Skab Refacing Omkostninger

Kitchen ændring er en vigtig del af ethvert hjem forbedring projektet. Hvis du tænker på køkken remodeling eller modernisering køkkenet stil, bør du også være opmærksom på de omkostninger, som den kan stige væsentligt. Men for folk, der ønsker at ændre udseendet af deres køkken i et budget, er det bedste alternativ kabinettet refacing. Lad os tale om det mere.
Hvad er Cabinet Refacing?
Kabinet refacing er det bedste valg for folk, der ikke ønsker at bruge penge på ombygninger i køkkenet frysere helt eller erstatte dem helt. I betragtning af skabet refacing omkostningerne, er det en god erstatning for at øge forekomsten af ??køkkenet i et budget. Det er blevet bemærket, at kabinettet refacing omkostningerne er 30-60% mindre end de samlede omkostninger til udskiftning. Små refacing projekter udført af fagfolk kan tage mindre end en dag. Og hvis projektet er stor, kan det tage omkring tre til fire dage.
Et typisk kabinet refacing Projektet omfatter tage ud skabslåger, skuffefronter, og skuffe kasser. Så arbejdet udføres på overfladen, med at afgøre, om der er behov for reparationer af træ. Overfladerne er refaced med gode materialer, og gamle skab døre og skuffe tilbehør er erstattet med nye.
Læs mere på:; Cabinet Door Hængsler – Typer, Udskiftning af Køkken skabslåger, køkkenskab Hardware – låge Knopper og håndtag; køkkenskab Refacing Omkostninger
Skabet refacing koste afhænger af en række forskellige faktorer. Den første afgørende er brugt materiale, som generelt er af tre typer såsom; plastlaminat, Stive Thermofoil (RTF), og træ finer. Plastlaminat ligner ægte træ, mens RTFs kan formes i flere forskellige former, hvilket er godt for refacing arbejde. Træfiner er lavet af ægte træ, så du helt sikkert få et valg om at gå ind for forskellige former for træ som eg, ahorn, birk, og mange andre. Men ved hjælp af træfinér tendens til at øge de samlede udgifter til projektet med omkring 25%. Normalt træfinér koster omkring $ 3 til $ 5 for hver kvadratmeter.
Udskiftning af kabinettet hardware tilbehør også tilføje op til de samlede udgifter til projektet. Og disse tilbehør omfatter håndtag, skruer, hængsler, dias, osv. Du kan konteres ca $ 6 til 10 dollar for håndtag, og omkring $ 2 til $ 5 for knapper. Hvis den professionelle finde nogen overfladen eller materialer, som har brug for reparation, kan du nødt til at betale ekstra reparation afgifter. De samlede udgifter til projektet kan endda stige på grund af arbejdskraft afgifter i dit lokalområde.
Hvis du overvejer dette som en gør-det-selv projekt, bliver du nødt til at bruge omkring $ 200 til $ 500 for det materiale alene. Derudover vil du også nødt til at bruge på redskaber som ruller, klinger og strygejern, som vil koster et sted omkring $ 5 – $ 60. Hvis du hyre en professionel til at gøre jobbet, bliver du nødt til at betale omkring $ 1.000 – $ 3.000 for det projekt, RTF eller plastlaminat er anvendt. De udgifter kan være $ 2.500 – $ 6.000 til et projekt, hvori træfiner bruges. De omkostninger kan endda nå op til $ 7.000 – $ 9.000, hvis projektet er enorm og den bedste kvalitet træfiner bruges.
Læs mere på:; Do It Yourself – køkkenskab Refacing, køkkenaffald Cabinetry: Kokken Skabe, køkken kabinet: Contemporary Kitchen Cabinets; Hvis du tænker på at begrænse kabinettet refacing omkostningerne, er en god besparelse alternativ hjælp RTF. Dette materiale er kendt for at være holdbare, meget let at rengøre, og leveres i en bred vifte af stilarter og mønstre.

Fred Opret Tattoo Design
April Fools Jokes
Bronzer Makeup
Asparges Fern Care
Lowlights for Brunetter
Face Voks
Guest House Floor Planer
Sommerhus Udsmykning
Rosmarin Plant
Ranunkel Blomster Sæson
Lys Makeup