Sleepover Party Idéer

Sleepover parter eller slummer parter er altid masser af sjov, uanset hvilken aldersgruppe du tilhører. De præsenterer den perfekte mulighed for at lade tabe og have en vild sjov tid med dine venner. Slummer parter er en måde at fejre en fødselsdag, specielt hvis du bringer det i. Men man behøver ikke grund til at have en kammerat fest, bortset fra ønsket om sjov og lege med vennerne. Sleepover partier er især populære blandt 10 til 13 årige piger, og som regel at blive oppe hele natten, film, dans og råben. Her er nogle sleepover fest ideer til piger.
Sleepover Party Idéer til piger
Planlægning For en fødselsdagsfest overnatter og sikre, at du sender ud tema passende invitationer. Under planlægning af en kammerat fest, skal du tænke på aktiviteter, der vil holde alle op. Hele natten behøver ikke være aktivitet besat, for du ønsker at give plads til samtale, negle maleri og hår glatning. Dog står den på aktiviteter hjælper med at holde alle vågen og underholdt. En anden vigtig faktor at tage i betragtning, er rummet. Du er nødt til at skabe nok plads til en flok fnisende piger ikke bare at have det sjovt, men også sove. Du kan flytte bort møbler for at skabe plads. Har tilstrækkeligt med strøelse og puder klar inden pigerne kommer. Overflødigt at sige, bør der være nok junk food til 3 natten måltider, og masser af is smidt i for sikker foranstaltning. Også, forberede dig til ikke at få et kys af lukket øje, for en flok piger, taler på samme tid kan generere en betydelig mængde støj. Her er nogle sleepover ideer for 13-årige.
Invitationer, Creative invitationer er en fantastisk måde at sætte stemningen og få pigerne begejstrede partiet. Der er så mange måder, hvorpå du kan foretage overnattende invitationer. En populær idé er at gøre lidt pudebetræk med den part oplysninger skrevet på dem med tusch. Hvis du er handy med såmaskine, bare sting tøjstykker i små pudebetræk. Så skriv dem med ord som Hvad har 12 ben, fniser og bliver oppe hele natten? Mit parti, og du er inviteret! ved hjælp af stof maling eller tuschpenne. Ting de tilfælde Vid bomuld og derefter sy dem lukket. Få dine børn ved hånden levere dem. Du kan også lave invitationer formet som pyjamas. Mere om slummer invitationer.
Aktiviteter Traditionelt en kammerat part betød pigerne bedriften til en seance at vække de døde, ved hjælp af Ouija boards eller spiller sandhed eller tør vække fortiden (og undertiden til stede). Der er imidlertid ingen af ??disse tilrådes som de to første normalt forlade bange piger, og sidstnævnte gør intet for at lære dem at respektere folk privatlivets fred. I stedet planlægge aktiviteter, som både er sjov og produktiv. Sleepover fest ideer til tweens, er at bruge populære brætspil som Pictionary eller baghovedet. Et andet forslag er Karaoke, som kommer med en garanti for nydelse. Dancing er en anden mulighed, du kan ikke gå galt med, og pigerne kan enten lære hinanden trin, eller du kan få nogle skøre danse video for dem at efterligne. En anden af ??sleepover fest ideer for 13-årige er spa aktivitet. Dette kan omfatte negle maleri og negle kunst, som du har brug for at købe forsyninger i god tid. De kan også rette eller krøller deres hår.
Læse om:; Slumber Party Ideer til 10-årige; Piger Slumber Party Games; Slumber Party aktiviteterne Slumber Party Idéer, mens slummer parter traditionelt betragtes kun for piger, kan de nydes af drenge også, hvis modificerede tilstrækkeligt. Sleepover fest ideer til drenge, der er populære inkluderer camping ude i haven, eller en aften fyldt med aktiviteter som bordfodbold og ps2 spil. En sports tema fare spil er en anden mulighed, mens vandpistoler altid arbejde. Burgere og hotdogs er din mad valg. Et par Essentials for at gøre en kammerat fest for piger og drenge en succes er masser af aktiviteter og mad, sove ordninger for alle, et par ekstra sæt tøj, og den helt rigtige mængde af frie hånd og tilsyn.

Candle Wax Removal
Ranunkel Blomster Sæson
Indsugningsmanifold Leak Symptomer
Fryser Reparation
Sympati Gave Idéer
Tankevækkende Citater
Ghetto Tatoveringer
Wiper Arm erstatning
Yard Sale Priser
Først Dato Etiquette
Bryllup Pew Dekorationer