Redbud Tree Fakta

Redbud træer er løvfældende blomstrende plante sorter, foretrækker de fleste hobbyfolk til naturpleje. Tilhører ærteblomstfamilien Leguminosae, slægten navn redbud træer er Judastræ. De blomstrer i det tidlige forår meget før andre foråret blomstrende træer. Normalt blomster og blade udvikler på samme tid. I nogle arter synes blomster før blade. Uanset hvad, du kommer til nyde den smukke redbud træer belæsset med duftende blomster i gården. Med denne korte introduktion, så lad os prøve at se på redbud træ fakta, som du vil finde dem interessante at lære.
Fakta om Redbud Træer
Ved at plante redbud træer, kan du stadig nyde en fantastisk udsigt med attraktive blade i sommersæsonen. De unge foliages er dybt rødbrune i farven, mens modne blade er skinnende, glat og mørkegrøn. Så vil det ikke være forkert at sige, redbud træer er særlige anlæg til hele sæsonen. Diskuter nedenfor nogle redbud træ fakta, der løber fra identifikation til sygdoms-og skadedyrsangreb:
Redbud Tree Identifikation; Identifikation af en redbud træ er nem, da anlægget er forsynet med nogle distinkte egenskaber. De fleste af dem er lille træ versioner, som næppe nå op på 30 meter. Some dværg arter vokser til maksimum 12 fod. I modne redbud træer, er højden målingen samme som træet spredning. Derfor er den træstrukturen er en spektakulær rund form, når det vedligeholdes korrekt. Bladet er hjerteformet, hvis farve varierer fra sort til en anden. Blomsten Farverne varierer også afhængigt af sorten og kan variere fra hvid til lyserød og lyserød. Ved mere om, træ identifikation.
Redbud træsorter; Mange kultivarer af redbud træer er udviklet, hvilket vil øge udvælgelse valgmuligheder for haveinteresserede. Den mest populære sorter er østlige redbud træ (Judastræ canadensis), også kaldet amerikansk redbud træ og vestlige redbud træ (Judastræ occidentalis). Andre kultivarer er alba (hvid blomster), skov stedmoderblomst (lilla løv og rosenrøde lilla blomster), Silver Cloud (brogede blade) og flamme (dobbelt pink blomster). Anden sort bemærkelsesværdig for sin gråd filialer er redbud Covey.
Redbud Tree prydværdi; Den lille afrundede baldakin form redbud træer gør dem ideelle til plantning i enhver type landskab design. De er plantet som enheder i landskabet eller som skygge træer. Udover prydværdi er blomster af redbud træer spiseligt. De spises rå i salater eller tilberedes ved kogning og stegning. Redbud frugter og frø er en livret for fugle, hjorte og kardinaler.
Redbud Tree Hårdførhed; Redbud træer bedst dyrkes i zone 4 – 9. De kan tolerere delvis skygge, men bærer maximum blomstrer når de dyrkes i fuldt sollys. Redbud træer er også meget hårdføre i form af jord krav, og du kan plante dem i forskellige typer af jord, bortset fra våde og sumpede jord. Den største bekymring er svampesygdomme, som ofte forårsager ødelæggende skader på redbud træer.
Redbud plantning af træer, Flertal af redbud træsorter er lette at dyrke og pleje. Du kan bevare sunde træer med de grundlæggende træpleje tips, som i god tid vanding og gødskning, beskæring og tage op sygdomsbekæmpelse metoder. Redbud træ vækstrate er optaget på, fra 12 til 18 tommer pr år. I lighed med andre landskabsarkitektoniske Træer, bør redbud beskæring af træer ske i hvileperiode, helst om vinteren.
Redbud Tree sygdomme og skadedyr Destruktive sygdomme er oftest forårsaget af svampeinfektion, hvoraf nogle omfatter bl.a. Verticillium visner, fordærve or skovdød og blad pletter. For at gemme dine træerne, skal du fjerne det syge dele og spray dem med passende fungicider. Insekter påvirker redbud træer spindemider, skjoldlus og træ hoppere. Kan du blot fjerne insekter ved første synet og følg kulturel praksis at kontrollere dem.
Det var nogle redbud træ fakta, som du ville foretrække at vide, før plante disse træer. Skadedyrsangreb af sygdom og skadedyr mest almindelige, når redbud træerne er i stress eller udsættes for ugunstige vækstbetingelser. I sådanne tilfælde vil din redbud træer være i en svækket tilstand, som er let angrebet af sygdomsfremkaldende patogener. Så sørg for at yde optimal vækstbetingelser og nyde rigt skønhed redbud træer.

Dorm rhus
Updos for lange hår
Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne
Summer Cocktail Kjoler
Blå hårfarve
Russisk Sage
Maleri Møbler
Bedste Sunless Tanner
Romantisk spanske sætninger
Salt Crystals – Opskrift
Korset Prom Kjoler