Salt Crystals – Opskrift

Mineraler dannes af bittesmå partikler, der kaldes atomer. Disse atomer i de fleste mineraler har tilbagevendende mønster og følge en tre-dimensionel mønster. På grund af dette, et mineral har evnen til at danne ind på en normal krystal med flade sider. Visse krystaller har evnen til at udvikle sig til kuber, mens andre udvikler sig til krystaller med mere end to sider. Sidstnævnte er kendt som en prisme.
Krystaller kan nemt dyrkes i hjemmet ved hjælp af grundlæggende ingredienser. Salt, sukker og alun krystaller er ofte lavet derhjemme. Det grundlæggende for alle disse materialer forbliver samme, hvor i du skal lade den kemiske opløses i vand og lad vandet fordampe eller cool den løsning, som automatisk udkrystalliseres stoffet. Før lære at dyrke salt krystaller med salt krystal opskrifter, så lad os se på nogle flere oplysninger om saltkrystaller.
Salt Krystaller Information
Salt krystal har mange moderne anvendelser og fordele. Den mest almindelige brug af salt som konserveringsmiddel. Den er inkluderet i forskellige skønhedsprodukter og sæber så godt. Salt er kendt for at have gode rensende egenskaber og er derfor inkluderet i vores kost og salt krystal lamper produceres til at rense luften. I oldtiden var salt krystaller også bruge til at bevare døde kroppe i grave. Some civilisationer er kendt for at have været handel salte i gamle dage. Læs mere om krystal anvendelser.
Saltkrystaller dannes i havet, søer og kløft senge over hele verden. Det er også opnås ved minedrift rock indskud i visse lande. Saltkrystaller, der anvendes i lamper og lysholdere stammer fra Himalaya bjergkæder i Indien.
Mineralet indhold i salt krystal bestemmer dens farve. Det er grunden raffineret salt krystaller kan være af enhver farve. Men når de raffineres, disse krystaller er brudt ned, og er altid hvidt. Afhængig af sted, hvor saltkrystaller er indsamlet og processen af ??raffinement, er saltkrystaller klassificeret.
Læs mere om forskellige typer af krystaller:; Alum Krystaller, sukkerkrystaller, kan du nemt lave saltkrystaller derhjemme ved hjælp af en af ??de salt krystal opskrifter nedenfor.
Salt Crystal opskrift bruger almindeligt salt; Hæld 1 kop vand i en beholder og lad det koge. ; Når det er kogt, hæld det i en glasbeholder eller krukke. ; Tilføj en teskefuld salt til denne krukke med vand. Rør det omhyggeligt og langsomt, en teskefuld ad gangen. Undgå iler i dette trin. ; Hold gentage ovenstående trin indtil du opdager salt ophører med at opløse yderligere, men snarere begynder at blive ophobet i bunden af ??krukken. ; Du kan nu vælge en farve at give til krystaller. Tilsæt ca to dråber frugtfarve af de ønskede farve til blandingen. ; Tag en blyant og omkring en af ??dens ender uafgjort en snor. I den anden ende, lægger en papirclips. ; Hold blyant på glasset på en sådan måde, at papirclips rører bunden af ??krukken, mens strengen hænger ned fra toppen. ; Lad krukken forblive som den er på et sted, hvor ingen vil røre den. ; Efter 24 timer, så tjek krukken, og du vil finde kubisk formet krystaller dannes på papirclips. ; Salt Crystal opskrift bruger Epsom Salt; Kog 1 kop vand og hæld den i en tom glasskål. Derefter tilsættes en teskefuld Epsom salt på et tidspunkt og omrøring blandingen langsomt. Gør dette indtil saltet opløses ingen yderligere og starter indsamling i bunden af ??krukken. ; Tilføj et par dråber af den mad farve efter eget valg, som du gerne vil give salt krystaller på et par af trækul briketter. ; Lad disse to trækulsbriketter forbliver i bunden af ??krukken. ; Hold glasskål på et sted, hvor ingen vil forstyrre den. ; Efter 5 dage, vil du bemærke prisme formet krystaller danner i skålen. , Og du kan improvisere en af ??saltkrystaller opskrifter ved at substituere papirclips med andre stoffer. Du kan også bruge stensalt i stedet for bordsalt. Husk at dække glas eller skål med en køkkenrulle for at forhindre støv i at trænge ind i krystaller.
Læs mere på:; hvordan man laver krystaller Sådan Grow Krystaller; Hvordan dannes Krystaller; Efter lære hvordan man laver salt krystaller bruger nogen af ??de salt krystal opskrifter ovenstående formular, så prøv det selv derhjemme. Med sine mange udrensning og giftige fjernelse egenskaber, vil saltkrystaller helt renser luften i dit hus.

Juniper Bonsai Pasningsvejledning
Øjenvipper curler
Castor Bean
Paint Over paneler
Yard Sale Tips
Antiperspirant Vs Deodorant
Anti tragus Piercing
Bryllup Card Boxes Idéer
Knitting for begyndere
Bedste Økologisk Shampoo
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder