Ret Bangs

Pandehår er de ekstra strejf af elegance to dit udseende. De har evnen at tage væk år fra dit ansigt. Pandehår er blevet en berømt frisurer i retro tider og i moderne tid så godt. Enhver, som elsker at eksperimentere med frisurer, pandehår er et must at prøve. Men, administrerende krøllet pandehår kan være noget af en besvær. Out-of-control pandehår gør ingen værdi ud over ansigtet. De skal blot se rodet og føje til bekymringer flossede hår. Glatning er den eneste måde at gøre pandehår se godt på dit ansigt. Du behøver ikke at gå ind for permanent glatning for at gøre dit pandehår se godt ud. Lidt taktfuld brug af få hårstylingsprodukter vil hjælpe dig med at komme til udseende, der kan dræbe! Her er hvordan at rette pandehår den nemme måde. Læs mere på frisurer med pandehår.
Hvordan man Ret Bangs
Trin # 1, Hvad er det punkt udrettet pandehår, hvis de ikke er blanke og slanke? Således proceduren med at rette pandehår skal begynde med at vaske dit hår. Shampoo dit hår grundigt og glem ikke til betingelse dem.
Trin # 2; Første tørt your dyngvåd hår med ett håndklæde. Håndklædet i ringen vil absorbere det overskydende vand. Nu kan du begynde føntørring dit hår. Må ikke blæse tørre dit hår helt som bitte smule af fugt hjælper i styling hår.
Trin # 3; Pres en lille smule krøller relaxer på fingrene. Gnid hænderne sammen og anvende den gennem håret. Sørg for at bruge gelen eller lotion på din pandehår så godt. Generøse brugen af ??curl relaxer kan gøre din hår tråde stiv og klistret. Så vær forsigtig, når du bruger den.
Trin # 4: Del your pandehår i 2 – 3 sektioner, og sikre dem med clips for at arbejde med lethed. Dette vil fjerne sammenfiltring af håret og hjælpe dig at arbejde hurtigere.
Trin # 5; Enkeltvis, slag tørre sektioner af dit hår. Brug en børste at tæmme din lås som du kører en føntørrer langs. Dette trick er at føntørre håret helt for en udrettet effekt. Del håret til enten af ??siderne for at rette fejet side pandehår på lange hår eller kort hår.
Så dette er, hvordan du rette pandehår med at bruge et hår glatning jern. Ved hjælp af en jern er også en nem vej ud, men på længere sigt ødelægger strukturen af ??dit hår. Overdreven brug af føntørrer kan også ødelægge dit hår for alvor godt. For et glat look, føntørrer tæt holdt, til pandehår. Stedet for at bruge en krølle relaxer regelmæssig, er hår serum en klogere valg. Det ikke kun holder dit hår på plads, men også forbedrer tilstand dit hår. Fugtigt vejr kan gøre dit hår to gange eller endda tre gange deres oprindelige størrelse. Således mulighed for at rette krøllet pandehår omkring dette tidspunkt, virker som en stor mulighed. Læs mere på krøllet hår pandehår.
Få flere af; Opretning hårspidser; Hair Opretning teknikker Siden styling lige pandehår kræver en masse varme og nogle gange kemikalier. Således er det tilrådeligt, at du bruger en styrkende shampoo, hvis du vil jævnligt rette pandehår. Hårvaskemidler rig med vitaminer gøre strengene af dit hår stærkere. Et lignende balsam kan også hjælpe med at udjævne de ru håret sektioner. Overdreven brug af shampoo kan føre til uoprettelig skade. Derfor ved den mængde shampoo, der skal anvendes. Unødvendigt at sige, lange hår kræver mere shampoo end kort hår. Endelig som hver indsatsområde af dit hår er død, kan den eneste måde du pleje det er gennem kosten næringsstoffer.

Fire Pit Planer
Navn Tattoo Idéer
Plastic Canvas sømme
Gæst Etiquette
Bølget Haircuts
Jomfruen Tatoveringer
Ear Piercing Priser
Mineral Makeup Anmeldelser
Grout Paint
Bølget frisurer med pandehår
Badeværelse Vanity Idéer