Samoansk Tattoo Design

Kunsten at tatovere har været praktiseret i Samoa i over 2000 år nu. Hvis du går gennem kultur Samoa, vil du forstå den tradition for pryder kroppen med kunstneriske tatovering design. Faktisk er ordet tatovering menes at have sine rødder fra Samoa ord for “rigtige” eller “håndværksmæssige”, tatau. In Samoa kultur, er tatoveringer stolt med kulturelle stolthed og værdighed. Både mænd og kvinder etch tatoveringer på deres krop, hvori designene er langt tungere og smertefulde i tilfælde af mænd. Med denne korte fremhæve den tradition for Samoa tatovering, Vi tager et kig på samoansk tatovering designs.
Samoansk Tattoo Design
Samoa tatovering kunst er som regel fremtrædende, som dækker en stor mængde område. Designet mønster er ofte symmetrisk, bestående af linjer, solide blokke og sammenvævede former. Den traditionelle Samoa mandlige tatovering kaldes Pe’a, mens den kvindelige er kendt som Malu. De anvendes af en mester tatovør (Tafuga) med sort blæk (tilberedt af brændende candlenut skaller) og specifikke redskaber der kulturelle betydning. Drøftes nedenfor er de to eksklusive Samoansk tatoveringer:
Traditionelle Mand Tattoo – Pe’a; Samoa Hannerne er klar til den første tatovering i begyndelsen af ??puberteten, når huden strækker sig i et vist omfang. Det er mere af et ritual ledsaget med sange. The Pe’a design er anvendt på en sådan måde, at det dækker hele taljen området til knæet linje. Motiverne der anvendes i Samoa tatoveringer for mænd er geometriske figurer, buede linjer, tynde tværbjælker (anvendes i ryggen), netto-lignende (specielt i lysken) og blade Pandanus træer.
The Tafuga tager normalt 10 dage til at fuldføre tatovering processen, med 5 sessioner og forskel på 1 dag i mellem sessioner. The 5 sessioner forløb i en trinvis måde, med hver session specifikke for et bestemt område. For eksempel, højden af ??design (i ryggen) er besluttet i den første session, hvorefter det bagre Afsnit, lår, til midt lår lysken og maven områder er dækket i følgende sessioner. Alligevel tager det flere uger eller til tider år at færdiggøre anvende Pe’a. Derfor kan helingsperioden vare så længe et år. Vide mere om tribal tatoveringer.
Traditionelle Kvinde Tattoo – Malu, Samoa tatovering design for kvinder er enklere og fine, i forhold til de mandlige dem. De er heller ikke ritualiseret som i tilfælde af Pe’a. Den oprindelige “Malu ‘design er uden faste blokke og dækker fra overlår til området lige under knæet linje. Nogle kvinder har samoansk arm tatoveringer med små motiver. Populære figurer og mønstre blandt Somoan kvinder er prikker, ormelignende figurer, struktur ligner ben af ??en hjejle og søstjerner.
Samoa tatovering Design og betydninger
Taler om Samoa tatovering design og betydninger, de Tafuga beslutter passende design til en bestemt person. Skibsføreren tatovør så forklarer den skjulte mening med tatovering modtageren. Tatovering betydninger afhænger af design mønster, andre former tillægger den, placering og den person, der ætsning designet på hans krop. En ting, der adskiller samoansk tatovering kunst fra andre polynesiske tatovering designs er fraværet af cirkler i det førstnævnte tilfælde. Også, det er at være opmærksom på, at den traditionelle samoansk tatovering design og applikationer er begrænset til arme, ben og andre kropsdele, men aldrig i ansigtet.
Måske foretrækker du at læse mere på:; populære tatovering design; Simple Tattoo Design; japanske Tattoo Design, i dag, Samoansk tatovering mønstre omfatter Kawa skål, bølger, fisk, fugle, skaller og andre symboler. Se forviklinger af traditionelle samoansk tatovering design, kan vi forstå, hvordan smertefulde procedure ville være. Selv om sådanne design får en masse opmærksomhed i moderne tatovering, ikke mange mennesker er klar til at gå igennem smerten ved at anvende dem.

Elektrisk vandvarmer fejlfinding
Floral arrangementet centerpieces
Armbånd Tatoveringer
Skilsmisse Sorg
Græsplæne Luftning
Cool Alarm Clocks
Aquarius Tattoo Design
Eiffel Tower centerpieces
Unikke Polterabend Idéer
Dryer Ikke Varme
Banket rhus