Rengøring lædermøbler

Lædermøbler, som jeg sagde før, er temmelig populært, fordi, lader det i øjnene, det ser flot ud. Men der er ingen tvivl om, at det er hårdt arbejde at passe og en vedligeholdelse fare. Lædermøbler bliver forkælet på dråbe en hat og kræver alt for meget opmærksomhed. Dette faktum vil især ærgre dig, når du forsøger rengøring lædermøbler. Der er et væld af ting, du kan ikke bruge, fordi du ikke ved, hvordan læderet vil reagere på det! Så når rengøring lædermøbler, skal du være temmelig forsigtig med, hvordan du rengør det, og hvad du bruger til at rense den. Så her er lædermøbler rengøring tips i denne artikel om hvordan man rent lædermøbler. Læs videre for yderligere oplysninger om læder rengøring.
Rengøring lædermøbler i hjemmet
Nu som du ved, din læder møbler er en dyr smule af møbler. Så hvis du er i tvivl om dit lille eksperiment med rengøring lædermøbler, vil jeg foreslå, at du blot slippe rengøringsmidler og lignende og tage telefonen i stedet, og ringe op de professionelle. De KNOW læder. De forstår at rense den. Og chancerne for at lædermøbler kommer tilbage rent og endnu vigtigere i et stykke er forholdsvis høje. Så mens denne artikel er bare at give en enkel vejledning eller hjem retsmidler til rengøring lædermøbler, jeg vil stadig rådgive dig om at få dette arbejde fra de professionelle. Hvis du absolut nægter at, her er hvordan man kan rense lædermøbler.
Ting du har brug for; Støvsuger med en blød børste, mild krop sæbe; destilleret vand, Soft klude, læder conditioner, Når du har ligestillet denne arsenal af rengøringsmidler, lader starte processen med rengøring. , Først klar støvet på overfladen af ??din lædermøbler med støvsugeren. Sørg for, at hastigheden af ??renere er indstillet på lavt, og du bruger den bløde børste. Eventuelle ekstra bid af arbejde og læderet vil ridse. Forsigtigt feje lædermøbler, før de går videre til rengøring lædermøbler. ; Nu tager nogle af de sæbe på en af ??de klude og prøv forsigtigt at gnide det på en mindre synlig del af sofaen. Dette er en test. Normalt læderet vil ikke reagere dårligt, men hvis ikke det gør, ville du hellere have det i et mindre oplagt område snarere end bang i midten af ??sofaen! Hvis der ikke er nogen reaktion, og det er meget usandsynligt, at der vil være nogen, gå videre til næste trin. ; Nu med klud af klæde med eddike på den, ising hele sofaen godt. Må ikke gnide for hårdt, fordi igen, læder møbler er en smuk skrøbelig stof. Dup hele møbler sagte og derefter indstille sæbevand rag til side. ; Tag en anden klud klud og dyp det i destilleret vand. Jeg specifikt insisterer på destilleret vand, fordi det har ingen kemikalier i det overhovedet. Kemikalier i vand fra hanen eller behandlet vand kan ødelægge sofaen. Så dyppe klud i destilleret vand og blødt tør overflade. ; Tag tredjedel klud klud og med det, tørre sofaen tør. Ingen grund til at dyppe denne ene overalt! , Nu anvende en lædermøbler balsam, som du har indkøbt formentlig fra din lædermøbler forhandler, efter at have angivet din type møbler, på dine møbler. Dette læder balsam gør den vigtige opgave at beskytte læder møbler fra daglige slid og ælde. ; Bedste måde at rense lædermøbler Pletter
Nu, hvis dit læder farves, vil du naturligvis føler behov for en lidt stærkere renere. Ofte læderet er underlagt pletter af alle slags, og der er et behov for at rense det op så hurtigt som muligt. Så her er en lille smule om rengøring lædermøbler naturligt.
Ting du har brug for, 1 del eddike; 2 dele linolie, Soft klude, hvad du behøver at gøre for rengøring lædermøbler med eddike er simpelthen, hvad der er givet i ovenstående afsnit. Dyp klude i en blanding af linolie og eddike og derefter forsigtigt gnide i en cirkulær bevægelse over pletten. Nu tør og tilstand, og din pletten vil være væk.
Mere om rengøring lædermøbler her. Læs videre. ; Lædermøbler Vedligeholdelse og rengøring, læder Rengøring Tips, lædermøbler Care, Sådan Clean lædersæder, Sådan Clean lædersofa, Så det handlede om lædermøbler rengøring tips. Rengøring lædermøbler er en hård opgave faktisk, og du kan endda undersøge muligheden for at Damprensning lædermøbler. Så hvis du leder efter rengøring lædermøbler derhjemme, jeg foreslår, at du prøve en af ??de ovennævnte metoder. Ellers sender sofa til den professionelle lædersofa rengøringsassistenter!

Forlovere pligter
Midlertidig Hair Color
Teamwork Spil
Restaining Køkken Cabinets
Ear Piercing Priser
Fjernelse Adhesive Rest
Business Dining Etiquette
Sølvfisk Elimination
Bølget Hairstyles
Kræft Woman
Flying med Baby