Snake Plant

Videnskabeligt kendt som Sanseveria trifasciata, slangen anlæg, er kendt for at modstå alle former for betingelser, og det gør det til et ideelt anlæg til begyndere eller novicer. Anlægget bærer blade som er tungt og have et udseende ligesom det et sværd. Disse blade have en opbygget arkitektonisk, som er opretstående og kan vokse op til 3 eller 4 meter høj. Fibrene af dette anlæg, var engang anvendes til fremstilling af Strenge. Men er det nu bruge som en prydplante og som en indendørs plante i køligere klimaer. Som en stueplante, forbedrer det indendørs luftkvalitet ved at slippe af toksiner såsom kvælstofoxider og formaldehyd. Slangen planten er en nær slægtning til Mother-in-Law’s tunge, har gule stribede blade, mens slangen anlægget har en grøn kant. Fra følgende, der er kendt om de forskellige krav, der er nødvendig for en slange plantepleje. Læs mere om indendørs planter, som ren luft.
Snake Plant Care
Selv kan slangen fabrikken i henhold til hvad mange hobbyfolk har oplevet, vokser selv når frataget lys for uge. Er det imidlertid siges at foretrække moderat til stærkt lys og det kan også tilpasse sig fuld sol. Med hensyn til slangen plante jord, løs, veldrænet potning mix er god nok til sin vækst. Det kan også tilpasse sig sandet jord. Slangen plante, som nævnt, er blandt hårdføre arter af planter, der kan tåle uregelmæssig vanding betingelser. Vanding hver 7-10 giver planten med sin nødvendige mængde vand. Jorden skal have lov til at tørre mellem vanding. I løbet af vinteren, afbrød vanding sessioner til en gang på en måned.
Under-vanding og over-vanding er de eneste ting, som kan dræbe slangen anlægget. De vil forstå, hvis du er over-vande planten, når bladene begynder at hænge, ??og i tilfældet, hvis anlægget ikke modtager nok vand, vil dens blade begynder at rynke og bøje over. Slangen plante fantasier og varme temperaturer under 50 grader Fahrenheit (10 grader celsius) kan være skadelig for helbredet. Det tilrådes at dyrke planten i en gryde, da det foretrækker at være bundet puljen. Ompotning kan overveje, når potten bliver for lille til at opretholde en oprejst position. Fertilizer egnet for anlægget i løbet af vækstsæsonen ville være en mild kaktus gødning. I løbet af vinteren, behøver ikke opstår for at befrugte planten.
Snake anlæg udbredelse enkelt og kan ske ved formerings en sund grønt blad af planten selv. Lav nogle stiklinger af bladet i 3-4 cm segmenter og planter dem i frisk pottejorden. Sørg om de øverste og nederste del af slangen anlægget stiklinger, før plantning dem. Post plante stiklinger, gem dem bright and warm sted, undgå direkte sollys. Vand jorden for at gøre det fugtigt, ikke klæg skønt. 3-4 uger er den periode, som er nødvendig for stiklingerne at vokse sine rødder og et par måneder til blade. Formering kan også ske ved potning nye skud, som følger af jordbunden som spikes. Som et alternativ kan anlægget også opdeles under ompotning.
»Compacta”, “Sølv Hahnii ‘og’ Silebersee” Nogle af de mange populære slange plantesorter, eller også kendt som kultivarer (en sort af en plante udviklet sig fra en naturlig arter og vedligeholdt under dyrkning). Der er andre sorter, så godt. De omfatter »Goldiana”, “Hahnii ‘og’ Laurentii ‘.
Kommer til en mere vigtig del af slangen planter, mange mennesker spekulerer: “Er slange plante giftig?” Nå, for at være lige, er det kendt som blandt de mest giftige stueplanter. Så det er tilrådeligt at holde det væk fra rækkevidden af ??kæledyr og børn. Men, anlægget er giftige og kan skade kun, når indtaget eller spist. Læs mere på verdens mest giftige planter.
Så det var alt jeg havde for dig, om slange planter, som allerede nu. Hed, er det en af ??de hårdeste og lettere at dyrke planter. Desuden er det renser luften indendørs. Så hvis du kan tage vare om sin ulempe at være giftig, slange plante er ikke et dårligt valg afterall.

Grout Stain
Rengøring Hardwood gulve
Lange krøllede hår
Tree Trimning Omkostninger
Vinduesvisker Størrelse
Labour Bag: Hvad skal Pack
Long Hair Styles For Mænd
Påfugl Tattoo
Bronzer Makeup Tips
Elephant Hair armbånd
Boutonnieres til bryllupper