Skinny Jeans til kurvede kvinder

Bell bunde og boot cut jeans er passé, fashionistas i disse dage, sværger ved udseendet og pasform mager jeans. På grund af deres slim fit, mager jeans gøre dig se tyndere og højere end du faktisk er. Da de er kroppen knus, kan de nemt fremhæve din figur og giver et indtryk af en slankere krop og længere ben. Nogle kvinder om tungere side, er tilbøjelige til at tro, at mager jeans er for stick tynde kvinder. Men det er en forkert opfattelse som mager jeans ser lige godt ud på kvinder med kurver. Faktisk fremhæver mager jeans dine kurver og forbedre dine timeglas figuren. Men der er sikkert nogle overvejelser, at man skal tage højde for, mens gå for mager jeans til kurvede kvinder. Mere om dametøj.
Sådan køber du Skinny Jeans til kurvede kvinder
Din figur type kan klassificeres som enten pæreformet eller æble formet. Pæreformede kvinder er dem, der har små bryst og store hofter, mens æble formet kvinder er tungere på overkroppen. Da mager jeans sidder tæt til kroppen, de ser bedre ud på kvinder, der er æble formet. Imidlertid betyder det ikke ensbetydende med du ikke kan bære skinny jeans, hvis du er en smule tungere i bunden. Samtidig med at købe mager jeans til kurvede kvinder, skal man normalt nøjes med mørkere nuancer. Selv om hvid mager jeans er meget populære, kan de få dig til at se større, end du rent faktisk er. Farver som sort, dyb blå, indigo giver en slankere udseende. Hvis du skal gå til lysere nuancer af blå, men undgå hvide helt. Et andet punkt at overveje samtidig med at købe mager jeans til kurvede kvinder er størrelse. Korrekt pasform er af allerstørste betydning, hvis du virkelig ønsker at din stil kvotienten. En syg montering skinny jeans, der har et hul på bagsiden eller den, der knus alle de forkerte områder er en stor mode katastrofe. Mere om jeans til store lår.
Hvordan man Wear Skinny Jeans til kurvede kvinder
Iført skinny jeans med stil og transporterer det ud med Elan er noget ikke alle er født med. Ikke desto mindre, med hjælp af passende tilbehør og toppe, kan du jo din glamour kvotienten. Forhæng og tunikaer er perfekte toppe til at bære med et par stramme jeans. Den omfattende toppe balance udseendet af mager jeans. Undgå at bære stramme, korte toppe at ende over din talje. Høje hæle er et must, hvis du er iført et par stramme jeans. Tænk på Victoria Beckham eller Kim Kardashian, kan du forestille dig dem iført lejligheder med deres stramme jeans? Høje hæle giver længde til din nederste del af kroppen, hvilket er en ekstra fordel, hvis du er lidt kortere. Således kan et indtryk af længere ben nemt skjule dine fejl. Desuden hæle løfte dig bagre, hvilket understreger dine kurver. En anden must-have tilbehør, mens iført stramme jeans er en chic bælte. En elegant bælte kan henlede opmærksomheden på din slanke talje og fremhæve din timeglas figur.
Samtidig med at købe mager jeans til kurvede kvinder, skal man altid købe et par designer jeans. Sandt, bliver du nødt til Shell en hel masse penge, men så de endelige resultater vil afgjort vise værdien af ??dine penge. Desuden vil disse jeans holde udkig stor i flere år. Den bedste mager jeans til kurvede kvinder er lavet af kvalitets materialer og dermed er prissat højt. Dermed investere i et dyrt par designer skinny jeans er absolut en rigtig god idé i det lange løb.
Læs mere på; Hvad skal bære for din kropsform; Sådan tøj, der smigre dig, således, mager jeans til kurvede kvinder er afgjort i stand til at gøre en fashion statement. Men overveje alle de anbefalingerne i denne artikel, mens du vælger en mager jeans.

Mus Repellent
Forvirret Citater
Inddækning Reparation
Topiary Planter
Cocktail Party Idéer
Tatovering Bogstaver Script
Fiskedam Design
Decal Fjernelse
Bordskik
Finger Tatoveringer
Snake Plant