Shamrock Tatoveringer

Shamrock tatoveringer har en irsk afstamning, og ordet Shamrock hylder fra det irske ord seamróg eller seamair óg, det betyde lidt kløver. Shamrock tatoveringer er design af den tre-bladede fed, r der betragtes som et helligt symbol i Irland. Et andet symbol, der ofte er forbundet med Shamrock tatoveringer er firkløver tatovering symbol. Interessant, begge disse symboler har en irsk afstamning og dateres tilbage til tusinder af år siden, under en tid med Druids, kelterne og selv moderne æra af kristendommen.
Shamrock Tatoveringer Betydning og symbolismen
Shamrock tatoveringer er forbundet med lykke og rigdom og har været en kendt symbol på velstand for gennem århundreder. Du vil blive overrasket over at vide, at Shamrock anlægget oprindeligt hyldet som en lægeplante, og det var en del af naturlægemidler, der blev brugt til at kurere sygdomme. I den victorianske æra, blev Shamrock designs populær til tøj. Shamrock tatoveringer er også forbundet med Shamrock, der blev brugt til at symbolisere St. Patrick – skytshelgen Irland. Soldater af den kongelige irske Army ofte bære en Kvist af Shamrock på St. Patrick’s festdag, der falder den 17. marts hvert år. Shamrock, som et symbol, har også en politisk betydning bag det. Dronning Victoria havde etableret Shamrock som et symbol på regimentet til ære for den irske soldater, der mistede livet i Boerkrigen.
Som lille tatovering designs, symboliserer Shamrock tatoveringer velstand, godt helbred, lykke og rigdom. Hvis du overvejer at få Shamrock tatoveringer sværtet på din krop, kan du overveje steder som anklen, nakken af ??din hals, skulder, håndled, på din tå og endda på nederste del af ryggen! Da Shamrock tatoveringer er lille i størrelse og enkel i design, de gør et ideelt valg for dem, der ikke ønsker en blændende stor tatovering på deres krop. For så vidt angår markedsføring Shamrock tatoveringer går, tro mig, du har uendelig muligheder for strategisk at placere den på din krop. Og det gælder ens for Shamrock tatovering design også. Da Shamrock tatoveringer er lille i størrelse, kan de let passes og de vil altid vise sig at være en permanent heldig emblem i dit liv!
Shamrock Tattoo Design og Idéer, Shamrock tatoveringer er sarte design af en kløver blad og et symbol på lykke og velstand. Shamrock tatovering design kan være udformet på utallige måder, med en smule ekstra kreativitet og brainstorming. Her er et par design, du måske overveje, hvis du tænker på at få Shamrock tatoveringer.
Shamrock Vine Design; Shamrock vin design er for dem, der søger en stor tatovering design og ønsker at medtage Shamrock som en del af designet. Bedst egnet til kvinder, vil dette design har lille Shamrock blade omgivet af en blomstret vin design, meget kompliceret udformet og kan placeres på nederste del af ryggen. Du kan også overveje at placere denne tatovering på begge sider af din torso eller på den nederste halvdel af dit ben. Læs mere om vin tatoveringer.
Shamrock Heart Locket Design; Shamrock hjerte medaljon design er en kløver blad svøbt i et hjerte, der repræsenterer kærlighed, velstand og lykke. Det er en dejlig symbol og kan placeres på toppen af ??brystet, lige ved slutningen af ??din hals, som en lille Shamrock hjerte medaljon. Det ser dejligt på kvinder. Hvis mænd synes, det er for piget, kan de overveje at samle Shamrock blad med en Celtic cross, en hestesko eller en tribal tatovering design. Du ønsker måske at læse om held og lykke symboler.
Celtic Knot Shamrock Tatoveringer, Celtic tatoveringer og Celtic knob er populære tatovering design i Irland og gøre et godt valg, når det kombineres med Shamrock tatoveringer. En stor stil erklæring for kropsudsmykning kan ske, hvis Shamrock tatoveringer er udformet med Celtic knob indvævet i løbet af fire-bladede Shamrock tatovering designs. Celtic knob indvævet i et Shamrock blad, har en dybere mening end alle de andre Shamrock tatoveringer. Denne tatovering design har en religiøs betydning, ud over at være aa symbol på lykke! Læs mere om den irske knude Shamrock tatoveringer.
Shamrock tatoveringer kan også kombineres med kærlighed navn tats, tværs tatoveringer og Shamrock tatovering omringet i midten omgivet af små krøller-lignende indviklede mønstre på de tre sider. Ved at vælge Shamrock tatoveringer du er indbydende held og lykke, velstand og lykke i dit liv, som en lille Shamrock design på din krop er sikker på at bringe velstand i dit liv.
Shamrock tatoveringer er symboler for dem, der kommer fra Irland og er stolte af deres irsk afstamning. Uanset om du er en irsk eller ej, Shamrock tatoveringer lave den bedste motiver til alle dem, der har en passion for kunst. Jeg er spil for en Shamrock tatovering design for min næste blæk, er du?

Eye of Horus Tattoo
Vinduesvisker Størrelse
Våddragter til mænd
Kælder Design Idéer
Bølget Haircuts
Kræft Woman
Bikube Frisure
Bronzer Makeup
Reol Design
Petite Cocktail Kjoler
Hjemmelavet Dish Sæbe