Salmer til Begravelser

Salmer har været brugt siden århundreder på begravelse. Selvom intet kan faktisk konsollen en trist hjerte til engang i det mindste de traditionelle salmer til begravelser hjælp til at udtrykke sorg og giver komfort og trøst til de torturerede hjerter. Nu om dage sange til begravelsen, er også nogle gange spilles på begravelser, men meget få af dem rent faktisk at give komfort. Du kan vælge salmer efter eget valg eller endog salmer, der blev holdt af den afdøde kan vælges. Læs salmen teksterne, før du bruger dem til mindegudstjeneste eller begravelse, så du ved, hvad der præcist salmen formidler. Da der er et bredt udvalg til rådighed, kan disse salmer vælges som har noget i lighed med den afdøde. Det er bedre at give sangtekster af salmerne, som vil blive spillet til personer, der deltager i begravelsen, da ikke alle er velbevandret med salmer. Følgende salmer kan spilles på en cd eller endda ved hjælp af et lille instrument, alt efter mulig. Følgende er fem salmer, som også kan bruges som salmer til katolske begravelse masse. Vide mere om organisering af begravelser i artiklerne i døden og døende.
Populære Begravelse Salmer
Forblive hos mig
Bliv hos mig: hurtig falder aftentide,, mørket dybere, Herre, med mig overholder:; når andre hjælpere svigter og trøster flygte,; hjælp fra hjælpeløse, O bliv hos mig.
Jeg har brug for din tilstedeværelse hver time,, hvad men din nåde kan forpurre fristeren magt?, Hvem, ligesom dig selv, kan min guide og ophold være?, Gennem skyer og solskin, Herre, bliv hos mig.
Jeg frygter ingen fjende, med dig ved hånden til at velsigne,; dårligdomme har ingen vægt, og tårer ingen bitterhed.; Hvor er dødens mørke brod? hvor alvorlig, din sejr?, Jeg triumf stadig, hvis du overholder med mig.
Hold du din cross før mine afsluttende øjne,, skinne igennem mørket, og punkt mig til skyerne,, himlens morgen pauser, og jordens forgæves skygger flygte,, i livet, i døden Herre, bliv hos mig.
- Henry Francis Lyte.
Den dag du gav
Dagen du gav, Herren, er afsluttet;; Mørket falder på Thy foranledning,; Dig vores morgen salmer besteg,; Thy ros skal helliger vores hvile.
Vi takker dig, at Thy kirke unsleeping,, mens jorden ruller videre ind i lyset,; Gennem hele verden sit ur holder,, Og hviler nu ikke ved dag eller nat.
Som o’er hvert kontinent og øen; Fremkomsten leder på en anden dag,; stemme bøn er aldrig tavs,; heller dør stamme af ros væk.
Solen, der byder os resten er ved at vågne, vore brødre «stout den vestlige himmel,, Og time for time friske læber gør; dine vidunderlige gerninger hørt om høje.
Så må det være, Herre! Din trone skal aldrig,; Synes jordens stolt imperier, forgå,; dit rige står, og vokser for evigt,; Till alle Thy skabninger egen Thy svaje.
- John Ellerton.
Kongen af ??Love My Shepherd er ved
Kongen af ??kærlighed min hyrde er; Hvem godhed ophører aldrig, og jeg intet mangler, hvis jeg er hans, og han er min for evigt.
Hvor strømme af levende vand flyde; Min forløste sjæl han leder,; Og hvor de grønne enge vokse med mad himmelsk føder., Uhensigtsmæssige og tåbelige ofte jeg forvildet,; Men alligevel forelsket han søgte mig,, Og paa hans skulder blidt lagt,; og hjem jubel bragte mig.
I døden er mørkt vale jeg frygter ikke syg, med dig, kære Herre, ved siden af ??mig,, Thy stang og personale min trøst stadig, til Thy krydse før guide mig.
Du spread’st en tabel i mine øjne,, Thy Salvelse nåde bestoweth, og o, hvad transport af glæde; fra Thy ren bæger flyder!
Og så igennem alle længden af ??dagen; Din Godhed ophører aldrig:; god hyrde, kan jeg synge din ros; Inden dit hus for evigt.
- Henry Baker.
Vær min vision
Vær du mit syn, Herre af mit Hjerte,, intet være alt andet for mig, udover at Du kunst.; Du min bedste Thought, om dagen eller om natten,; Waking eller sover, Thy tilstedeværelse mit lys.
Vær du min visdom, og du min sande Word;, jeg nogensinde med Dig og Du med mig, Herre,, Du min Fader, jeg Thy sande søn, du i mig bolig, og jeg med Dig en.
Vær min kamp Shield, Sword til kampen, og vær Du min værdighed, Du min glæde,, Du min Sjæls Shelter, Du min høje tårn:; Hæv Du mig himmelflugt, O Power of min magt.
Rigdom Jeg agt ikke, ej heller mand er tom ros,; Du min Arv, nu og altid:; Du og Du alene, først i mit hjerte,, High King of Heaven, min Treasure Du kunst.
Høj King of Heaven, min sejr vundet,; Må jeg nå Himlens Glæder, O lyse Himlens Sol!; Heart of mit eget hjerte, uanset hænde,; stadig være min vision, O hersker alle.
- Dallan Forgaill.
Amazing Grace
Amazing Grace! hvor sød lyden,, det reddede en mand som mig!, Jeg engang var tabt, men nu er jeg fundet,, var blind, men nu kan jeg se.
»Twas nåde, der lærte mit hjerte til at frygte, og nåde min frygt lettet,, hvor dyrebar gjorde, at nåde vises, de timer jeg først troede!
Herren har lovet godt til mig,, hans Ord mit håb sikrer, og han vil mit Skjold og andel blive, og så længe som livet holder ud.
Gennem mange farer, slider, og Snarer,, jeg er allerede kommet, «tis nåde har bragt mig sikkert hidtil, og nåde vil føre mig hjem.
Ja, når dette kød og hjerte skal mislykkes, og og det jordiske liv ophører, og jeg skal have, inden sløret,; Et liv i glæde og fred.
Verden skal snart opløser som sne,; Solen nægter at skinne,, Men Gud, som kaldte mig her nedenfor,; Skal evigt min.
Når vi har været der 10 tusind år,; strålende som solen, og vi har ikke mindre dag for at synge Guds ros; end da vi havde først begyndt.
- John Newton.
Læs mere på:; hvad du skal skrive i begravelse Cards, Begravelse Blomster: Levering og Ordninger, Sådan Plan en Begravelse, Funeral Etikette; Det var nogle salmer til begravelser. Du kan bruge disse begravelse salmer for en mindegudstjeneste også. Om ikke andet, vil disse salmer til begravelser i mindst trøste sørgende hjerter en smule.

Rosmarin Plant
Bryst Tattoo Design
Gødning Burn
Eye Tattoo Design
Car Batteriudskiftning
Kort Moderne Hairstyles
Hardwood Floor Reparation
Samtale startere med din kæreste
Tørretumbler ikke tørre tøj
Thigh Tatoveringer
Kno Tatoveringer