Små Heart Tatoveringer

For en række årtier, har hjertet tatoveringer været et populært symbol for folk at udtrykke deres kærlighed på en permanent måde. For de fleste af de mennesker i USA og i de vestlige verden, har hjerter kommet til at symbolisere sammenhold og kærlighed, især romantisk og erotisk kærlighed. Dog kan det ikke være en universel fortolkning. Forskellige hjerte tatoveringer kan have forskellige betydninger for bæreren af ??hjertet tatovering. Samme er tilfældet med lille hjerte tatoveringer. Det er blevet meget populært, især blandt kvindfolk. Lille hjerte tatoveringer eller hjerte tatoveringer generelt symboliserer kærlighed, hengivenhed, forræderi eller ofre. For nogle andre, kan det også symbolisere kærlighed, venskab og hengivenhed. En række folk kun ønsker en enkelt symmetrisk hjerte, som er omhyggeligt tatoveret. På den anden side kan der være andre tilføjelser, som kan gøres til en simpel hjertet tatovering. Læs videre hjerte tatovering design.
Små Heart Tattoo Design
Der er nogle mønstre, som er almindeligt set, ligesom hjerter med Amor, elsker fugle eller romantisk blomster. Hvis personen har en sans for humor, kan han / hun vælger en dansende hjertet eller komisk hjertet tegneserie, men hvis personen er lunefuld, kan han / hun vælger hjerteformede dame bugs. Læs på hjertet tatoveringer til mænd.
Små Heart Tatoveringer med Bånd; A lille hjerte tatovering, som har winding bånd, at nåde navnet på en elsket eller mistede ene er korte i hjertet tatovering designs. Bånd med “Mor” skrevet på disse sammen med hjerte tatoveringen var en populær design med sejlere og er også en klassisk design. Disse dage ordet »Mor« erstattes med navnet på den elskede eller med børns navne eller også navne på kæledyr. Der er mange varianter af Hjerter, som hjerter med flere bånd, der skildrer både forældre, flere børn osv. Det kan også kombineres med blomst tatoveringer eller med fugle, især elsker fugle, sommerfugle, som symboliserer gratis spiritus samt vand, at skildre renhed sindsro. Sådanne tatoveringer kan være på brystet eller også på skuldrene. Læs videre søde hjerte tatoveringer.
Sacred Små Heart Tatoveringer; Sacred Heart Tatoveringer symboliserer religiøse overbevisning. Disse designs har et hjerte omgivet af torne, blod og ild. De er kommet for at vise Jesu Kristi offer og hans brændende kærlighed til hele menneskeheden. Hellige Hjerte tatoveringer kan også kombineres med kors, engel vinger, glorier, eller de kan være omviklet med rosenkrans perler. Lille hjerte tatoveringer på håndleddet kan have hjertet omviklet med rosenkrans perler til at gøre et armbånd. Klik for at læse på hjertet tatoveringer til kvinder.
Lille hjerte Tatoveringer med Daggers; hvis en person ønsker at vise smerte, såret eller forræderi påført af en elsket en eller smerter forbundet med at miste en nær person, kan han vælge lille hjerte tatoveringer med dolke. Daggered hjerte tatoveringer kan også være forbundet med ofre. Dette er så meget mere, når enten Dolken eller hjertet afbilder militære funktioner. A daggered lille hjerte tatovering kan også omgivet af torne, som repræsenterer thorned krone, der er forbundet med Jesus Kristus. De kan enten blive lille hjerte tatoveringer til fods, lille hjerte tatoveringer på hofte mv
Winged og Flying lille hjerte Tatoveringer, Normalt er små hjerter med vinger valgt som første tatovering. Det kan dog også vælges at angive gratis sjæle. Winged lille hjerte tatoveringer til piger er meget populære, på grund af den samme grund. Det er også siges at være et symbol for Sufi Bevægelsen, som er en gren af ??islam, der fokuserer på at sprede kærlighed, enhed og harmoni. Denne tatovering design kan også kombineres med halvmånen, der står for hjertets lydhørhed eller også med en femtakket stjerne, der repræsenterer guddommelige lys. Læs om flammende hjerte tatovering.
Små Låst Heart Tatoveringer, Dette er en tatovering, som ofte vælges af par, der håber at dele en permanent symbol på deres forhold. Normalt vil en sådan par gå ind for en gratis låst hjertet på én person og en nøgle på den anden side.
Small Heart Tatoveringer with Names; This is en of the most commonly used symbol blandt family members and loved ones. Navnet eller initialer kære eller børn, forældre er indskrevet på hjertet, som en evig hyldest til særlige mennesker i personens liv. Læs om hjertet tatoveringer med navne.
Der er også andre designs som du kan kombinere med lille hjerte tatoveringer, som sommerfugl tatoveringer, Celtic tatoveringer i hjertet facon med indviklede knude arbejde og bander, som loop rundt om billedet. Du kan også bruge din fantasi til at kombinere forskellige designs sammen med den lille hjerte tatovering design.

Afslappende farver
Dorm Bedding
Tilstoppede Bruser Drain
Reol Room Divider
Side Swept Bangs på Long Hair
Hardwood Floor Reparation
Solar Panel Effektivitet
Barbie Doll Tøj Mønster
Giftige stueplanter
Tiger Lily Flower
Anthurium Care