følelsesmæssige Snyd
40 års fødselsdag Gag gaver
Asparges Fern Care
Styling kort hår
Kræft Woman
Træ farvningsteknikker
Socialisering Process
Ferie Around the World
Bryllup RSVP Etiquette
Rengøring Hardwood gulve
Urolig Haircuts