Reparation Bruser Faucet

Når du har en utæt bruser vandhane, så bør du ikke ignorere det som et mindre problem. Dette skyldes, at den løbende lyden af ??dryppende vand er ret irriterende. For det andet affald ud en stor mængde vand, hvilket igen vil tilføje til din vandregningen. Mange mennesker viger tilbage fra at korrigere fejlen hovedsageligt som hyre en professionel til reparation bruser armatur er et dyrt affære. Men hvis du tager op VVS-projektet på egen hånd, så kan du spare de penge.
Hvordan man kan reparere Bruser Faucet?
Der er nogle enkle redskaber og materialer, som du skal anskaffe forhånd og derefter gå videre for at reparere brusebad hane lække. De er: fladt hoved skruetrækker, skiftenøgle, nogle gamle klude, osv. Når du har samlet alle de nødvendige udstyr, skal du følge vejledningen nedenfor for at reparere bruser hane drop:
Trin # 1: Den første ting, der skal gøres, er at afbryde vandforsyningen til bruseren, så vandet ikke bliver plaskede rundt over det hele og skabe en rod, når du starter reparere vandhanen. I de fleste kampe, lukke ud ventilen er placeret enten bag eller under bruseren vandhane, som skal være slukket. Eller andet, kan du stoppe de vigtigste vandforsyning ventilen til hele huset midlertidigt. Derefter tænde for vandhanen, så det resterende vand inde i røret er drænet helt ud. Dække op afløbet forretninger med gamle stykker stof for at sikre, at alle små skruer eller andre dele af afmonterede vandhanen ikke passerer gennem dem ved et uheld.
Trin # 2: Du er nødt til at fjerne vandhanen håndtaget første. Tjek vandhanen håndtaget skruen. Hvis den har en dekorativ dækker på det, tage den ud ved hjælp af en flad-head skruetrækker. Dette vil afsløre de underliggende lille skrue, som holder håndtaget til ventilspindlen. Løsne op at hane skrue og man nemt kan trækkes ud hane håndtag. Under udførelsen af ??opgaven med at løsne hane dele, så sørg for at du arrangere alle de afmonterede dele i samme rækkefølge som de bliver fjernet. Det vil gøre arbejdet med at erstatte dem i slutningen meget lettere.
Trin # 3: I størstedelen af ??tilfældene, er årsagen til en lækage i hane skader i vaskemaskinen. Derfor, tjek skiven korrekt, og hvis du opdager, at en sort restprodukt har dannet i dette område, så skiven skal udskiftes. Fjern den gamle vaskemaskine og O-ring og tag den til isenkræmmer og købe en ny skive af samme størrelse. Rydde op i mineral rest fra området omkring det gamle vaskemaskine. Sæt den nye skiver og o-ringen i den rigtige position. Udskiftning af O-ringen kan kræve en vis mængde ekstra indsats, som det har at blive skubbet på plads.
Trin # 4: Hvis du synes, at vaskemaskinen er i god stand, så de kan problemet ligge hos hane del selv. Undertiden vandhane bliver løs og får vandet til at dryppe. Dette er et mindre problem og stramme vandhanen ved hjælp af en skruenøgle vil stoppe lækagen. Efter tilspænding, skal du udskifte håndtag og tænde for vandet for at kontrollere om lækage er stoppet eller ej.
Trin 5: Efter fjernelse af vandhanen håndtag, hvis du bemærker, at vandhanen er brudt eller stærkt beskadiget, så er du nødt til at erstatte brusebad hane med en ny. Fjern hver eneste del af den gamle bruser vandhaner og tager dem alle til isenkræmmer for at købe en ny vandhane med samme størrelse. For bruser hane udskiftning, kan du blot gå gennem instrukser, som fremstiller og følger den samme. Derudover er du klar over strukturen i vandhanen og så du bare nødt til at placere dele af hane i den samme rækkefølge, og passe dem stramt ind i den eksisterende skruehullerne på samme måde. Når du er færdig med installationen, tænde for vandhanen og kontroller, at du har repareret lækage eller ej.
Find mere på:; Sådan Reparation bruser hane; Sådan Fix en utæt bruser hane; Håber du finder denne artikel reparation bruser vandhane lække hjælpsom. Hvis De udfører en opgave med ordentlig planlægning, så er det usandsynligt, at du vil møde nogen form for ballade. Endelig vil jeg gerne dele med dig et enkelt tip til montering af vandhane skruer. Det er sandt, du har at gøre skruerne stramt for at stoppe den lækkende problemet, men undgå over stramme dem ellers skruen kan få brudt.

Steder at have et Birthday Party
RSVP Etiquette
Cocktail Party Idéer
Evergreen Tree Care
Naturlig Lip Gloss opskrift
Skinny Jeans for Kids
Core Values ??and Beliefs
Bedste Dry Shampoo
Jasmin Essential Oil
Bryst Tattoo Design
Maleri Træ Møbler