Salt Krystaller Fakta

Hverdagen, vi kommer på tværs af forskellige typer af krystaller, for eksempel sukker krystaller, salt krystaller eller diamanter, rubiner, safirer og smaragder, som er showiest krystaller i tusinder af år. En krystal er en organiseret helhed af atomer eller molekyler og hver krystal har forskellige egenskaber og former. Sukkerkrystaller er aflange og skrå i enderne, mens saltkrystaller er kubisk som en seks-sidet terning. De følgende afsnit vil give dig saltkrystaller information, afslører nogle interessante saltkrystaller fakta.
Salt Krystaller
Når havvand fordamper, vi får salt. Mens der i vand, er natrium (Na) og klor (Cl) adskilt af vandmolekyler (H2O). Da vandet begynder fordamper fra opløsningen, Na og Cl atomer begynde at lime sammen, først som enkelt molekyler, og derefter molekylerne obligationen sammen og danner krystaller. Det er virkelig overraskende, at hver molekyle bygger sig i den samme form krystal, en terning, hver gang den er. Vil du gerne vide, hvad er nogle interessante fakta om salt krystaller? Her er en liste over sådanne fakta om saltkrystaller.
Saltkrystaller Fakta; Man spiser krystaller, når du spiser salt. ; Grækerne anvendes til at udveksle slaver for salt, derfor ikke udtryk han er ikke værd at hans salt. ; I Tibet, var små kager af salt presset og bruges som mønter. ; Roman legionærsyge blev betalt i salt (Salarium, den latinske oprindelse af ordet løn). , Hver eneste celle i kroppen indeholder saltkrystaller. ; Salt krystaller var gavnligt at bevare egyptiske mumier. , I 1933 blev Dalai Lama begravet sidder op i en seng af salt. ; Salt krystaller bruges i fremstilling tusindvis af produkter. ; Salt krystaller bidrage til at bevare fødevarer. ; En voksen menneskelige legeme indeholder omkring 250 gram salt krystaller der hjælper kroppen systemer til at fungere ordentligt. ; I Indien er en gave af salt betragtes som en potent symbol på held og lykke. ; Indtil for relativt nylig, var salt barer standard valuta Etiopien. ; Salt krystaller bidrage til at fjerne rødvin spild. ; Salt bad anbefales til smertelindring i tilfælde af forstuvede muskler. ; Salt krystaller bidrage til at fjerne pletter fra en tepotte. ; Salt krystaller kan ordne farven på jeans. ; Salt krystaller hjælpe med at rydde en jern uden at ridse. ; Mavesyre fra salt desinficerer din mad og hjælper fordøjelsen. ; Din krop signaler fortælle dig at drikke vand, når koncentrationen af ??salt i blodet stiger endda lidt. ; Natrium (salt) er den vigtigste faktor i driften af ??alle signaler fra, til og i hjernen. ; Natrium er ansvarlig for en smidig og problemfri bevægelser (sammentrækning og afslapning) af hjertet muskler. , Du skal spise salt som erstatter det salt, som du taber, når du sveder. ; Overskydende salt kan påvirke hjertefunktionen. Nyrer medvirke til at fjerne overskydende salt i kroppen. ; Salt spiller en vigtig rolle i at opretholde mængden af ??blod, indirekte sit pres. , En af de interessante saltkrystaller fakta er, at i åndelig tradition folk bruger salt krystaller til at rense krystaller af negative vibrationer. Læs mere om krystal healing. ; Saltindtaget er nødvendigt, da salt er et centralt element i processen med sved, der betragtes som en vital proces, der hjælper til at opretholde din kropstemperatur. , I buddhistiske og vestlige spirituelle traditioner, er salt menes at frastøde onde ånder. Det er et velkendt faktum, at i gamle japanske biografer, saltkrystaller blev drysses på scenen før hver forestilling at forhindre onde ånder fra støbning en magi på aktører. ; Du kan lide at læse mere på:; Epsom Salte, saltkrystaller Opskrifter; Det var nogle interessante saltkrystaller fakta. Du skal have bemærket, at du kan leve uden sukker, men at leve uden salt, er bare umuligt. Salt var kendt og brugt omkring 5000 år siden i Kina og 2700 år siden i Egypten. Salt har altid været en vigtig handelsvare, og mange bitre krige blev kæmpet over salt.

Egyptiske Tatoveringer
Calla Lily Buketter
Midt Navne til drenge
Workout Music
Eye of Horus Tattoo
Anti tragus Piercing
Celtic Tree of Life Tatoveringer
Curly Hair Cuts
Snake Bite Piercing
Snake Tattoo Design
Dyrkning Lucerne