Scar Removal Behandling

Et ar sker på din krop, hvis du har lidt en skade eller har sår, der er i færd med at healing. Ar også opstå som følge af skoldkopper og post kirurgi. En væsentlig årsag ar i ansigtet er på grund af acne. Efter acne er stilnet af, ar form i disse områder, som er ganske vanskeligt at slippe af. Der er mange ar fjernelse behandling, og din hudlæge anbefaler de bedst egnede en afhængig af årsagen til arret, og hvordan alvorlig tilstanden er. Nogle små ar på ansigt og krop kan camoufleres med makeup, men på længere sigt er det ikke den mest bekvemme løsning, og du kan minimere eller slippe dem ved at følge en ordentlig ar fjernelse behandling.
Forskellige ar fjernelse behandling
Der er mange forskellige typer af ar fjernelse behandling, du kan vælge fra, og vi vil diskutere visse af dem. Hvis du lider af acne ar, så den første aktionslinje er først helt slippe af med acne. En god kost og en ordentlig hudpleje regime vil i høj grad hjælpe dig med at eliminere acne. Når din hud er fri acne, er det tid til at fokusere på acne ar fjernelse behandling. Der er mange i håndkøb medicin og ar fløde behandlinger på markedet, der hjælper med at minimere forekomsten af ??disse ar. Sammen med salver, kan du også bruge forskellige acne ar behandling hjem retsmidler til at fremskynde helingsprocessen. Dette kan tage op til 4 til 6 uger for dig at se resultater. Hvis ar fjernelse behandling ikke virker eller du har en stor rejse ar eller svær skræmmer så kan du overveje at microdermabrasion, kemiske peelinger og laser resurfacing.
En af de bedste ar fjernelse behandling, er effektiv og praktisk talt smertefri is microdermabrasion. Det er ikke kun en effektiv ar fjernelse behandling, men det hjælper også på at forbedre konsistensen i solskadet hud og reducere fremkomsten af ??mørke pletter. I denne metode, der er en jet af fine små krystaller af aluminiumoxid eller zink oxid sprayes på overfladen af ??huden med højt tryk. Dette fjerner de yderste lag af huden, afslørende frisk, sund hud. Det er en skånsom teknik, som kan være afsluttet i en halv time til 45 minutter. For det bedste resultat en seks til otte møder den microdermabrasion behandling hos en interval på to uger er nødvendig for fuldstændigt at fjerne ar. Arret rensning af spildevandet omkostninger for microdermabrasion er mellem $ 600 til $ 1000.
For de mennesker, der har ganske små skræmmer, en kemisk peeling er en god ar fjernelse behandling. I denne procedure, er en mild og skånsom syre sådan alpha hydroxy syre, beta hydroxy syre eller glykolsyre med en lav styrke anvendes på hud overflade. Dette er efterfulgt af anvendelse af en Neutralizer. Huden kan rødme og svie i kort tid, afhængigt af din huds følsomhed. Anvende en kemisk peeling fjerner det yderste lag af huden afslørende sund hud fri for skræmmende. Da huden synes at være følsom efter denne procedure, er det bydende nødvendigt at bære en god solcreme med en høj SPF for at undgå beskadige huden. Du måske ønsker at høre mere om kemisk peeling til acne ar.
En anden ar fjernelse behandling for permanent fjernelse af ar, er laser resurfacing. I denne procedure huden er første gang forberedes ved at anvende en bedøvende creme. Et lavt niveau stråle af laserlys ledes dernæst hele det berørte område. Dette fjerner det yderste lag af huden, og der er en væsentlig forbedring i udseendet af huden. Der kan være lidt hævelse og inflammation i et par dage efter behandlingen, men det vil forsvinde i en uge eller så. Det er en meget sikker ar fjernelse behandling og desuden den mest effektive.
Læs mere på:; Laserbehandling for ar; ar fjernelse Retsmidler; Bedste Scar behandling; Så disse var nogle ar fjernelse behandlingsmuligheder, der er tilgængelige. At vælge en, der er egnet til dig og du konsultere en hudlæge for at gøre en informeret beslutning. As ar fjernelse omkostningerne er ret højt, er det bedst at diskutere den bedste behandling mulighed for din tilstand med en ry hudlæge.

Kinesisk Drage kostume
Naturlig skønhed tips
Soveværelse vindue behandlinger
Bil Heater blæser kold luft
Faucet Håndtag Reparation
Tiger Lily Flower
Keramiske fliser backsplash Designs
Formel Bryllup Påklædning
Sommerfugl Flower Tatoveringer
Legerum Udsmykning Idéer
Jeans for Short Women