Samoansk Tatoveringer

Samoa tatoveringer er mere end bare design til kroppen kunst og de har eksisteret i over 2000 år nu, og de er stærkt påvirket af den rige Samoa kultur. Samoa tatoveringer blev rettelig kaldt tataus siden eksistensen af ??tatoveringer i verden. Samoansk tatoveringer er symboler respekt og stolthed for traditioner, skikke og kultur samoansk folk og hvem får tatoveret med en af ??disse samoansk tatoveringer, siges at have slidt et varemærke til stolthed for hans familie.
Historie samoansk Tattoos
Det menes, at tendensen i tatoveringer i Samoa rent faktisk blev indført af to damer fra øen Fiji. Damerne havde en masse problemer i første omgang, mens overbevisende nogen at give dem en chance, og i sidste ende en af ??de stammeledere, har besluttet at give disse damer en lejlighed, og han overgav sig til prøvelser for at få samoansk tatoveringer. Kom samoansk tatoveringer var absolut en svær oplevelse fordi traditionel designs ville tage overalt fra uger til måneder at gennemføre! Processen med samoansk tatoveringer plejede at være og stadig er yderst smertefuldt. Den traditionelle Samoa tatoveringer eller tataus er ætset bruger primitive værktøjer som knogler og kam. Normalt en knogle eller en skildpaddeskal kam er nedsænket i blæk og så er det trukket hen over huden til at skære den åben. Blækket, der anvendes i Samoa tatoveringer er lavet af asken fra kremerede stearinlys nøddeskaller. Denne proces gentages indtil tatau er fuldført. Nogle gange, den person, der bliver ætset med samoansk tatoveringer er længere tid til nyttiggørelse, som kan forsinke hans møder for at få den traditionelle Samoa tataus. Traditionel lovgivning samoansk kultur havde forbudt kvinder fra at få samoansk tatoveringer og kun mænd ville være forbeholdt få tataus. Men i de senere år, selv Samoansk kvinder begyndte at få sværtet med tataus. Det siges at intet er mere respektløst end at få en samoansk tatovering uden tilladelse fra dine forældre og familie, fordi få ætset med samoansk tatoveringer er strengt ikke et personligt valg, er det en anliggende af en families stolthed og dermed ett forudgående tilladelse kræves fra hele familien for den person hvem der får inked. Læs videre polynesiske tribal tatoveringer.
Samoansk Tattoo Design
Den traditionelle tatau modtages af samoanske mændene lignede ett par høje-taljen Britches (knickers), der strækker lige fra midten-torso ned til bunden af ??deres knæ. Hvert eneste tomme af personens hud er dækket af Samoa tatoveringer lavet af en række geometriske mønstre som linier og vinkler og lærredet for disse tatoveringer omfattede kønsorganer og anal regioner i en mand. Disse tatoveringer blev sværtet hjælp af skarpe kamme dyppet i blæk. Samoa tatoveringer til piger var mere delikat design og mindet om polynesiske tatovering designs.
Pe’a – Den traditionelle samoansk Tattoo for Mænd
I Samoa, menes det at en mand er klar til hans første tatovering ved frembruddet af hans puberteten. Dette er det tidspunkt, hvor huden strækker sig i et vist omfang og vækst kommer til en efterfølgende ende. Denne tatoveringer på mænd, ved begyndelsen af ??deres pubertet, er mere et ritual end en proces. Dette ritual er også ledsaget af sange. The Pe’a design Samoa tatoveringer er sværtet fra taljen området til knæet linje, herunder mandens kønsdele og anal områder. Designene brugt i samoansk tatoveringer for mænd omfatte en serie geometriske figurer, linjer og kurver. Tynde tværs stråler er sværtet på bagsiden område af den mandlige, mens netto-lignende design er sværtet i hans lysken. Bladene på Pandanus træer er også en af ??de designs, der anvendes to etch samoansk tatoveringer.
Den traditionelle Samoa tatovør hedder The Tafuga, og han tager 5 sessioner med en afstand på en dag efter hver session, for at afslutte hele tatovering processen. Disse 5 sessioner forløb i trin-for-trin måde, som anser en session for en bestemt område til tatovering. På denne måde tager tafuga omkring 10 dage fuldføre en mands samoansk tatovering. Genopretning og heling af Samoa tatoveringer kan tage op til en år! Du kan lide at læse på polynesiske Tattoo Idéer.
Malu – Den Traditionel samoansk Tattoo for Women
Samoa tatoveringer for kvinder er langt mere enkel og delikat, i forhold til de af Samoa hanner. De samoanske tatoveringer for kvinder ikke set og udføres ligesom en ritual som i tilfælde af mænd. The Malu design dækker fra øverste lår til området under en kvindes knæ linje. Du kan også få samoansk tatoveringer på din arm, hvis du er en kvinde. These arm tatoveringer fra Samoa, er meget små mønstre. Samoa tatovering design, der er almindelig hos kvinder omfatter prikker, søstjerner, orme som former og et ben-lignende figur, der ligner en del af en hjejle. Kan du ønsker at læse videre:; samoansk Tattoo Design, Torso Tatoveringer, polynesisk Tattoo Design og betydninger; Disse dage samoansk tatoveringer er ikke set som en del af en samoansk ritual, og disse samoansk tatovering designs vinder en bred popularitet over hele kloden. Mange nye designs som bølger, Kawa skål, fisk og fugle, skaller og andre symboler som dem i stammeområderne tatoveringer, er vant til etch samoansk tatoveringer. Kan du enten få samoansk tatoveringer fra en autentisk Tafuga, eller du kan oprette dine egne samoansk design og få det sværtet i moderne stil fra en certificeret tatovør. Men den virkelige skønhed og samoansk tatovering mening ligger i at få det raderede fra en rigtig Tafuga!

Sort Pine Tree
Sølvfisk Insect
Dobbelt Navel Piercing
Katolsk Begravelse Oplæsning
Sukker Scrub Fordele
Lange krøllede hår
Verbena Plant
Indsugningsmanifold Leak Symptomer
Design Room Layout
Bordplade Resurfacing
Trimning en Beard