Små Tattoo Idéer

Hvis du ikke kan få en stor en, få en lille en. En tatovering, med sin sofistikerede charme som kan få den krævede opmærksomhed på sit tatoveret persons efterspørgsel. Med sådan ett magt, har små tatovering idéer bliver berømt verden over. Små tatovering ideer er feminine og kigge søde når inked on anklerne, nedre abdomen eller nær kraveben. Hvis du er ny at få permanente blæk mærker på huden, ville små tatovering idéer være de bedste. De tager lidt plads, koster mindre og vigtigere, få nemt skjult i tilfælde du ikke lide det. Lad os tage ett kig på hvad er nogle af de små tatovering ideer for piger og små tatovering ideer til mænd.
Små Tattoo Idéer
Star Tatoveringer; Den stedsegrønne stjernen tatovering er én af ideelle lille tatovering ideer for mund. Nautisk star tatoveringer, pentagram, stjerneskud, davidsstjernen og stjerne støv er nogle af de almindeligt foretaget stjernen tatovering designs. Star tatovering betydninger varierer, så afhængigt om betydningen af ??stjerneanis tatoveringer, kan du vælge en tatovering der passer din personlighed. Stjerner er små tatovering ideer til håndleddet, lænd, hofter, skulder og nøgleben for kvinder. Mænd kan få det på overarmen, side, ryg skuldre eller håndled.
Celtic Tatoveringer; Keltiske tatoveringer har set en genopblussen over seneste år. These kryptiske kæder og krydsninger er store smaa tatovering ideer. Celtic knude designs rundt fingre, overarme symboliserer listen kulturen og den utrolige arv. Celtic knude betydninger skildre livets kompleksitet, magt at besejre den onde sammensnoet af kærlighed, treenigheden knude står for unisont af Fader, Søn og Helligånd. The Pagan religion fanatikere blev stålsatte troende på beføjelser jordiske ånder og forbindelsen den delte med universet.
Exotic Flower Tatoveringer; Exotic blomst tatoveringer er perfekte for piger. Blomst tatovering designs for kvinder betegne kvindelighed, kærlighed og skønhed. Pink rose tatovering der skildrer beundring, hvide lilje som står for renhed og margueritter som repræsenterer uskyldighed, loyalitet og tro er fremragende ideer til små tatoveringer. En tatovering af Angelica, hvilket betyder inspiration og magi, Buttercup tatovering som repræsenterer rigdom personlighed og Morning Glory som taler afgangstidspunkt og hengivenhed er også nogle fantastiske blomsten tatovering designs.
Dyrekreds Tatoveringer; Zodiac tatoveringer behøver ikke nogen forklaring. Bær dit stjernetegn skilt på dit ærme og sport din karakter. Hvis du er cusp der er mere at eksperimentere med. Zodiac tatoveringer kan kombineres med blomster, sten, klatreplanter og endda breve for at få dem at se udsøgt.
Stammefolk Tatoveringer, Kunsten at tatovere begyndte med stammebefolkninger. For dem tatoveringer var ikke bare kropskunst, men en hædersbetegnelse, stolthed, straf, betegnelse, kærlighed, anger og erindringen. Tilpasning af en tatovering som body art kommer derfra. Således tribal tatoveringer er også unikke muligheder for små tatovering idéer. Tribal sommerfugl tatoveringer, drager, de fire elementer jord, ild, luft og plads, tigre, fisk tatoveringer, måne, sol, kløer, stjerne konstellationer, interlaced designs, blomster og stiplede designs er nogle af stammeområderne tatoveringer designs at for længe har været ikoner stor kejsere og personer i øverste myndighed.
I gamle dage blev tatoveringer slidte henblik på identifikation ovenfor andre. Dag, denne metode til permanent rentegning er mere kendt for kosmetisk og visuelle ekstraudstyr til kroppen. Eksperimenterer med lille tatovering ideer er den bedste løsning for dem jonglere med ideen om få en tatovering. Sørg at få den rigtige tatovering kunstner til få arbejdet gjort sikkert.

Crabgrass Control
Bridge Piercing
Salt Krystaller Fakta
Sentimental Gaver til mænd
Kedsomhed Citater
Formel Dress Kode
Rengøring lædermøbler
Bedste Dry Shampoo
Tager en pause fra Dating
Skifer Tile Installation
Fred Opret Tattoo Design