Rengøring Badeværelse Grout

Når du er ude af bruseren og gøre sig klar til dagen, behøver du ikke ønsker at gå tilbage ind og rense væggene i badeværelset igen. Sæberester og meldug pletter kan slå skinnende væggene i badeværelset ser kedelig, beskidt, og / eller slidte. Som en ugentlig rengøring akkord, presse dig selv ind i rengøring badeværelse injektionsmørtel og meldug fra alle sprækker muligt. For at gøre væggene og badekar ligne nye, ender du op trættende dig selv og stort set hader processen. Men at få en ren, funklende badeværelse er ikke en umulig ting at gøre. Rengøring badeværelse injektionsmørtel kan gøres nemt med nogle derhjemme rengøringsmidler. De følgende trin vil give den ideelle badeværelset injektionsmørtel rengøring tips til at gøre grungy injektionsmørtel. Læs mere om rengøring af badeværelser.
Hvordan man rent badeværelse Grout
Som bagepulver anses for at være den bedste badeværelset injektionsmørtel renere, her er en teknik, du kan medtage i din rensemetode. Da dette er en sikker opskrift på rengøring badeværelse fuger, kan du bruge den i badekarret, brusebad og køkken så godt. Læs mere om bedste injektionsmørtel renere.
Nødvendige materialer, Svamp, bagepulver, vand, brug tandbørste, gummihandsker, Face maske, Step # 1: Før vi begynder, holde døre og vinduer i badeværelset åbne for god ventilation. Hvis du har en udstødning ventilator i badeværelset, holde det på så godt og slide åbne bruseforhæng. Dette vil tørre badeværelset virkelig hurtig og holde luften i cirkulation. Læs mere om hjemmelavet injektionsmørtel rengøringsassistenter.
Trin 2: Først og fremmest tager svampen til at rense alle injektionsmørtel omfattede område. Du kan også følge dette skridt som en almindelig metode til at mindske chancerne for injektionsmørtel dannelse. De ingredienser, der anvendes til rengøring badeværelset fuger er ikke-giftige, blide kemikalier / rengøringsmidler og effektiv. Men for at være på den sikre side, holde badeværelset så meget ventileret som muligt. Bær gummihandsker og ansigtsmaske så godt.
Trin # 3: Tænd lyset på i badeværelset og rense bruseren området sammen med badekarret korrekt. Glem ikke at medtage bruseforhænget også, som injektionsmørtel og skimmel kan forekomme der. Tæppet specielt får en frastødende duft, hvis ikke renset ordentligt eller slet. I en lille skål, at blande bagepulver og vand lave en tyk pasta. Læs mere om rengøring med bagepulver.
Trin # 4: Tag en gammel, brugt tandbørste og dyp det i pasta. Påfør blandingen direkte på injektionsmørtel. Spredning generøse mængder af pasta og lad det sidde i mindst 10 minutter. Senere, skrubbe injektionsmørtel dækket overflader med tandbørste til en effektiv pletfjerning. Hold dine bevægelser konstant, som i, bevæger penslen frem og tilbage. Dette vil hæve cementmørtel og meldug, når du lægger et vist pres på området.
Trin # 5: Skyl området med lunkent vand, der forlader dit badeværelse vægge og badekar på udkig rene. Du kan også rense badeforhæng med en svamp med det samme bagepulver pasta. Bare sørg for at skylle alt korrekt.
Badeværelse Grout Rengøring Tips, For en hurtig forebyggende foranstaltning, købe en blegemiddel pen til afrensning af injektionsmørtel pletter. ; Når du er færdig med rengøringen badeværelse cementvælling gælder injektionsmørtel sealer for at forhindre yderligere skrappe pletter. Kan du anvende sealer gang om året eller så ofte som nødvendigt. ; At kontrollere om sealer virker, spray par dråber vand på den. Vandet skal danne en perle-lignende dråber på injektionsmørtel, hvilket betyder, at du ikke behøver en ny frakke. ; Når du anvender injektionsmørtel sealer, skal du sørge for jævnligt rengøre injektionsmørtel og fliser. Denne metode vil forhindre dig i at bruge skrappe kemikalier til at fjerne pletter. ; For en grundig cementvælling rensemetode, bruge plastik børster, gamle tandbørster, nylon scrubbere, og blød stritte neglebørste. Læs mere om injektionsmørtel rengøring tips. ; Som en bedste forebyggende metode til rengøring badeværelse fuger, skal du rense sæberester på regelmæssig basis, så der er ingen injektionsmørtel ophobning fundet. Når du er færdig med brusebad, rengøre væggene i badeværelset, badeforhæng, karret med varmt vand. De skridt, der er nævnt ovenfor, vil helt sikkert gøre badeværelset renseprocessen en hel del lettere.

Mother Teresa Citater On Life
Kræft Tatoveringer
Banket Idéer
Romantisk Sætninger
Pimpsten Rengøring
Naturlig Skæl Shampoo
Semi Formel Hairstyles
Ice Plant Care
Hjemmelavet Drain Cleaner
Hair Highlight Idéer
Redbud Tree Fakta