Rengøring Hardwood gulve

Trægulve er en af ??de mest populære typer af gulvbelægning. Dette skyldes primært sin naturlige skønhed og elegance giver varme til alle former for boligindretning. Desuden er denne gulvmateriale er slidstærkt og holder i flere år. Som enhver anden gulvbelægning, er det også udsat for masser af snavs, skidt, osv. Desuden kan pletter og spildt væske efterlade grimme mærker på det. For at bevare sin attraktive udseende i årevis, rengøring trægulve korrekt er meget vigtigt.
Regelmæssig rengøring af trægulve
Løst snavs og støv på overfladen på hårdttræ gulve kan renses dagligt ved hjælp af en kost. Vælg en kost, som har blødt børster, så hårdt bristles kan forårsage ridser på gulvet overflade. For en mere grundig rengøring af gulve, bruge en støvsuger på det mindst én gang om ugen. Brug en blød børste af vakuum til dette formål. Lægge særlig vægt på kroge og hjørner i rummet, da de ofte bliver ignoreret, som resulterer i overdreven ophobning af støv i disse områder.
Du bør også moppe gulvet en gang om ugen for at holde sine skinnende look intakt. Rengøring trægulve med eddike er den bedste løsning til dette formål. Da det er en sikker og ikke giftigt stof, behøver du ikke at vaske ud af resterne fra gulvet. Tag en spand vand og tilsæt en kop hvid eddike i den. Hvid eddike er brugt, fordi det er farveløs og derfor ikke vil efterlade pletter på gulvet. Læg en ren mop i blandingen og pres alle overskydende vand og brug fugtig moppe til at rengøre gulvet. Skyl mopper tid til at holde overfladen ren. Hvis vandet i beholderen bliver beskidt, så skal du ændre det. Når du har mopped hele området på gulvet, så brug en tør og blød klud til at tørre ud i vandet fra gulvet. Gør ikke dette mere end en gang om ugen, da det kan medføre skader på gulvbrædderne.
Damprensning trægulve
Dette er en glimrende metode til rengøring af gulve og til at fjerne hård fedt, genstridige pletter, allergener, forme og mildews. Køb en damprenser, der især er beregnet til hårdttræ overflade. Først og fremmest rengøre løse støv og grus med en kost. Derefter fylde op i beholderen med rent og varmt vand fra hanen. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje nogle hvide eddike ind i det. Placer beholderen på gulvet og varme vandet at producere damp. Flyt renere fremad og lad det slippe damp og derefter trække den i tilbagestående retning, så puden kan aftørres snavs og pletter fra gulvet. Begyndende form ethvert hjørne gå videre til andre dele af rummet indtil du dække hele området. Hvis der er nogen slidt pletter på gulvet ikke bruge damp rensemetode på dem, da fugt kan sive gennem den og beskadige gulvet.
Rengøring trægulve efter fjernelse Carpet
Efter at have taget ud tæppe fra hårdttræ gulv, er betingelsen for den underliggende hårdttræ gulvbelægning kommer til at skuffe dig dårligt. De mærker efterladt ved tack strimler, tørrede lime etc. ser rigtig grimt. At starte med, at gulvet fri for alle halsbarmen strimler og hæfteklammer af den fjernede gulvtæppet. Derefter bruge en støvsuger til at fjerne den akkumulerede støv og snavs af tæppet polstring. Marks af tørret lim kan løftes ved at behandle dem med kogende vand. Sted tørre håndklæder over limen og hæld kogende vand over dem for at løsne limen. Støvsug området til at slippe af med løs lim. Tør gulvet helt ved at tørre gulvet med en tør klud. Forbered en blanding med lige store mængder af vand og hvid eddike, og polere gulvet med det ved hjælp af cirkulære bevægelser. Hvis du stadig finde lim på gulvet, så sand de dele af gulvet og afslutte gulvet med polyurethan.
For mere information, kan du læse om:; Sådan Clean trægulve, bedste måde at rense trægulve, Rengøring trægulve med specialer teknikker kan gøre dig i stand til at gendanne den helt nye udseende af gulvet i mange år. Du kan beskytte gulvet videre ved at placere området tæpper i de steder, som tiltrækker maksimal skidt og snavs, ligesom indgangen til rummet. Hvis gulvene bliver mørkt pletter, der dækker et stort område, så skal du hyre en professionel for at rydde op.

Uønskede Facial Hair i Kvinder
1940′erne mode
RSVP Etiquette
Labret piercing Information
Yard Sale Tips
Taurus og Scorpio kompatibilitet
Brudekjoler med ærmer
Origami Flower
Kone Gave Idéer
Verbena Plant
Medium Layered frisurer for kvinder