Rosmarin Plant

Rosmarin plante er kendt af den botaniske betegnelse, Rosmarinus officinalis og det bruges både til pynt plantning og kulinariske formål. Rosmarin plante producerer blå skygge blomster, der bruges til spiselige formål salater er tilberedt med rosmarin blomster. Blade af rosmarin, der ligner fyrrenåle er hakkes og bruges i forskellige retter. Denne flerårig urt, der producerer stedsegrønne, nåle-lignende blade er hjemmehørende i Middelhavsområdet. Betydning af ordet rosemary kan findes i latinske sprog, Rosmarinus som igen dannes af ‘ROS’ og ‘Marinus’. Betydninger af RO og marinus er ‘dug “og” hav “henholdsvis.
Højden af ??rosmarin plante spænder fra 1,5 til 2 m. Bladene er 2 til 4 cm i længden, og deres bredde er mellem 2 – 5 mm. Oversiden af ??bladene er grøn, mens den ventrale man er hvidt i farve. Undersiden af ??bladene har kort uldne hår. De æteriske olier fra bladene af rosmarin bruges i aromatiske behandlinger. Parfume, potpourri blandinger, urt vineddike, mv har stængler og duftende blomster af rosmarin som deres indholdsstoffer. Læs mere om rosmarinolie fordele.
Rosmarin Plant Care
Rosmarin Men det tilhører varmere, middelhavsregionerne og Asien, kan det være dyrkes med succes i køligere klimaer, de hårdføre karakter af denne plante gør det muligt at overleve i koldt lande. Lad os forstå hvordan man kan tage sig af rosmarin plante. ; Rosemary kan vokse i en bred vifte af jord og er derfor dyrkes på sandede jorder. En af grunden vokse rosmarin på sandede jorder, er, at den har brug for en veldrænet jord, som ikke bliver vandlidende. ; Formering af rosmarin planter er udført med hjælp af stiklinger. Man bør bruge 2 – 2 ½ cm tyk stiklinger, og fjern par blade til stede i bunden af ??disse stiklinger. Dyppe these stilke i en hormon rode pulver hjælper etablere dem ordentligt. ; Perioden mellem maj og juni er ideel til udplantning rosmarin stiklinger. Jordbunden skal graves ud til et hul. Planter (stiklinger) bør derefter anbringes i dette hul, det jord, der er gravet ud og nogle ekstra sand skal bruges til at fylde hullet, anlægget skal vandes straks. ; Kompost gødning anbefales til sund vækst af rosmarin planter. ; Vanding bør udføres, når behovet opstår. Man skal vande planterne, når komposten er tørret helt ud. ; Der er meget få rosmarin plante sygdomme, som man har at gøre med. Det gør aktiviteten af ??rosmarin urter pleje ganske let. Meldug kan forårsage skade på anlægget, hvis den forbliver våd i lang tid. Rosmarin æteriske olie er til stede i bladene holder de fleste af skadedyr på bugten. ; Rosemary Planter sorter
Her er et par sorter af rosmarin urt, der kan dyrkes med succes i kommercielt formål og også i baghaven.
VarietiesCharacteristics; AureusLeaves are spættet gult.; ArpThe blade er lysegrønne farve og har en citron duft.; AlbusThe albus sort er kendetegnet ved hvide blomster.; Golden RainLeaves er grønne i farven og har gule striber.; Blue BoyIt har små, dværg blade.; Benenden BlueDark grønne og smalle blade.; Majorica Pink RosemaryPink blomster., Hvid RosemaryAs navne antyder, disse anlæg har hvide blomster.; Spice Islands RosemaryLeaves er smalle, mens blomsterne er mørkeblå i farven.
Læs mere på:; Rosemary Herb Fordele; Rosemary Herb Bruger, rosmarinolie til hår, rosmarin plante pga. dens forskellige anvendelser, er en af ??de bedste valg til dyrkning i hjemmet haver. Den omstændighed, at disse arter overlever forskellige klimazoner, gør den velegnet til dyrkning i forskellige lande.

Fødselsdagskort Beskeder
Generator Omkostninger
Ghetto Tatoveringer
Bil Heater blæser kold luft
Gavekort Skabelon
Squeaky Gulve
Glas hyldeknægte
Glas Tile backsplash Idéer
Vindue skærm Reparation
Kloak Gas Lugt i House
Græsplæne Luftning