Rengøring flisegulve

I første omgang skal du have været i et dilemma om at installere fliser til gulv eller use løvtræ. Og så du har lavet den beslutning at installere keramiske fliser til gulve i dit nye hjem. En af de største fordele ved keramiske fliser over hårdttræ gulve, er, at fliserne er lettere at rengøre og vedligeholde. Mange mennesker synes rengøring fliser en kedelig opgave, som langt fra er sandt. Der findes nogle enkle men effektive metoder, der hjælper med rengøring fliser i mindre tid.
Rengøring flisegulve
Keramiske fliser findes i to varianter: ruderne dem, og uglaserede dem. Ruderne dem har en skinnende belægning på disse og er lettere at rengøre, mens de uglaserede dem mangler denne pels og dermed er mere tilbøjelige til at samle støv og snavs. På den anden side er Rengøring af vinylbelægning fliser lettere udover rengøring keramiske dem. Følgende er tips og teknikker, der anvendes til rengøring keramiske fliser etager. Mere om keramiske fliser gulv. ; Støvsugning gulvet er af afgørende betydning før rengøring fliser med passende rengøringsmidler. Derfor er det første skridt er at feje fliser med en egnet støvekost at fjerne alt støv og tørt snavs. ; Brug postevand er den bedste rengøring af gulve metode. Kan du bare bruges rent vand og tør gulve. Moppen eller kluden betød for rengøring må ikke blive for våd. ; Flisegulve rengøring med eddike og vand er den bedste måde at slippe af med pletter forårsaget af fødevarer eller spild af nogen art. Du kan lave en 1:1 opløsning af eddike og vand og moppe gulvene med dette vand. ; Ammoniak kan også anvendes som en flise renere på flere fliser, undtagen keramiske dem. Er det ikke tilrådeligt at bruge ammoniak til rengøring keramiske fliser. Du kan tilføje 2 spsk af ammoniak i en spand med vand og bruge denne løsning til rengøring fliser. ; Den almindelige opvaskemiddel eller sæbe bruges derhjemme er endnu et effektivt produkt til rengøring flisegulve efter installationen. , Og endelig, hvis du har installeret dyrt keramiske fliser, kan du finde rengøringsmidler produkter direkte fra producenten. Det anbefales at læse vejledningen før brug sådanne produkter. ; Steam rengøring flisegulve kan gøres ved hjælp af damp rengøringsmaskiner til rådighed på markedet, hvor højt tryk vand bruges til rengøring. ; Læs mere om rengøring vinyl flisegulve.
Rengøring Grout
Fugemassen mere tilbøjelige til discoloration som tiden går. Desværre når injektionsmørtel bliver misfarvet, fliserne synes også sjusket. Følgende er teknikker til rengøring fuger mellem fliserne. ; Hydrogenperoxid den bedste måde at rense injektionsmørtel fra fliser. Du kan tilføje ½ kop af brintoverilte til 1 kop vand og bruge denne blanding til at rense injektionsmørtel. Mere om rengøring cementmørtel med peroxid og bagepulver. , Fliser og injektionsmørtel kan rengøres effektivt ved hjælp af blegemiddel. Før rengøring flisegulve med blegemiddel, er det vigtigt at skylle etager første som blegemiddel kan forårsage reaktioner, når de bruges sammen med andre varer. , Varmt vand og eddike kan også ued til rengøring fuger fra mellem fliserne. Lav en blanding af ½ eddike og ½ varmt vand og spray blandingen på grout at rense den. ; Du kan endda rense injektionsmørtel blot ved sæbe vand og en tandbørste. , Og endelig, hvis injektionsmørtel helt misfarvet og kan ikke ændres, er det bedre at fjerne og geninstallere den. ; Læs mere om; Clean flise Grout; Hjemmelavet Grout Cleaners; Tile Grout Rengøring Metoder; Det var nogle tips og teknikker til rengøring flisegulve og injektionsmørtel. Men det er bedre at følge visse forholdsregler for at pleje og vedligeholde gulve i længere tid. For det første, er det bedre at rengøre spild og pletter med det samme. Endelig placere en dørmåtte rækker langt i forebyggelsen støv og snavs i at komme ind i rummet. Held og lykke!

Online Dating Fordele og ulemper
Øjenbryn Blyant Tips
Håndmalede vinglas
Terrassedøre med indbygget Blinds
Følelsesmæssige Affair
Attic Ladder Installation
Værtindegave Idéer
Faucet Håndtag Reparation
Elephant Hair armbånd
Tall Bryllup centerpieces
Engangs Cell Phone