Razor Cut Hairstyles

Det var 2 år tilbage da jeg havde en dille ændre min frisure hver måned. Mit hår var kort og sød skærer gav mig ett smart look. Jeg stod timer før spejlet at observere mig og mine stadigt skiftende hairstyles. Men en dag, jeg pludselig besluttede at vokse mit hår lange, udvidelse nedenfor min skulder. Dag mit hår har nået den ønskede længde at jeg ønskede for. Jeg var opstemt at se min lange straight og silkeagtig hår hængende bag min ryg. Bare da, min mor trådte inde min værelse og begyndte lovprise mit hår. Hun sagde, dit hår ser smuk, men hvorfor du ikke give det en fashionabelt cut? Jeg blev forbløffet over mors uforudsigelige erklæring om, at udløst en ny idé efter så lang tid. Straks jeg åbnede mine katalog at se forskellige hairstyles for straight og lange hår. Jeg blev forvirret, som klipning ville passe mig bedst. Efter gør ett lang forskning med mit hår, henledte jeg inferens, YES, skraberens cut frisure mest fremtrædende i kataloget, er mit endelige valg. Uden spilde et minut, skyndte jeg til nærmeste salon at få den nye haircut …
Razor cut hairstyles fik Vinde først i Japan og derefter vundet popularitet world wide. Nå venner, er barbermaskiner skæres hairstyles ikke kun beregnet for kvinder men de også kigge cool på hanner. Razor cut hairstyles look skide sexet på lange hår. Selv hvis du har kort eller mellemlangt hår, barbermaskiner klippe frisurer er altid de mest fashionable nedskæringer. Razor cut hairstyles on metro-seksuel mænd give dem ett varm, smart og saucy look. De stylist bruger en skarp barbermaskine, enten barberkniv kantede or barberkniv kam at hugge håret kl vinkler. Det passer bedste på både mænd og kvinder med straight hår. Læs de følgende indhold for at vide detaljer om barbermaskiner skåret frisurer.
Læs mere på:; Layered Haircuts af Long Hair; Lang Layered Haircuts, Boys Haircuts, Razor Klip frisurer til mænd, mænd kan prøve barberkniv skære frisure i lange samt korte hår. Dette asymmetriske cut vil afbalancere dit look med styling geler og fremhævning farver. Tjek den populære hår nedskæringer.
Sleek lange Razor Klip: Mærk rockstjerne vibe med denne ujævnt strimlet barberkniv cut. Gel dit hår, tilføje en glans og blæse det lige. Det er perfekt til mænd med lange hår.
Short Tapered Cut: Denne razor cut frisure tilkommer mænd med kort hår. Snittes dit hår ind kortere lag fra siderne og tilbage mens lad ett par lange tråde tilspidsning ned fra pande. Indstil din hår med styling gel og pomades hjælp ventilationsåbning børste.
Twisted Quiff: Denne razor cut frisure behov nogle vrid i the forelocks med fingrene. Når du får cut, prøv at vedligeholde det dagligdags. Træk forreste låse med gel og forsøge at skabe ett peak på toppen med lige og snoede ender. Det passer mænd med runde ansigt. Vide mere om bølget haircuts for mænd.
Textured Razor Klip: Style dit hår med højdepunkter eller striber. Lange konfronteret hanhund med grove hår kan håndteringshåndtag denne mode. Style dig med ler geleer i fugtigt hår og få ett henrivende look.
Razor Cut frisurer for kvinder; Tjek de mange barberblade skåret frisurer for kvinder. Prøve disse sydende stilarter at opreklamere oppe din sans for stil. Læs mere på haircuts for lange lige hår.
Barberkniv Cut med Emo Styles: Emo og punk stilarter er til piger med lige hår. Valgte farve dit valg og fremhæve hakkede lag. Derefter spray dit hår, sæt det med hår udtynding barberkniv. Bring lange skarpe enderne af håret foran og tilføje volumen øverst at få emo look. Vide mere om emo haircuts for piger.
Razored Bob: These tekstureret frisurer er for korte bob klippe hår. Razor skåret enderne med flere ujævn lag. Indstil din hår med voks fingre og geler i varieret retninger. Ligne ett pop stjerne og rock diskoteket.
Inverteret Bob: Inverteret bob har håret skivede til de yderst korte bagpå og glat lange spidse ende lag hængende fra front. Håret razored på perfekt vinkler og derefter sæt med glatning geler. Du kan bruge farvet hår mascara at fremhæve vinkler af udskæringen. Vide mere om inverteret bob haircut.
Urolig Bob: Chop din straight hår netop barberkniv. Få denne ru kantet klippe, lad det ophold som den er. Bare blæse tørt med en rund børste og få skødesløse rodet look. Kyllinger go for it for nutidens fest. Læs mere om lagdelte bob haircut.
Smooth Razor Cut: Lang straight hår ser bedst med barberkniv nedskæringer. Klippe dit hår med spidse ender med en kam barberkniv. Du kan tilføje svip i fronten samt. Denne glatte barberkniv skære giver dig pæn look ved forbedre volumen dit hår og tilføje masser af skarpe kanter til din hår. Du kan også gerne vide om medium lagdelte haircuts.
Guys and gals ramme dit ansigt med disse forskellige Razor cut frisurer. Jeg har prøvet det på min hår og nu dens din tur. De bedste hilsner,

Guest House Floor Planer
Workout Music
Afrikansk Tattoo Design
Kort Moderne Hairstyles
Steder at have et Birthday Party
Shea Tree
Fransk Braid Styles
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Vandtæt Concealer
Nail Strengthener
Tribal Neck Tatoveringer