Sjove ting at sige

Latter er faktisk bedste medicin og der er ingen bedre måde at bryde isen med nogen eller forstyrre en akavet øjebliks stilhed end ved kommer op med nogle sjove ting at sige. Humor er ett uddøende race i dagens tider er det ofte bliver fejlfortolket og formodede efter noget andet, men virkelig sjove mennesker altid skinne igennem med deres humor. Der er så mange mennesker, som forsøger så hårdt at være morsom at ægte humor virkelig bliver tabt i oversættelsen. Simpelthen vide nogle sjove ting at sige er ikke godt nok, da timing og anvendelsen af ??disse ord er langt vigtigere for at vide hvordan at være morsom. Husk at undertiden, tavshed er sjovere end nogle mindless ord tales i en kedelig forsøg på humor.
Det bedste del om humor og sjove ting at sige, at det kan anvendes temmelig meget overalt. Der er nogle lejligheder fastslået er naturligvis mere apt for visse linjer, men vide hvornår at sige, hvad, er en meget vigtigt attribut, desværre ikke alle velsignet med. Over tid dog ett begynder at anerkende disse situationer lettere og klart. Du kan komme op med sjove ting at sige derhjemme, i skolen, på arbejdet, med dine venner, forældre, elskere eller endda med tilfældige fremmede. Pointen er at gøre dem grine ved at sige noget virkelig sjovt og ud af kassen.
Her er nogle eksempler på sjove ting at sige, men sandheden er, at disse er blot generelle retningslinjer slags. Blindt reciterede dem på uhensigtsmæssige øjeblikke ville bare være uhensigtsmæssigt, så dommeren hvert øjeblik individuelt.
Funny Ting at Sig to People; Der er formentlig ett utallige række sjove linjer du kan huske og recitere, og disse er blot en par af at lange klase. , Skønhed er i øjet af øllets indehaveren. ; Hvis du på første du gør lykkes, så prøv ikke se forbavset. ; Lord frels mig fra dine tilhængere. ; Gud skal elske dumme mennesker, han lavet så mange. ; Jeg sagde NEJ til narkotika, men de bare ville ikke lytte. ; Spis godt, ophold fit, dø alligevel. ; Han er ikke død, han electroencephalographically udfordret. ; Impotens: Nature’s måde at sige ingen hårde følelser. ; Hvem tændte sikring på din tampon? ; Til alle jomfruer. Tak for ingenting. ; Hvis vi afslutter afstemningen vil de alle gå væk? ; Alkohol og Calculus ikke blandes. Drik aldrig og udlede. ; 5 dagen ett uger min krop er en tempel. De to andre, det en forlystelsespark. ; WANTED: Meningsfuld natten forhold. ; Jeg får nok motion bare skubbe mit held. ; Sommetider vågner jeg gnaven; andre gange jeg lod hende sove. ; Jeg gjorde ikke kæmpe min vej til toppen af ??fødevarekæden at være vegetar. ; Hvis vi ikke formodes at spise dyrene hvorfor er de lavet af kød? ; Tid er den bedste lærer; desværre det dræber alle sine studerende. ; Min karma løb hen over mit dogme. ; Advarsel: Datoer i kalenderen er nærmere end de ser ud. ; Vi fødes nøgne, vådt og sultne. Så tingene bliver værre. ; Meget morsomt Scotty. Nu stråle ned mit tøj. ; Der findes 3 slags mennesker. De, der kan tælle og dem, der ikke kan. ; Der er for meget blod i min alkohol system. ; Læs nogle mere sjove citater og talemåder.
Sjove Ting at sige venner, nu, om det sjove ting at sige for din kæreste eller sjove ting at sige for din kæreste, eller nogen anden for den sags skyld, ved hjælp af situationsbestemt humor er en god ide. Dette danner en af ??de bedste baser for humor, og det kan ske til passer temmelig meget ethvert scenario at afgrøder op. The vittigste mennesker (og endda shows og sitcoms for den sags skyld) alle gør brug af situationsbestemt humor, og finde underholdning, hvor de fleste mennesker ikke kan. ; Jeg lide lange vandreture, især når de træffes af folk hvem irritere mig. ; Det er en kvinde som kørte mig at drikke, og jeg aldrig haft høflighed at takke hende for det. ; Leveomkostningerne stiger, og chancen for at leve er at gå ned. ; Undertiden vejen mindre rejste er mindre rejste for en grund. ; Da jeg var ett kid mine forældre flyttede ett masse, men jeg altid fandt dem. ; Ingen behøver en ferie mere end den person der bare havde en. ; Hvis du på første du ikke lykkes, destruere alle beviser på, at du forsøgte. : Når der står gruble. Når i problemer delegeret. Når du er i tvivl mumle. ; Lige lejlighed betyder alle vil have en fair chance på blive inkompetente. , Vi skylder en masse til Thomas Edison, hvis det ikke var for ham ville vi være at se TV i stearinlysets skær. ; For hver handling er der ett lige og modsat regering program. ; Hvis du på første du ikke lykkes, kan fiasko være din stil. ; Jeg har udviklet ett ny filosofi, jeg kun gruer en dag ad gangen. , Så det, ville det, havde en pasform, fik det. ; Også se følgende:; Funny Tilfældige Facts; Funny One Line Jokes; Funny Random Quotes; Funny Ting at Sig til telemarketers; Nu, jeg sikker der er tusindvis af sjove ting at sige at nogen kan komme op med. Alt det kræver er lidt kreativitet og lidt originalitet. Tricket er at ikke have nogen faste dogmer eller fordomme i ens sind, og også at være åben over for nye idéer og mennesker. Humor kan udvikles og plejes over en tidsperiode, og heldigvis vil det aldrig få forslidt.

Pimpsten Rengøring
Eye Lift Cream
Maleri Træ Møbler
Vandtæt Concealer
Online Dating Fordele og ulemper
Funny Pick Up Lines for Girls
Baby Diaper Kage instruktioner
Nem frisurer for piger
Sprukken hud
Socialt Arbejde Teorier
Lowlights for Brunetter