Rengøring Sølv Smykker

Diamanter er en piges bedste ven …
Tilbage i 1953, havde Marilyn Monroe berømt galet these linjer som Lorelei Lee i Gentlemen Foretrækker Blondiner og offentliggjort den hemmelige, der lå gemt i enhver piges hjerte indtil da. Ja, selvfølgelig elsker jeg diamanter også, ligesom de fleste piger, høj eller lav, men når det kommer til smykker andre end diamond pyntet, vil komme til min stemme uryggelig gå til Silver smykker. Jeg elsker silver. Det er ikke skrigende eller åbenlyst prangende, men på trods af at kun en enkelt stykke sølv smykke kan tilføje gavmilde oodles af klassen og sofistikerede til dit udseende. Jeg kan lide guld også, men guld går ikke med alt, og det er guld’s Folly. Jeg vil hellere don de subtile endnu awesomely stilfuld hvid og grålige stykker sølv. Men som alt på jorden har sølv sin egen bane. Så luften kan kysse dine lille velsignede bits og fugt vil med glæde malign sin skønhed med grimme sorte pletter og pletter. Men der er ganske god måde til rengøring sølv derhjemme. Så hvordan rent sølv smykker derhjemme? Lad os se.
Måder Rengøring Silver smykker derhjemme
Som jeg har en hel del sølv smykker på grund af mit sølv fetish, min moder gav et tip til at holde sølv ringe, vedhæng og øreringe fra sværtning. Ser du, hvis du opbevarer dine smykker dyppet i en container på Vermilion, så sølv ikke sværte på alle. Alt du behøver at gøre er at tørre røde pulveret off med ett tør stykke klud inden iført dem. Men lad os nu se nogle sølv smykker rengøring tips, som vil komme handy for allerede plettet smykker.
Rengøring Sølv smykker med Baking Soda: Tag en stor beholder og placere en aluminiumsfolie plade i det. Fyld skibet halvvejs, med rygende varm vand og omkring ¼ th kop værd bagepulver og et tilsvarende mængde salt. Opløs soda helt og derefter nedsænke dine sølv smykker ind denne hjemmelavet smykker renere. Flyt det rundt for lidt og derefter lade den stå stille i 10 minutter. Nu tager de smykker ud af denne løsning og skyl det med rindende koldt vand fra hanen og derefter gnid det rene med et blødt håndklæde. Du er forpligtet til at se tilfredsstillende resultater. Kan du også kun bruge bagepulver, som vil boblevand efter tilsætning til vand.
Rengøring Silver smykker med Eddike: Bland 2 teskefulde salt i 2 kopper til en værdi af hvid eddike og tilsæt ½ kop mel til denne løgnehistorie. Du får ett temmelig glat pasta som du derefter kan frakke dine smykker med og lad det på den måde i 15-20 minutter. Så dukkert det i varmt vand til at vaske væk pasta og polere tørt med et håndklæde. Du kan også bruge denne særlige sølv smykker rengøringsmiddel til kobber og messing ting så godt. Selv giver sølv smykker til hvile i nogle eddike i et par timer og derefter børster tør hjælper også med at rense sølv smykker.
Rengøring Sølv smykker med vælling: Tag hvide stivelsesholdige vandet dvs efterladt når du koge ris og fordyb dine sølv smykker ind denne grød til engang. Then, rub the tarnished areas with ett soft bristled brush and after sometime hold it in hot water and rinse. Polsk tørt med et håndklæde til at få tilbage skær af din smykker.
Rengøring sølv smykker med tandpasta: Så nemt som det er, er denne: en af ??de bedst egnede metoder til rensning sølv smykker naturligt. Bare tage nogle ikke-gel hvide tandpasta og pres noget af det på en blød-strittede tandbørste. Kan du derefter børste dine sølv smykker forsigtigt med pasta og derefter skylle efter 5-7 minutter. Pat tør. Være omhyggelig med at ikke være for hård med penslen som fræk smykker rengøring kan resultere i ødelæggelsen af ??din kostbare smykker.
Rengøring Sølv smykker med mildt rengøringsmiddel: Opløs vaskemiddel i en sinkful af varmt vand og brug en blød klud til at vaske dine sølv smykker i det. Så vask dem i koldt vand og dup tør. Denne metode vil dog kun fungere, hvis dine smykker er kun mildt plettet.
Men jeg tror, ??at hvis du gemmer dine sølv smykker bedre, så vil du aldrig behøver at nå frem til forespørgslen om, hvordan man fjerner plette fra sølv på alle. Sørg for at du altid tør dine sølv smykker rene efter fjerne dem. Dette vil ikke blot slippe af med din sved, som kan have fugtet smykker, men også fjerne materiale, der kan have kage dine sølv ved en tilfældighed, ligesom mayonnaise, latex eller en sådan klistret element. Opbevar dem i boks efter pakke dem ind i væv og sørg for at placere en smule af kridt eller kul, der kan potentielt opsuge al fugt i boksen.
Jeg håber, at De også lykkes med at holde alle dine Smykker uplettet i meget lang tid som nu du kender alle de mulige måder, hvordan man rent sølv. Du kan altid købe sølv polere fra markedet, men derefter, hvorfor bruger overskydende penge, når du kan holde dine smykker væk fra de forkullede kløerne på fugt, således at spørgsmålet om rengøring sølv smykker ikke opstår på alle.

Pin Up Tattoo Design
Majestæt Palm Care
Giftige Blomster
Badeværelse Vanity Idéer
Pygmy Dato Palm Care
Slidbane Wear Indikator
Gavekort Skabelon
Standard Postkort størrelse
Kumquat Tree
Tape Gipsvægge
Internet Dating Tips