Socialt Arbejde Teorier

Socialt arbejde handler om at behandle de forskellige problemer, som belejre et samfund. Et samfund som et system er ganske kompliceret at analysere og de sociale problemer, der skabes endnu mere komplekse. At beskæftige sig med et problem, gennem socialt arbejde, dels kilden til problemet skal være tydeligt identificeret og en effektiv løsning skal udformes således, at håndtere det. Et socialt arbejde teori er udviklet til at gøre netop det. Det giver en metode til socialt arbejde fagfolk til at analysere problemerne og finde løsninger. I denne artikel giver jeg en oversigt over moderne sociale arbejde teori, der er afveget i forskellige skoler til at tænke.
Dette er ikke en omfattende liste af det sociale arbejde teorier, men kun en repræsentant samling af de forskellige former for socialt arbejde teori, som har deres oprindelse i forskellige skoler. De problemer i et samfund kan analyseres på forskellige niveauer og via forskellige midler. Her vil jeg præsentere de vigtigste skoler moderne socialt arbejde teori.
Teorier om socialt arbejde, hver socialrådgiver ønsker at gøre godt og gøre verden omkring ham til et bedre sted at leve. Hvordan præcist kan man gå om at løse en bestemt social problem, afhænger af dens karakter som hver enkelt er unik i sig selv. Lyd socialt arbejde teori giver stien til at analysere årsagen til problemet og identificerer den måde at vælge den bedste fremgangsmåde. Der er naturligvis mere end en bedre løsninger på ethvert problem og mange niveauer, hvor et problem kan løses. Den bygger på sociologi, psykologiske teori, økonomi og endda statskundskab til at analysere de forskellige aspekter af et socialt problem. Det giver måder, hvorpå folk kan blive hjulpet på det personlige og sociale plan, at overvinde deres vanskeligheder. Her er nogle af de store skoler til at tænke i socialt arbejde teori:
Social Cognitive Theory; Social kognitiv teori forsøg på at forstå de sociale problemer gennem linsen af ??individuelle psykologi. En person og hans adfærd påvirker og påvirkes af samfundet. Asocial adfærd, der er årsag til mange sociale problemer opstår på grund af psykiske problemer og ubalancer på et individuelt niveau. Social kognitiv teori tager sigte på at løse sociale problemer gennem rådgivning af mennesker på et individuelt niveau. Den er afhængig af den enkelte effekt til magten den forandring, som man ønsker at se i et samfund.
Konflikt Teori; Konflikt teori analyserer strukturen i magtfordelingen i et samfund og søger at forbedre den sociale tilstand marginaliserede gennem enhed. Ethvert samfund er delt ind i “rige” og “de ubemidlede”, hvor en privilegeret del søger at koncentrere magten og ressourcerne i deres hænder, mens marginalisere andre. Konflikt teori hedder det, at for at opnå social lighed, bør de marginaliserede dele forenes og kamp. Det er påvirket af socialistisk teori om Karl Marx og Engels. Der tales om sociale reformer via skift i hierarkiet af magt.
Social konstruktivistiske teori; Social konstruktivistisk teori har til formål at studere, hvordan de overbevisninger, værdi struktur og valg af enkeltpersoner model adfærd i et samfund, og hvordan de sociale dynamikker påvirker den individuelle adfærd. Gennem denne undersøgelse, kan socialrådgivere udtænke strategier for at skabe positive forandringer i et samfund. Hver socialt accepterede norm i dag startede som en bevægelse af en enkelt person, og senere blev vedtaget af samfundet. Dette kompleks samspillet mellem individ og samfund er undersøgt af socialarbejdere og analysen bruges til at gøre en forskel.
Feministisk Sociale Arbejde Theory; Feministisk socialt arbejde teorier er rettet mod at undersøge de særlige problemer for kvinder i et samfund, som ofte er marginaliserede. Teori og praksis er rettet mod en enestående mål at styrke kvindernes at tage kontrol over deres liv og genoprette ubalance mellem kønnene.
Læs mere på:; Socialrådgiver Jobbeskrivelse; Karriere i Socialt Arbejde, Hvordan bliver en socialrådgiver, Så disse var nogle af de vigtigste metoder til at tænke, der er styrende pejlemærker for socialrådgivere, der løser virkelige verdens problemer. Selvfølgelig er alle problemer i den virkelige verden enestående i sig selv og sin kun gennem praktiske anvendelse, at man kan vide, om en bestemt social arbejde teori er god eller ej. Socialrådgivere er nødt til at eksperimentere en masse, før de kan finde en løsning på en endemisk socialt problem. Alt i alt socialt arbejde teori omfatter og er afhængig af anvendt psykologi og sociologi for kommende op med praktiske løsninger.

Azalea Care
Native American Tattoo Design
Swinging Door Hængsler
Magnolia Tree Typer
Akvarium Aktiveret Carbon
Binde en Windsor Knude
Feng Shui Stue
Radiant Cut Engagement Rings
Wet Bar Designs
Bedste Jeans til kurvede kvinder
Kampagne Slogans: Ideer til Campaign Slogans