Røgdetektor kvidren

En røg detektor, som navnet antyder, er en smart anordning, der registrerer røg. These røgalarmer, drevet af en central brandalarm systemet bruges stort set overalt, i store kommerciel brug, industrielle anvendelser, og store beboelsesejendomme. Men en enkelt husstand benytter røgdetektorer, der kan drives ved hjælp af en enkelt engangs batteri. Selv om en enkelt røgalarm ikke behøver konstant vedligeholdelse, kun i perioder med udskiftning af batteriet, kan der være tidspunkter, hvor det kan handle en smule mærkeligt. Nogle gange kan det begynde at synge eller bipper hele dagen, især om natten. Det er en frustrerende øjeblik, hvor du ønsker at gå i seng efter have tilbragt hele dagen arbejde og kører ærinder, røgalarmen bip vækker dig op. Hvad gør du så? Du har allerede ændret batterierne par dage siden, så du kan udelukke dette spørgsmål ud. Dette sene om natten, alt hvad du ønsker at gøre er at stoppe disse biplyde støj og gå tilbage til dine komfortabel seng. Men alt hvad du gør, er at stirre på bip enheden med hænderne over hovedet, at stille et spørgsmål, hvorfor er min røgdetektor kvidren? Lad os prøve at finde den egentlige årsag til dette irriterende problem og få dig tilbage i seng på ingen tid. Her er mere om hvordan røgalarmer arbejde.
Røgdetektor kvidrende hver 30 Sekunder
Mange af os, i håb om at få en god nats søvn og undgå at vågne op alle i huset såvel som naboer, rykke de røgalarm og dens batterier. Men det er ikke nogen god ide. Røgalarmen er der en grund til, at advare dig om en mulig brand. Så før du springer til beslutningen for at tage batterierne ud, hvorfor så ikke prøve en anden løsning. Læs mere om alarm systemer til hjemmet.
Trin 1: Det første spørgsmål opstår på grund af batterierne. Du kan bare spørgsmålet, så røgalarm kvidrende efter udskiftning batteri? Så det første skridt ville være at se, om batterierne er af høj kvalitet og se om de ikke er utætte. As der siver batterierne ikke kan være stærke nok til at arbejde ordentligt. I så fald skal du skifte batterierne så snart som muligt. Også, kan en anden ægte og fjollet fejl opstå, hvis du har placeret batterierne tilbage.
Trin 2: Hold nu Testknappen der er på din røgdetektor. Dette vil nulstille alarmen og klare ud nogen problemer med ikke-funktionelle batteriet fra dets interne hukommelse. Se, om din røgalarm passerer prøven, hvis ikke, så prøv det næste trin (r).
Trin 3: Tag vakuum vedhæftede fil, du bruger til rengøring computertastaturer og andre små hjørner omkring huset. Vakuum eventuelt støv, insekter, eller spiderwebs fra røgalarmen sensoren. Spiderwebs og støv er meget almindelige spørgsmål røgdetektor kvidren.
Trin 4: For vedvarende røgalarm kvidrer and bippende, ændre prøv temperaturen i dit hus. Hvis du står over for spørgsmålet om røgalarm kvidrende hver 30 sekunder eller jævne mellemrum, så er det måske skulle tro, at dit hus er for varmt eller for koldt. Ændre temperaturen og vent nogle timer for at se, om bip har stoppet eller ej.
Trin 5: Hvis du har mere end én røgalarm installeret i dit hus, kan man røg alarm opveje de øvrige. So, forsikrer, at du er arbejder på det korrekte røgdetektor. Du kan bede dine venners at stå under hvert røgalarm og find ud af hvilken en er den skyldige. Når du finder kilden, kan du starte fejlfinding den rigtige alarm.
Læs mere på:; Typer af røgalarmer, brandalarmanlæg Som en sidste mulighed for at løse dine røgalarm kvidrende, opfordrer til en autoriseret elektriker til at tage et kig på det. Han / hun måske opdage en fejl (på grund af elektrisk kortslutning eller forkert ledningsføring) i din nuværende røgalarm og beder dig om at få en erstatning.

Fjern Hund urin fra Carpet
Egyptiske Tatoveringer
Suede Brush
Sommerhus Udsmykning
Sjov Weekend Getaways
Funny Voicemail Greetings
Påske Tabel Dekorationer
Bibel Friendship Vers
Kumquat Frugt
Græsplæne Luftning
Healing Citater