Restaining Køkken Cabinets

Som vi bruger en god mængde tid hver dag i køkkenet, kan vi ikke lide at se en udtømmende, kedelig kig ind i vores køkken. Så vi vælger køkken remodeling med henblik på at forynge køkkenet indretning fra tid til anden. Et glimrende måde at forbedre det generelle udseende af køkkenet design næsten øjeblikkeligt, er ved at restaining køkkenskabe. Den bedste del af dette projekt er, at du ikke behøver at investere meget tid og penge for det. Anslås at koste restaining køkkenskabe er ikke mere end $ 200 dollar.
Hvordan man Restain Kitchen Cabinets?
Køkkenskabe kan restained kun, hvis de ikke har nogen alvorlige strukturelle problemer. Så du er nødt til at inspicere dem nøje for at sikre, at der er ingen større skader i dem, og derefter gå videre til den næste fremgangsmåde. Du bør udstyre sig selv med rette værktøjer og materialer. De er træ stripping opløsningsmiddel, sandpapir, en blød fnugfri klud, pensel, bejdse og vandbaseret polyurethan eller lak. Når du er klar med alle disse ting på din hånd, skal du følge disse trin for at udføre projektet.
Trin # 1: Først og fremmest skal du fjerne skabene ud fra væggen, hvorfra de er som regel hængt med skruer. Put et mærke inde i kabinettet, så du kan geninstallere dem i samme rækkefølge. Skru derefter alle hardware såsom knapper, trækker, hængsler osv., og holde dem til side i en container, så de ikke forsvinder.
Trin # 2: Det næste skridt indebærer fjernelse af gamle finish fra skabene så meget som muligt. Dette sker for at sikre, at den nye pletten trænger langt ind i kerner af træet. Til dette formål er en træ selskabstømning opløsningsmiddel foretrækkes, da det kan rense ud pletten uden megen anstrengelse. Påfør solvens på skabene ved hjælp af en pensel og vente i ca 10 minutter. Du vil opdage, at løsningen bliver tyk og boblende som den eksisterende maling bliver opløst i det.
Trin # 3: Skrab ud stripping opløsningsmidler ved hjælp af en metallisk skraber. For sprækker, skal du bruge en fleksibel skuresvamp. Du bør flytte skraberen i retning af kornet ellers vil du ende med at få flere ridser i træ overflade, som skal fjernes med en masse slibning. Hvis det er nødvendigt, kan du genanvende opløsningsmidler til at rengøre off enhver tilbageværende finish. Derefter gnides ned træoverflade med mineralsk terpentin til at slippe af eventuelle rester tilbage. Når den frysere tørre op, for at sandet dem op med sandpapir opnå en jævn overflade.
Trin 4: Når aftørring den slebne overflade med en tør klud, den nye pletten slut med en pensel anvendelse. Brug lange, ensartede slag for dette program. Hvis du er på udkig efter en lys og slående farve til dine skabe så du kan have at anvende mere end én frakke. Lad første lag tørre op i cirka seks timer, så sand den ned let og anvende det andet lag over det. Gentag processen med slibning og restaining køkkenskabe, hvis du ønsker at tilføje flere antal lag. Du skal dog ikke genanvende pletten medmindre den forudgående pelsen har gennemblødt ordentligt op.
Trin # 5: Lad nymalet pletten tørre op grundigt for komplet 24 timer. Derefter anvende en polyurethan lak til beskyttelse af finish. Du kan enten bruge en pensel eller en maling sprøjte til at udføre opgaven. Den bør anvendes i to lag. Hold en afstand på 24 timer i mellem to lag og sand det første lag forsigtigt, før du anvender det andet lag. Når den sidste lag er tørret rigtigt op, kan du geninstallere den hardware tilbage på kabinetter og aflevere dem med skruer.
Således kan du se, at restaining køkkenskabe er en nem og enkel proces, der kan gøres for at forbedre den visuelle appel af dit køkken dekoration. Under udførelsen af ??jobbet, skal du sørge for at beskytte dine hænder fra alle disse kemikalier ved at bære handsker. Hertil kommer, at projektet skal gennemføres i et område, hvor der er tilstrækkelig ventilation. Ellers vil skadelige dampe af disse kemiske stoffer får fanget og du kan få kvalt i det.

Fodscrub Opskrift
Exfoliator til sart hud
Tung Oil Ansøgning
Tilstoppede Kloak Line
Hjemmelavet Wax
Kniv Care
Short Wedge Haircut
Fjern spraymaling fra Skin
RSVP Etiquette
Klor Fjernelse Shampoo
Faucet Håndtag Reparation