Romantisk spanske sætninger

…En rose ved ethvert andet navn vil dufte lige sødt … ~ William Shakespeare
Når jeg tænker på romantik, intet gør mit hjerte flagrer mere end at høre nogle romantiske spanske sætninger. Betragtes som en af ??de mest eksotiske sprog i verden, spansk er fuld af liv og dynamik. Grunden til, der kan være fordi sproget har noget at gøre med dets latinske oprindelse. Hvilket er grunden til, mennesker i hele verden har en fascination af sproget og ønsker at lære at tale det. Hvis ikke hele spanske sprog til kernen, men i det mindste nogle romantiske spanske sætninger, charme deres kærester. Hvis du ønsker at tilføje nogle krydderi i dit kærlighedsliv eller hoppe starte den, for den sags skyld, her er en liste over de mest romantiske spanske sætninger, der vil hjælpe gnisterne flyver. Læs mere på spansk elsker citater.
Mest romantiske spanske sætninger
Måske du er begyndt at lære at tale spansk, eller måske du blot ønsker at vide, hvad er nogle af de romantiske ord eller sætninger. Følgende liste viser dig, hvor nemt det er at lære, forstå og tale smukke spanske sætninger for, at særlige person. Læs mere om hvordan man kan sige jeg elsker dig på spansk.
Engelsk PhraseSpanish Oversættelse LoveEl amor, Min dearCariño; Min heavenMi cielo; Min loveMi amor; Min heartMi Corazón, A kissUn beso; En hugUn abrazo, jeg elsker youTe amo; SweetheartAmado / Amante, BeautifulBella, Kiss meBésame, Hug meAbrázame, jeg har brug for youTe necesito, jeg ønsker youTe DESEO, jeg savner youTe echo de menos, jeg kommer til at savne youTe voy en echar de menos, jeg vil være drømmer om youVoy en sonar Contigo; Du lugter goodHueles rico, jeg er tiltrukket af Youme gustes; True loveAmor verdadero; Du er spectacularEres Espectacular; Du er divineEres divina, Kærlighed ved første sightFlechazo, jeg elsker youTe adoro; Du er meget sexyEres muy sexet, Take (meget god) pleje af yourselfCuidate Mucho, jeg kan lide dig (tiltrukket) Me gustes en mi ; Du er smuk (flot) Eres guapa (guapo) Du er meget smuk / lovelyEres muy linda, du har en smuk smileTu sonrisa es Bonita, jeg er vild med youEstoy loco por ti; Du gør mig passionateMe apasiones; You fortrylle meme encantes ; Du kører mig crazyMe vuelves loco, jeg har tænkt over youHe estado pensando en ti, jeg tænker på dig hele timePienso en TI Tod el tiempo, jeg kan kun tænke på youSólo puedo pensar en ti; Vil du gerne være min kæreste (kæreste)?¿Quieres ser mi novio (Novia)?, Jeg er meget heldig at kende youSoy muy afortunado (a) de conocerte; Da jeg mødte dig, at jeg ikke gør noget andet, undtagen at tænke på youDesde que te conocí ingen Hago nada más que pensar en ti; Du har den smukkeste øjne i worldTienes Los Ojos más pelamide del Mundo, Du har en meget smuk smileTienes una sonrisa muy Hermosa, Du er den mest vidunderlige person i worldEres la persona más maravillosa del Mundo, jeg elsker at vide, at du er med meme encanta sabel que estas conmigo, jeg Elsk din softnessTu ternura mig encanta; Hver time, der går med dig virker som en secondCada hora que paso Contigo mig parece un segundo; Et smil af jeres gør mig umådeligt happyUna sonrisa tuya mig hare inmensamente Feliz, jeg kan ikke vente med at se youNo puedo esperar en verte; En meget smuk / hot girlMamacita Rica; En meget smuk / hot boyPapacito rico, jeg elsker dig mere end i går, men mindre end tomorrowCada día te Quiero más que Ayer y menos que manana, Giv mig en kissDar mi un beso; at forelske sig i withEnamorarse, Du er kærligheden i mit lifeEres el amor de mi vida; Du er meget prettyEres muy linda, Du er så smuk som en flowerEres tan linda como una flor, jeg er håbløst forelsket i youEstoy desesperadamente enamorado de TI, jeg tænker altid på youPienso en ti siempre; Du gør mig happyMe haces Feliz, jeg kan ikke leve uden youNo puedo vivir synd ti; Min første loveMi primer amor, jeg vil gerne være sammen med dig foreverQuiero estar Contigo para siempre; Uden your elsker den verden ikke betyder en thingSin tu amor la vida ingen vale la pena, jeg elskede dig fra det øjeblik, jeg første gang lagde øjne på youTe æ desde el momento da que puse mis Ojos en ti, jeg elsker dig fra bunden af ??mit heartTe AMO desde el Fondo de mi Corazón; Vil du gifte dig med mig?¿Te casarás conmigo?, Jeg elsker dig af hele mit soulTe Quiero con toda mi alma, jeg vil være drømmer om youVoy en sonar Contigo; Skal vi danse?¿Bailamos?; Du er min princessTu Eres mi Princesa; Du er min princeTu Eres mi Príncipe, jeg lukker mine øjne og jeg forestiller mig, at du er tæt på meCierro mis Ojos y te imagino junto en mi
Tjek forskellige måder at sige hvad der er i dit hjerte her:; Romantisk måder at sige Jeg elsker dig, hvordan man kan sige Jeg elsker dig på forskellige sprog; Uanset om du bruger disse romantiske spanske sætninger forføre din kone / mand, kæreste / kæreste, eller en potentiel nogen, skal sige det med hele dit hjerte og ærlighed. Kærlighed er noget, som ikke bør anvendes eller manipuleres, det kommer fra hjertet, som er ren.

Bedste Sunless Tanner
Fastgørelse Wall Idéer
Anden Baby Shower Etiquette
Verbena Plant
Fest Centerpiece Idéer
Terrassedøre med indbygget Blinds
Pygmy Dato Palm Care
Hjemmelavet Wax
Kniv Care
Master Bedroom Plantegninger
Eye of Horus Tattoo