Snake Tattoo Design

Animal tatoveringer er altid! Uanset om det er en drage tatovering, panter tatovering, koi fisk tatovering eller en slange tatovering, har de typiske egenskaber og betydninger af disse tatoveringer altid imponeret tatovering kærester. Nedenfor er en kort information om slange tatovering design og deres betydninger.
Snake Tattoo betydninger
Slanger tatoveringer er forbundet med både positive og negative betydninger. Ifølge nogle myter, spillede Slanger en vigtig rolle i skabelsen af ??planeter i Universet. Slanger betragtes som ikoner for viden og visdom i de fleste kulturer over hele verden. Ifølge græsk mytologi var slanger relateret til månen gudinde. Et af de mest typiske kendetegn ved slanger er at kaste huden. Denne funktion er forbundet med genfødsel og genrejsning. Slanger anses for at have både feminine og maskuline symbolske betydninger. Ifølge nogle kulturer, bærer en slange feminine egenskaber og betragtes som gudinde for død og fødsel. Slanger er tilbedt og holdes hellig af indianerne, afrikanere og australske aboriginals. Slanger også symboliserer nogle negative betydninger, som omfatter mørke, snuhed og forræderi. Evne til en slange til at kæmpe med sin fjende, kan blive portrætteret som et symbol på styrke og magt. Således kan vi sige, at der er et utal betydninger forbundet med en slange tatovering, og den måde tatovering er skåret bestemmer tatovering betydning.
Snake Tattoo Design
Som nævnt tidligere, slange tatoveringer er alsidige og fleksible karakter. Cobras, kvælerslanger, klapperslanger, osv., er nogle af de populære designs, der anvendes til tatoveringer. King Cobras er meget giftige og er nogle af de længste slanger, der kan nå op til 18 fod. Du kan have en dejlig King Cobra tatovering på armen med en tredimensionel effekt. Der er mange cobra slange tatovering designs lyst, kan du have en tatovering, hvor Cobra er ved at angribe, eller en cobra, der ombrydes omkring sine æg, beskytter dem mod rovdyr. Snake tatoveringer kan kombineres med andre tatovering designs som kranier tatoveringer. En kombination af skalle og slange tatovering designs gøre nogle af de bedste gangsta tatoveringer, som skildrer den onde og mørke side af underverdenen.
Hvis du vil have en slange tatovering, der vil repræsentere østlige kulturer, så du kan få kinesisk og japansk slange tatovering designs. Slangen er en kinesisk dyrekreds tegn for personer, der er født i årene 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 2001 og 2989. Så hvis nogle af disse år er dit fødselsår, kan du få en slange tatovering, der vil repræsentere dit stjernetegn tegn. Du kan endda have en dejlig Yin Yang tatovering design med to slanger, der omkranser yin yang symbol. En slange tatovering kan også kombineres med andre animalske tatovering designs som dragen tatoveringer, tiger tatoveringer og Panter tatoveringer. Hvis du vil have en slange tatovering med en tribal touch så gå for stammefolk slange tatovering designs. Tribal tatoveringer er skåret i mørke farver med dristige og aggressive linjer, der har toothed kanter. Hvis du vil vide mere om det samme, få et kig på kinesiske stjernetegn – slange.
Placere en slange tatovering er ikke svært, og du kan placere den hvor som helst på kroppen. Du kan have en simpel slange tatovering, der ombrydes omkring dine arme eller ben. Øvre ryg, lænd, underarme, ben, osv., er nogle af de populære placeringer for slange tatoveringer. Slanger tatoveringer er normalt udskåret at pakke en del af kroppen som arme eller ben. Disse tatoveringer er fyldt med forskellige farver, der øger skønheden i slangen tatovering design. Vægte, øjne, tænder og hoved er nogle af de vigtige dele af slangen, der er hugget ud i en kunstnerisk måde.
Så de var nogle ideer og forslag til slange tatovering designs. Vælg en flot design til din slange tatovering og få det tatoveret fra en ekspert tatovør. Happy Tatovering!

Hardwood Floor Reparation
Azalea Care
Nursery Bedding Mønstre
Red Carpet Hairstyles
Wise ordsprog
Honey Face Mask
Realiseringen af ??et Diaper Cake
Naturlig Lip Gloss
Affidavit arveret
Pygmy Dato Palm Care
Party Dress Codes