Russisk Sage

Den russiske salvie er en slags løvfældende busk, der er meget udbredt i landskabspleje og dekorere en have. Den vokser til en højde af omkring 3 til 5 fod og vokser godt i både tropiske såvel som tempererede klimaer. Det har grålig grønne blade med små lavendel farvet blomster og den blomstrer i lang sæson. Stilken af ??den russiske salvie er lidt træagtige karakter, og når de er knust, det giver off en skarp og let krydret duft. Det er hjemmehørende i Afghanistan og Pakistan og trives i et klippefyldt terræn. Planten vokser betydeligt i godt vandede jord med god sollys, og det vokser i en klump. Den russiske salvie bruges i haver som blomst grænser på grund af der smukkeste lavendelfarvede blomster.
Hvordan man dyrker russisk Sage?
Hvis du ønsker at vokse russiske salvie anlæg så er du nødt til at gøre det ved hjælp af en skæring fra en sund plante i maj måned til juni. Du skal have en trælast opskæring for voksende russiske salvie. Den første ting, du skal gøre, er at vælge en sund ung plante, som er fri for sygdomme og parasitter. Nu tager en skarp kniv og sterilisere det ved at hælde alkohol over det at undgå overførsel af eventuelle sygdomme. Med hjælp af kniven, et diagonalt snit, der er omkring 1 til 2 inches dyb og 3 inches i længden. Sørg for, at nåletræer skære, at du har taget indeholder mindst 2-3 blade og gøre opskæring, når du er bare klar til at plante det. Dyppe skære ned i en beholder, der indeholder rodningshormon, da dette vil gøre det russiske vismand plante til at vokse hurtigere. Læs mere om formerings-planter fra stiklinger.
Nu foretage en blanding ved at kombinere pottemuld, tørv, vermiculit og perlite sammen med en god gødning. Fyld en stor terracotta eller lergryde med denne blanding, og sørg for, at der er et hul i bunden af ??potten dækkes med et stykke af mursten for korrekt dræning. Lav en lille fordybning omkring 2 inches dybt i jorden og læg den russiske vismand skære i den. Forsigtigt gøre området omkring skære selv og vand det grundigt. Dækker nu puljen med en plasticpose, og sørg for, at det er understøttet på 02:58 pinde, så posen ikke er i kontakt med planten. Sørg for, at jorden i potten holdes fugtig, men ikke sjaskvåd. Efter 3 til 4 uger den russiske vismand opskæring vil root, og derefter kan du plante den i din have eller baggård. Periodiske russisk salvie beskæring er også meget nødvendigt, da deres filialer har tendens til at vokse hurtigt ud. For russisk salvie plante pleje du behøver ikke at bruge for meget tid på at kigge efter det, som det er en meget lav vedligeholdelse plante. Det eneste, du skal tage sig af, er beskæring russisk salvie, så at give ny vækst og flere blomster.
Læs mere på:; Bunddækkeplanter, Let at dyrke planter; Lav vedligeholdelse Planter, Så det handlede om den russiske salvie planter og hvordan man dyrker dem. Den russiske salvie anlæg ser fantastisk når de plantes med tusindfryd og Black Eyed Susan på grund af kontrasten i farver. De gør et fremragende dekorativ busk for enhver type af haven især en stor en.

Badeværelse Farver
Sølvfisk Elimination
1940′erne mode
Socialisering Process
Termostat Ledningsføring
Flying med Baby
Anvende Eyeshadow
Kort Moderne Hairstyles
Overvinde forhindringer Citater
Crepe Myrtle Beskæring
Vandtæt Concealer