Snefnug Dekorationer

Uanset om du er ornamenting for en ferie eller tilføje nogle glamour ind i dit soveværelse, snefnug dekorationer har en speciel måde at bringe ud i hele indretningen. Disse små snowflakes arbejde så smukt julepynt for dit hus, gaveideer til venner og familie, og (spiselig) kage dekorationer. Artiklen har illustreret diverse snefnug udsmykning ideer, der kan indgå i forskellige sammenhænge. Læs mere på lave papir snefnug.
Oplyste Snowflake Dekorationer
De hængende snefnug dekorationer der er nævnt nedenfor er virkelig nemt og ligetil at lave. Få fantastiske tændte snefnug dekorationer, som kan placeres på dit værelse efter ferien trimming er færdig med. Læs mere om hjemmelavet julepynt.
Nødvendige materialer, Glitter, Saks, Rubber cement, 1 streng hvid julelys, Trin 1: Kontroller antallet af lysene på snor og gange antallet med to. Dette vil blive det antal af snefnug du vil få brug for at afslutte hele udseendet. Du kan oprette forskellige og unikke figurer, design for hvert af de snowflakes (men det skal være i par). Så hvis du er 14 lys på snoren, så bliver du nødt til at gøre 14 par snefnug, der kommer ned til 28 snefnug. Læs mere på papir snefnug mønstre.
Trin 2: Størrelsen af ??hver par af snefnug vil ikke være større end 4 inches tværs. Efter alle de udskæringer er klar, gælder farverige glitter på hver. Glitter vil tilføje mere glans og farve når lysene er tændt. Få en spray på glitter, da den ikke kun er subtil, men også effektive. Lad glitter tørre ordentligt og derefter gå videre til næste trin.
Trin 3: På din arbejdsstation, gælder gummi cement på hver side af snefnug. Påfør blot et tyndt lag og lad det tørre ud. Overfladen, hvor gummi cement anvendes, vil blive brugt til at holde dem sammen eller overføres til repositionering.
Trin 4: Tag det første par af snefnug og let på strengen. Placér lyset midt i midt i snefnug og tryk parret sammen. Husk at justere par ordentligt, ellers udsigterne vil ikke blive kønt. Hvis parret ikke er stikker korrekt, så du ikke har brugt nok gummi cement på det. Påfør en smule mere gummi cement til det.
Trin 5: Følg trin 4 med alle de snefnug og lys på snoren. Når du er færdig med det sidste lys, lad limen tørre helt. Sæt stikket i lys og tænder den at sikre, at alle lys er synlige.
Læs mere på:; Julepynt, Julepynt, Snowflake Dekorationer til kager
Hvem vidste, at med enkle materialer, kan du specialisere sig i kage udsmykning. Udover wienerbrød glasur, kan spiselige tyggegummi pasta bruges til at forskønne et bryllup, fødselsdag eller et jubilæum kage med stil. Lær at lave snefnug dekorationer til din kage. Kan du læse om tyggegummi pasta opskrift her.
Nødvendige materialer, pergamentpapir, Piping gel, Konditor pose, Pink levnedsmiddelfarvestof, lille pensel, Iced kage, Snowflake design Indretningstips nr. 1 og nr. 16 (dit valg af mærke) Trin 1: Tag en pose wienerbrød og fyld det med rør gel. Afhængigt af farven på kagen, hvad enten det er hvidt, gulligt, mørk brun, eller enhver anden farve, kan du tilføje noget mad farve på gelen første.
Trin 2: På din arbejdsstation, skal du placere et snefnug design og en pergament papir på toppen. Trace den nøjagtige udformning med hjælp fra gel og ved hjælp af (dit valg af mærke) dekorerer tip nr. 1.
Trin 3: Tag pergament papir og vend det over kagen. Forsigtigt tryk på designet med hjælp af en lille pensel. Fjern pergamentpapir ud kage og tjekke din snefnug design.
Trin 4: Følg trin 3 til forskellige snefnug dekorationer. Udfyld farvet glasur i konditorvarer poser for at spore hver snefnug designs. Du kan også udfylde snefnug, sammen med opsporing dem, med hjælp fra udsmykning spidsen nr. 16. Bratsch, din snefnug pynt til kagen færdig. Tilføj så mange dekorationer som du ønsker på kagen med glasur gel.
Læs mere på:; Cake Udsmykning Design; Cake udsmykning teknikker Snowflake dekorationer projektet er en god måde at inkludere dine venner, familie, og endda børn. Skaber smukke snefnug dekorationer til forskellige arrangementer og lejligheder.

Små Heart Tatoveringer
Ice Breakers for voksne
Tropiske Wedding Flowers
God Makeup Tips
Brudekjoler med ærmer
Skinny Jeans for Kids
Crib Madras Dimensioner
Barack Obama Citater
Fransk Braid Styles
Vinyl plankegulve
Samoansk Tattoo Design