Silky Shiny Hair

Hår er et af de smukkeste sider af vores personlighed. Vi er tilbøjelige til at bruge mange behandlinger til at få silkeblødt skinnende hår. Vores hår tavst holder ud de barske. Men har du nogensinde tænkt, at i det lange løb disse kemikalier og barske behandlinger vil ødelægge dit lange manke og resultere i tørt, skørt, grå hår? Eller har du tænkt på en alternativ måde for skinnende glat hår? Hvis ja, så kan du prøve følgende silkeagtige skinnende hår tips, der vil vise sig at være nyttige i det lange løb.
Sådan får du Silky glansfuldt hår
Hvis du spekulerer på, hvordan man får silkebløde skinnende hår, så du skal først fokusere på din kost. Er du spise rigtigt? Dine spisevaner vil helt sikkert påvirke dit hår. Du er nødt til også at omfatte jern rige fødevarer i din kost, da det fremmer sund glansfuldt hår. Du er nødt til at spise masser af grøntsager og frugter, da de indeholder vitaminer, som er afgørende for en sund hårvækst. Spis masser af mandler, da de indeholder E-vitamin, som er meget vigtig for skinnende glat hår vækst. Drik masser af vand for at holde dit hår hydreret og skylle de giftstoffer, der forårsager svage hår. Husk en sund kost er vigtigt at få silkeblødt skinnende hår. Du kan læse mere om hjem retsmidler for hårvækst.
Forside Tips til Silky Shiny Hair
Kvinder er altid på udkig efter nogle eller andre måder at opnå silkeblødt skinnende hår. Skinnende hår er en vigtig del af din skønhed og hjælper med at forbedre din generelle udseende. Der er mange skinnende hår, retsmidler, som du kan prøve derhjemme i ro og mag. Lad os gå igennem nogle af hjemmet tips til silkeblødt skinnende hår. Du kan læse mere på skinnende hår hjem retsmidler.
Shiny Hair Tips, og du kan olien dit hår jævnligt med hår olie med indhold af vitamin E. Du kan endda bryde åbne en E-vitamin olie kapsel og tilføje indholdet i det i dine almindelige hår olie. Besked dit hår med vitamin E olie og få skinnende hår. , Egg er det bedste hjem afhjælpe for skinnende hår. Du er nødt til at blande æg og mayonnaise og anvende pack til dit hår og lad det sidde i 15 til 20 minutter. Vask grundigt og få blødt skinnende hår. (Sørg for, at vaske dit hår pibende rene som ægget og mayonnaise lugt vil ikke være let at fjerne.). ; Hvis du har aversioner til duften af ??æg, kan du prøve at tilføje 2 spsk honning i en kande vand. Så brug denne honning vand som en sidste skylning og få skinnende hår. ; Anden effektiv måde er brugen af ??æble cider eddike med 1 kop vand. Du er nødt til at hælde denne vand på vådt hår og lad den være tændt i 1 minut. Skyl med koldt vand. Du vil finde din Lokker skinnende og blød. ; Du kan anvende mælk til dit hår, og derefter skal det vaskes med koldt vand. Løbet isterninger over dit hår tråde og kam. ; Du kan give dit hår en rig glans med et jordbær maske. Alt du skal gøre er at mask 8 jordbær i en spiseskefuld mayonnaise. Så budskabet denne pasta i håret og dække dit hår med badehætte. Derefter dækker badehætte med et varmt håndklæde wrap. Lad det sidde i 15 minutter og vask af med en shampoo og håret. ; Hvis du har tilovers øl fra varer nats fest, til bruge det skyl dit hår. Hæld øl i håret og massér det ind Skyl håret grundigt med koldt vand for at få nogle virkelig skinnende glat hår. ; Du kan endda bruge citronsaft til at få skinnende hår. Bare mix saft af en hel citron med en 1 ½ kop vand og hæld det over håret. Vaskes med koldt vand. ; Shiny glat hår Masker
Du får hjælp reparere skaderne hår og få glat hår med hjælp fra nogle hjem hår masker. Følgende skinnende glatte hår masker vil hjælpe dig med at få silkeagtigt skinnende hår. Du kan læse mere om hårpleje hjem retsmidler.
Silky Hair Mask, Du skal et eller to avocadoer afhængigt af din hår længde. Mos avocado i en skål og derefter besked det ind dit hår fra hårrødderne til hårspidser. Lad mosede avocado ophold i håret i 10 minutter eller deromkring derefter vaske grundigt med varmt vand. Du kan læse mere om sundt hår tips.
Shiny Hair Mask; Du skal 1 ounce Rosemary olie og 1 / 8 ounce Lavendel olie. Bland de to olier sammen og opbevares i et mørkt sted eller i ravfarvet flaske. Du bør tage et par dråber af denne olie på håndfladen og børste det mod din hårbørste. Brug derefter hårbørste at rede dit hår. (Denne olie blanding vil vare i cirka 6 måneder.) Du kan læse mere om hår masker til skinnende hår.
Deep Conditioning Mask; Du skal 1 avocado, 1 spsk olivenolie og 1 tsk bagepulver. Mos avocado og bland det med olivenolie og bagepulver. Derefter arbejde blandingen gennem håret og lad det sidde i 15 minutter. Vask det grundigt. Dette er en meget effekt måde conditioning dit hår.
Tør Beskadigede hårmaske; Du skal 2 spsk soja protein, 1 kop mælk, ¼ kop friske eller frosne frugt som banan eller avocado eller jordbær. Bland alle ingredienserne i en blender indtil glat og cremet. Anvend på håret en gang om ugen, og det vil vise sig at være en meget effektiv dyb konditionerende behandling. Du vil finde tørt hår tip i artiklerne hjem retsmidler til tørt hår.
Shiny Hair Shampoo; Du skal 1 æg, 1 tsk olivenolie, 1 tsk citronsaft, 1 spsk Castilla sæbe, ½ kop vand og 5 dråber af æterisk olie (valgfrit). Bland alle ingredienserne i en blender indtil glat og shampoo dit hår med den. Vask med varmt (undgå varmt vand) grundigt. Hvis du har nogle tilovers shampoo venstre, opbevares i køleskab og brug næste dag.
Skæl Remedy, Du skal budskab dit hår og hovedbund med bagepulver. Dette vil bidrage til at absorbere overskydende olie og løsne døde hud på hovedbunden. Skyl håret med vand grundigt. Du finder dit hår virkelig tør i starten, men efter et par uger vil du være fri for skæl med glatte skinnende hår. Du kan læse mere om hjem retsmidler for skæl.
Disse er nogle hjemme tips til silkeblødt skinnende hår. Du kan prøve disse naturlige hår retsmidler, der ikke vil skade dit hår som kemikalier. Hjemmet retsmidler vil tage tid til at vise deres effekt, men de vil arbejde for sikker, hvis du udfører dem regelmæssigt. Med den rette hårpleje og en sund kost vil du være i stand til at få glat og silkeblødt hår. Jeg håber, denne artikel om hvordan du får silkeblødt skinnende hår har vist sig at være et nyttigt læse for dig.

Western Party Idéer
Hjernevridere for voksne
Special Occasion Kjoler
Pool Aftapning Tips
Største Visdom Citater
Labret piercing Information
Yard Sale Priser
Cedertræ Tree Information
Dwarf Orange Tree
Gavekort Skabelon
Hair Brud Treatment