Skifer Tile Installation

Skifer flise er et glimrende materiale, der skal bruges til indendørs såvel som udendørs gulvbelægning. Fordelene ved skifer flise, er, at det har høj holdbarhed, og er stænkfri og skridsikker. Disse fliser fås i flere farver, former, mønster og naturlige struktur, der kan forbedre den visuelle appel af den samlede boligindretning mangfoldigheder. Der er ikke meget forskel mellem den indvendige og udvendige skifer flise installation. Det vigtige krævede ting er, at bunden af ??gulve bør være stærk nok til holde de tunge fliser.
Skifer Tile Installationsvejledning
Til montering af skifer flise, skal du udstyre dig selv med visse redskaber og materialer. De værktøjer er diamant bladet wet sav, hammer, målebånd, murske, kridtstreg, hobbykniv, afstandsstykker, fugning flyde, svamp og spand. Den krævede materialer er skifer fliser af dit valgte farve og størrelse, thinset, injektionsmørtel, caulking og fliser fugemasser. Selvfølgelig skal du også beskyttelsesudstyr som beskyttelsesbriller, handsker og knæ til beskytte dig selv. Når du er klar, starter din job som pr følgende skifer flise installation tips.
Forberedelse af gulvet: Det første skridt omfatter en grundig rengøring af gulvet for at fjerne snavs og skidt. Så inspicere gulvet omhyggeligt for at finde ud af, om der er nogen revner eller skader på overfladen af ??gulvet. Hvis du finder nogen, fylde dem op med en spartelmasse, så du kan få et ensartet grundlag for at lægge skifer fliser.
Installation af underlag: Dette underlag er et stift materiale fremstillet med cement og vil bidrage til at skabe et stærkt fundament for skifer fliser. Først og fremmest læse producentens anvisninger, og følg samme for at installere denne underlag trædepuder. Kan du springe dette trin, hvis betongulvet er en ensartet overflade. Desuden, fliser undertag egner sig ikke til udendørs skifer flise installation.
Arrangere Fliser: Tag et målebånd og find den midt på gulvet fra hver væg og markere den på gulvet. Tegn to rette linjer forbinder de to punkter og deres skæringspunkt er bestemmes, da midten af ??rummet. Tegn lige streger fra dette punkt over for alle væggene. Start om den tørre fliser fra centrum med en halv tomme flise afstandsstykker efter streger mod væggene. Når du når i nærheden af ??væggene, måle længden af ??kløften, hvor en hel flise kan ikke imødekommes. Skær fliserne som pr den krævede måling med vådt så og lægge det på grænsen til afstandsstykker.
Læggemørtel: Læs etiketten på thinset mørtel og forberede sin blanding pr instruktionerne derovre. Start anvende mørtel til fliserne fra den modsatte hjørne af lokalet. Smør mørtel i form af en tynd belægning på den konkrete eller bidragyder bestyrelsen ved hjælp af en murske og placer flise straks over det. Tryk flisen forsigtigt med en træplade og niveau det ved at trykke med en gummihammer. Man skal sikres, at afstanden imellem hver flise bør være identiske. Tør den ekstra mørtel ved hjælp af en fugtig svamp.
Anvendelse af Injektionsmørtel: Lad skifer fliser til at fastsætte for en dag eller to som anbefalet af producenten. Nu er det tid til at injektionsmørtel fliserne. Slebet cementvælling bør anvendes til skifer fliser. Fylde fuger i mellem to fliser med fuger. Hvis nogen injektionsmørtel falder på flise overflade, tørre det af hurtigt as skifer fliser har en porøs overflade, og injektionsmørtel vil holde sig til det. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer, og derefter, hvis du finder nogle low spots genindføre injektionsmørtel. Husk, en ting, der i den udendørs omgivelser, vil injektionsmørtel knæk efter nogle måneder. Lad flise hærde grundigt i de næste to uger og derefter påføres et lag af fugemasse for at undgå farvning af skifer gulve. Læs mere om fugning skifer flise.
Skifer fliser installation omkostninger er ganske højt, hvis du kommer til at hyre professionelle. I virkeligheden kunne det være højere end omkostningerne ved de materialer sig selv, der er anvendt til dette formål. Så hvis du har uddannelse af æglæggende fliser så du kan gøre jobbet selv og spare mange penge. Men, hvis de konkrete gulv, som fliserne skal lægges en meget ujævn overflade, så er det bedre at en hyre en professionel til dette formål.

Bornholmerur Dele
Anti tragus Piercing
Forår Wedding Blomster
One Liners om Life
Reol Room Divider
Begravelse blomsterarrangementer
Mink frakker til kvinder
Haven Bryllup Modtagelse
Swinging Door Hængsler
Rengøring Hardwood gulve
Standard Postkort størrelse