Slidbane Wear Indikator

Kørsel ett køretøj med slidt-out dæk kan meget risikabelt. Er imidlertid fleste af os ikke bekymret tilstanden af ??dæk og måske ikke engang erstatte dem i tide. Hvordan vi vide hvornår erstatte dæk? Periodiske eftersyn af dæk kan hjælpe dig i fastlæggelsen deres tilstand og beslutte hvorvidt at erstatte det eller ikke som du ville gøre for andre auto dele. En overfladisk eftersyn kan ikke hjælpe du få et rigtige idé om dæktilstand. I sådanne tilfælde slidindikatorer kan være til stor hjælp. Hvad er slidindikatorer? Hvordan kan du vurdere tilstand dæk med slidindikatorer? Lad os finde ud af.
Hvad er Hjulbane Wear Indikatorer
Mens, fleste af os er opmærksomme af brugen af ??slidbanen slidindikatorer, der er nogle mennesker, der er uvidende om dette dæk overvågningssystem. Så kan viden om dette system være rigtig gavnlig i kontrollere dæk til slitage. Slidindikatorer er dem rejses sektioner, som er støbt ind rillerne af dæk. Da disse indikatorer eller staenger fremstillet af hårdgummi befinder tværs slidbanen mønstrene, kan de ikke være synlig i nye dæk. Nutildags, fleste biler er monteret med dæk der kommer med slidindikatorer, der placeres omkring omkredsen af ??dækkets. Hvert dæk har flere slidbane slidindikatorer, at har ca 1,6 mm af højde. Slidindikatorer handle som et overvågningssystem, som kan hjælpe dig at finde ud hvornår erstatte dæk. Lad os tage et kig på hvordan læse slidindikatorer i dæk, så man kan fastslå graden af ??slitage. Læs mere om hvordan du ændrer et dæk.
Sådan bruges slidindikatorer
Nu ved vi, at slidbanen slidindikator barer er støbt i mellem slidbaner i dæk og hvert dæk har flere sådanne barer, som er placeret langs omkredsen af ??dækkets. Bruge slidindikatorer er en af ??de letteste metoder til bestemme tilstand dækkets. Slidbane slidindikator barer er lavet af hårdgummi, som ikke må synlige i nye dæk, men som da slidbane slides ned, disse barer bliver synlige. Som pr de nuværende standarder synes de behandle slidindikatorer på dækket kun når slidbanen bliver slidt ned til 1 / 16 af en tomme. Du kan måle dybden af ??slidbanen med en lineal at afgøre om dækket har skal erstattes eller ej. Hvis dybden er mere end 1 / 16 af en tomme altså der ingen behov for øjeblikkelig dækkets udskiftning. Hvis dybden er naermest 1 / 16 af en inch, derefter, du skal tænke på nye daek i nær fremtid. Hvis det er mindre end 1 / 16 af en tomme, øjeblikkelig udskiftning af dæk er nødvendig. Men der er forskellige andre faktorer, som der skal tages i betragtning, mens du læser disse indikatorer. Slidbanens dybde har skal træffes på flere forskellige punkter langs omkredsen af ??dækkets, fordi kan det ske, at slitage er koncentreret på nogle lokationer kun. I sådanne tilfælde har hjulsporing skal gøres. Hvis slitage er ensartet, derefter udskiftning er påkrævet. Kort sagt, slidbane synligheden af ??02:58 slidindikator barer på forskellige steder, der er mindst mindre end 120 grader fra hinanden på omkredsen af ??dækket, betyder det, at udskiftning af dæk er nødvendig.
Læs mere på:; Tip til dækkenes sikkerhed og vedligeholdelse Dæk Ratings: Hastighed og Load Index, Nu, du ved hvordan du skal fortolke slidindikatorer om dækkenes, med henblik på at fastslå dens tilstand. Dette indbyggede dæk overvågningssystem er en af ??de letteste metoder at finde ud af omfanget af slitage på dæk. Så glem ikke at inspicere dine dæk, mindst en gang i en måneden.

Remodellering et lille køkken
Dryer Ikke Varme
Killing Lopper i Carpet
Udvendigt Home Farver
Jomfruen Tatoveringer
Badeværelse Håndvask VVS
Bedste Gaver til mor
Celtic Moderskab Knot Tattoo
Valg af maling farver
Plasma TV Fejlfinding
Japansk Hairstyles