Shea Tree

Shea træer producerer frugt, som udgør en vigtig del af kosten af ??afrikanere. Det er en flerårig træ, der starter produktion frugt i en alder af 10 – 15 år. Det tager 20 – 30 år for hele væksten i Shea træer. Botaniske navn Shea er Vitellaria paradoxa. Denne plante findes naturligt i områder, der er på den sydlige side af Savannah græsarealer. Det betyder, at det område, hvor Shea træerne vokser strækker fra det østlige Senegal til det nordlige Uganda. Shea træ frø eller nødder anvendes til fremstilling af shea butter produkter, som har en stor kommerciel værdi.
Shea træ er meget vigtigt ud fra et bæredygtig udvikling af de afrikanske landdistrikternes økonomi. Der er taget skridt i lande som Ghana at vokse Shea træ på et kommercielt grundlag. Cocoa Research Institute of Ghana (CRIG) begyndte systematisk forskning på Shea afgrøde, der førte til oprettelsen af ??et datterselskab forskning station på Bole, det nordlige Ghana i år 1976.
Fakta om Shea Tree
Navnet Shea er givet til denne plante af mennesker taler Bambara sprog. Shea har imidlertid mange forskellige navne og nogle af dem er som følger: Wolofs (anvendes i Senegal), Karate (fransk), Okwuma (bruges af IBOS stammen), Mankade (Hausas stamme) og Orioyo (Yorubas stammen). Her er et par mere interessant fakta om Shea og dens kommercielle aspekter. , Bladene, rødder, hjernebark og bark af Shea træet anvendes til fremstilling af traditionel medicin i Afrika. ; Afrikanske Shea Træ har en god kommerciel værdi men det er ikke udnyttet sit fulde potentiale. ; Frugter fra Shea kan spises enten i deres rå tilstand eller efter kogning dem. Det er nuts som holder større kommerciel værdi end frugter på grund af de forskellige produkter tilberedt af disse. ; Shea træ ekstrakt eller olie fra frø, der anvendes til fremstilling af fast og cremet fedt. Det er hovedsageligt anvendes i forbindelse med fugtighedssalve. Dog kan Shea smør også bruges til spiselige formål. ; De andre anvendelser af Shea træ ekstrakt er udarbejdelsen af ??madolie, sæbe og hårplejeprodukter. ; Træet stammer fra Shea træer er holdbare, stærke, tunge og vigtigst af alt, termitkrigen resistente. Trækul lavet af træ af Shea er af fremragende kvalitet. ; Uddrag af Sheafrø bruges også til at reducere betændelse, der er forbundet med osteoporose. ; Man bør også kigge efter bivirkninger, hvis nogen, som følge af kosmetik fremstillet af Shea smør. Afprøvning bør ske ved at anvende en lille mængde på huden Læs mere på:; Raw Shea Butter, Shea Butter til hår; Shea Tree Farm
Dyrkning Shea træerne kræver en veldrænet jord, gerne sandet eller ler. Hvis dræn ikke er korrekt, kan rødder blive beskadiget og visnen processen starter. Sene forår eller tidlige sommer er det bedste tidspunkt for såning Shea frø. Fastholdelse nok plads til at dyrke planterne er vigtig. Brug humus og andet organisk gødning er bedst for væksten af ??Shea planter. Vanding af træer i de tidlige faser er nødvendig for en sund vækst, det hjælper dem med at overleve under tørre forhold. I regntiden, nyde planter fra grundvandet, og derfor lejlighedsvis vanding er nok at opfylde deres behov. Ukrudt kan være en grund, som hæmmer vækst af Shea træer. Regelmæssig afpudsning for ukrudt dermed hjælper i ordentlig vækst i disse træer.
Shea-træet er derfor meget nyttigt for afrikanere og bør anvendes i opbygningen af ??et helt nyt ‘shea økonomi “for udvikling af mennesker i landdistrikterne. Det vil hjælpe med at få monetære ydelser samt bevare træet.

Samtale startere med din kæreste
Online Dating Fordele og ulemper
Grim Reaper Tattoo Design
Trimning en Beard
Sparrow Tattoo
Fine Dining Etiquette
Leg Tatoveringer
Jasmin Essential Oil
Blå blomster til bryllupper
Attic Idéer
Internet Dating Etiquette