Sink Faucet Reparation

Vask vandhaner har en vital rolle at spille som de har ansvaret for udlevering vand og dermed brug for at være i stand, hele tiden. I tilfælde af lækager eller lyde i disse vandhaner, skal du enten reparere eller udskifte dem. Utæt vandhaner kan blive et mareridt, hvis du tænker på rengøring af alle vand spredt på gulvet, og også mængden af ??vand til spilde. Den gode del er, at en vask vandhane reparation er en nem opgave og man kan gøre det selv, følgende enkle instruktioner nedenfor. Læs mere på vandhane reparation instruktioner.
Vask Faucet Reparation instruktioner
Systemkrav
Før du begynder vasken vandhane fjernelse og udskiftning job, sikre at følgende er på plads:; Stop vandforsyning ved at lukke for hanen under vasken. ; Luk vask afløb ved at placere et lille stykke stof på den, så dele falde ned sikker. ; Beslut et sted, hvor du kan holde dele, og når du fjerner dem. ; At rengøre vandhane dele, anvende hvid eddike på dem og tørre dem med en skuresvamp. ; Bestem din vandhane Type; Sink vandhaner er fire typer – patron, kompression, bold type og keramisk disk. Du være i stand til at klassificere vasken vandhane i en af ??de typer, der er nævnt ovenfor, at fortsætte med vasken vandhane reparation job med lethed. Af alle typer har kompression vandhaner gummi skiver som sikrer ventilen. Da disse skiver slidt nemt, de skal udskiftes. Alle andre typer ikke har en gummiskive, men som risikerer at udvikle utætheder efter at være blevet brugt i et stykke tid. Du bliver nødt til enten at erstatte hele montering eller bare O-ring i disse vandhaner.
Kompression vandhaner; en fælles løsning at reparere et utæt komprimering hane erstatter de slidte gummipakskive. For dette, skal du tage ud pyntekapsel på håndtaget og håndtaget skrue, så håndtaget kommer ud nemt. Med hjælp fra skruenøgler, fjern emballagen møtrik. Som du spot gummipakskiven, tage den ud og erstatte det med en ny. Anvende blikkenslager’s fedt (non-toksisk) på vaskemaskinen.
Nogle gange kan det være nødvendigt at udskifte O-ringen for at stoppe lækage. Som O-ringe fås i mange forskellige størrelser med mindre variationer, er det vigtigt, at du køber en, der svarer nøjagtigt til jeres. Træk den O-ring og erstatte det med en ny. Coat det med blikkenslager’s fedt før fastsættelse det tilbage.
Ball-Type Armaturer; Disse vandhaner mere kompliceret som de består af mange dele, hvilket gør det vanskeligt at præcist påpege årsagen til lækage. Den bedste mulighed for dig, er at udskifte alle dele. Tag håndtaget ved at skrue den tilsluttede stilleskrue. Med hjælp fra en randør, tage ud på kraven og hætten. In udskiftning kit du har købt, bliver der et særligt værktøj til at fjerne vandhanen cam. Brug det og træk den roterende kugle og cam skive. Også fjern O-ring, fjedre og indløb sæler.
Følg instruktionerne, som du skal have fået sammen med udskiftning kit og fastsætte nye vasken vandhane på plads. Hvis du vil undgå at gå igennem alle disse problemer, kan du blot erstatte hele hane med en ny. Det vil dog være en dyr valg.
Cartridge Armaturer; at reparere cartridge synker vandhaner, starte med at tage ud i håndtaget. Gør dette ved at fjerne den dekorative hætte og håndtaget skruen. Patronen kan fastsættes på plads med hjælp fra en gevind omløberen. If there is en, use small pliers to remove it, and simply pull out the cartridge. Tage en hobbykniv og skar gamle O-ringe. Anvende nogle blikkenslager’s fedt på den nye O-ring og samle hele vasken vandhane.
Hvis du ønsker at udskifte patronen med en ny, købe en, der præcist matcher den eksisterende. Sørg for, at stammen ende, hvor håndtaget er fælles også matcher. Læs mere om patronernes vandhane reparation.
Keramisk-disk Armaturer; Hvis din vask vandhane er af denne type vil du finde det stilleskruen efter at skubbe tilbage hane håndtag. Skru skruen for at fjerne håndtaget. Nu forsigtigt tage ud våbenskjold kasket, monteringsskruer at trække sig ud i cylinderen. Neopren sæl kan tages ud med en stump skruetrækker. Tør alle cylinder åbninger med hvide eddike, og hvis du bemærker nogen beskadiget sæler, erstatte dem. Til at ændre hele cylinderen, skal du placere blot nye i stedet. Efter udskiftningen, saml hele vasken vandhane.
Vask Faucet reparationsomkostninger
Huden hane reparationsomkostninger varierer fra sted til sted og afhænger også af, hvilken type vask vandhane du nødt til at reparere eller udskifte. Hvis du laver arbejdet selv, skal du blot bruge på købe nye dele, mens du sparer på arbejdskraftomkostningerne. Dele er relativt billige, og så er prisen for en helt ny forsamling. Labor gebyrer på den anden side, kan på den højere side på nogle få steder.
Læs mere på:; Sådan Repair et brusebad hane, køkkenarmatur erstatning; utæt vandhane Reparation; Sink vandhane reparation bør kun tage 15-20 minutter af din tid. Hvis du på alle du ikke er tryg gør jobbet selv, kræver professionel hjælp – en blikkenslager.

Eye Lift Cream
Sparsommelig Bryllup Idéer
Hurtig og nem Hairstyles
Hispanic Sidste Navne
Simple Tatoveringer og betydninger
Topiary Planter
Værelse Farveskemaer
Plastic Bag Holder
Bryllup Pew Dekorationer
Keramiske fliser backsplash Designs
Cocktail Party Idéer